Şimdi Ara

Format atamıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemen problemden kısaca bahsedeyim..

Benim bildiğim bilgisayara format atmak ve windows'u baştan kurmak için önce yapmamız gereken
    Bilgisayar kapalı konumda iken kurulum CD'sini takmak ve bilgisayarı çalıştırmak
    Siyah ekran karşımıza çıktığında bizden bilgisayarda takılı durmakta olan CD'yi kurmak isteyip istemediğimizi sorar.
    Bizde Enter tuşuna basarak kurulumu başlatırız...

Casper marka pc kullanıyorum...
    Problem ise benim bilgisayarım bana bu soruyu sormuyor
    Direk olarak windows seçme penceresi açılıyor?

Bu sorunu nasıl çözebilirim?
    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden TEŞEKKÜRLER...

• açılışta del veya f2 tuşuna bas aşağıda yazar zaten. BIOS ayarlarına gir boot menüsü altında birinci sırada başlatılacak aygıtı cd veya dvd sürücün olarak göster. Sorunun düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msgumus

açılışta del veya f2 tuşuna bas aşağıda yazar zaten. BIOS ayarlarına gir boot menüsü altında birinci sırada başlatılacak aygıtı cd veya dvd sürücün olarak göster. Sorunun düzelecektir.

hocam ben windows7 pc me format attim bugun.ama dvd yi pc acikken taktim bi sorun olmadi.yarin yeniden format atmam lazim peki sizin yazdiginiz yontemi mi kullanayim yoksa pc acikken dvd yi takip calistirayim mi?tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık veya kapalıyken takman sorun çıkarmaz taktıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat, eğer kuruluma geçmez ise BIOS ayarlarına girip dediğimi yap
  • Tamam arkadaşlar problemi çözdüm.
    Çözümünü buradan belirtmek isterdim ama şuan nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum :D

İlgilenen arkadaşlara Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.