Şimdi Ara

Format Atamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar Benim Lenovo G580 Bilgisayarim var 4 gb ram 2 gb ekrn karti ve i5 islemcidir.
    ben dun oyun oynuyordum sonra sikildim kapattim pcyi bugun bi actim kasa kasa girdi yeniden baslatttim bu sefer hic girmedi. windows baslatiliyorda kaliyordu format atinca gecer sandim attim zar zor ataildim saten. sonra yene kasti bende tekrar atiyorum Bu Seferde Format Atildiktan sonra yeniden baslatiliyor diyor kurulum devam edebilmesi icin yeni de n baslatiliyor diyor baslatiyor sonra bida baslatinca giriste lenovo yazisi altada f2 biosa gider felan orada donuyor napmam lazim
    1- pc kasiyor hic bi sorunu yokken birden bire
    2- formatda yukardaki hatayi veriyor.

bu sorunlar hakkinda yardim ederseniz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: smtetn

Merhaba Arkadaslar Benim Lenovo G580 Bilgisayarim var 4 gb ram 2 gb ekrn karti ve i5 islemcidir.
    ben dun oyun oynuyordum sonra sikildim kapattim pcyi bugun bi actim kasa kasa girdi yeniden baslatttim bu sefer hic girmedi. windows baslatiliyorda kaliyordu format atinca gecer sandim attim zar zor ataildim saten. sonra yene kasti bende tekrar atiyorum Bu Seferde Format Atildiktan sonra yeniden baslatiliyor diyor kurulum devam edebilmesi icin yeni de n baslatiliyor diyor baslatiyor sonra bida baslatinca giriste lenovo yazisi altada f2 biosa gider felan orada donuyor napmam lazim
    1- pc kasiyor hic bi sorunu yokken birden bire
    2- formatda yukardaki hatayi veriyor.

bu sorunlar hakkinda yardim ederseniz

Eğer şuanda format lı ise pc f modunda aç sistemi geri yükle sonra pc normal başlat başlat çalıştır msconfig başlangıntaki her şeyi dev. dışı bırak sonra açılış hızı yazar diğer sekmelerinde sağ altta 30 yerine 3 yap pc resetle tekrar kontrol et
    format olmaz ise format sırasında c biçimle win7 özel. sonra c seç devam et eğer diğer d boş ise onuda biçimle ama silme tek disk olur

• Sorun HDD kaynaklı da olabilir. Pc doctor ve benzeri test programı bulabilirsen hdd testi yap.
  • formatın düzgün ve sağlıklık birşekilde atıldığına emin olun olmuyorsa hdd sıkıntısı gibi duruyor.
  • Formatında sııntı vardır zatn büyük bir ihtimal
  • hepinize teşekkürler Artık Pcye Windows Xp Kurdum Sorun Yok Kasma Yok Ama Arada Bi MAvi ekran Verip Diski Gormuyo Kapanıyo Pc Kapatıp acılnca diski goruyor
  • quote:

hepinize teşekkürler Artık Pcye Windows Xp Kurdum Sorun Yok Kasma Yok Ama Arada Bi MAvi ekran Verip Diski Gormuyo Kapanıyo Pc Kapatıp acılnca diski goruyor

arkaasim , BIOS versyonun kaç acaba bakabilirmisin ? arkadaşıma aldık win7 kuruyorum aynı senin dediğin gibi lenova yazısından sonra siyah ekran geliyor ve başa dönüyor. ubuntu kurdum o sorunsuz çalışıyor ama galiba w8 için biosu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Mp3 playera format atmak?
    17 yıl önce açıldı
    format
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siyah ekran sorunu için video

http://www.youtube.com/watch?v=LS2EafKEA_E
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

siyah ekran sorunu için video

http://www.youtube.com/watch?v=LS2EafKEA_E

ama ben bilgisayarı safemodda bile açamıyorum öyle bi sorun var :( ubuntuda sorunsuz çalışıyor ama

• quote:

hepinize teşekkürler Artık Pcye Windows Xp Kurdum Sorun Yok Kasma Yok Ama Arada Bi MAvi ekran Verip Diski Gormuyo Kapanıyo Pc Kapatıp acılnca diski goruyor

pc de sıkıntı var kardeşim ozaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.