Şimdi Ara

format atamıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar intenette araştırdım hemde bayağı araştırdım ama hiçbiri benim bilgisayardaki format sistemine benzemiyor bios ayarlşarı diyor giriyorum kurcalıyorum kaydet çık diyorum format falan atılmıyor tekrar bilgisayar açılıyor acaba yanlış cd yimi kullanıyorum dedim çünkü artık bıktım format için bilgisayarcıya gitmeye kasayı sürüklemeye şimdi elimde 2 cd var resimlerini koyucam hangisiyle atmam lazım acaba birde bios ayarları internette foprumlarda gösterildiği gibi değil bi tuhaf hepsini aşama aşama göstericem size
     format atamıyorum !

ben ilk cd yi kullanıyorum
    şimdi bios ayarlarında yaptığımı göstericem
     format atamıyorum !

karşıma bu ekran geliyor cd yi takıp dell'ebastıktan sonra
     format atamıyorum !

ondan sonrabu ekran
     format atamıyorum !

advanced bios features'e tıklıyorum
     format atamıyorum !

system bios cacheable2ye tıklıyorum enabled isabled diye ikiseçenek çıkıyor ve ne anlama geldiğini anlamıyorum değiştirip kaydetip çıkıyorum yine format atmıyor bende geri ayarlaragirip başka bi seçeneğe gidiyorum
     format atamıyorum !

boot device priority'e giriyorum
     format atamıyorum !

ve bu ekran geliyor cd/dvd yi başa alıp kaydetip çıkıyorum yine atmıyor bilgisayar normal olarak açılıyor

yahu millet bu format işini nası beceriyor hiç anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradise01 -- 8 Kasım 2012; 11:48:51 >

• Eğer o elinizdeki casper cd'si ile olmuyorsa muhtemelen cd-rom o cd'yi okumuyordur (bunu boot ayarlarını doğru yaptığınızı varsayarak söylüyorum). Ayrıca recovery yapmanın pekte sağlıklı olacağını düşünmüyorum (vista kullandığınızı varsayarak). Size tavsiyem bir xp veya 7 cd'si ile kurulum yapmanızdır.

dipnot: recovery işlemini başlatmak için farklı bir tuş kombinasyonu olabilir. Araştırmanızda fayda var.
  • ayarları default edermısın arkadaşım
    yada bıos sıfırla anakart üzerindeki pili bir çıkar
    dwd kablolarını kontol et değişme imkanın varsa değiş

boot ekranın cd &dwd öne alıp bir tuşa basın dicek basacaksın format işlemi başlamış olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayç20

ayarları default edermısın arkadaşım
    yada bıos sıfırla anakart üzerindeki pili bir çıkar
    dwd kablolarını kontol et değişme imkanın varsa değiş

boot ekranın cd &dwd öne alıp bir tuşa basın dicek basacaksın format işlemi başlamış olacak

işte demiyo öyle bişey kaydet diyor ok diyorum çıkıyorum hiçbişey ollduğu yok pc tekrar açılıyor formata başlamıyor
  • Bende de biosdan 1. Bootu cd rom seçmeme rağmen açılışta cd yi direk boot etmiyor.
    Açılışta F9 a basıp boot olarak Cd rom u seçiyorum.

Sende bir dene derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL -TR -- 9 Kasım 2012; 19:19:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL -TR

Bende de biosdan 1. Bootu cd rom seçmeme rağmen açılışta cd yi direk boot etmiyor.
    Açılışta F9 a basıp boot olarak Cd rom u seçiyorum.

Sende bir dene derim.

teşekkür ederim bide bunu deniyim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    n-gage format atamıyorum
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.