Şimdi Ara

Format atamiyorum laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    amd Athlon II
    4 gb ddr 3 ram
    256 ekran karti
    suan windows 7 yüklü ben XP yüklemek istiyorum 3-4 tane farkli Xp sp3 ve sp2 Cd denememe ragmen format atamadim
    format cd taktigimda herhangi bir tus`a bas yazisi cikiyor tikliyorum.
    mavi ekran geliyor 2dk sonra duruyor mavi ekranda CKDKSK /F birseyler yap diye gosteriyor
    ne yapmam lazim acaba teskkurler simdiden yarimlariniz icin

• Boot onceliğini hddye al biostan , sadece formata başlarken f12 den cdromu seç.
  • Formatı usbden atmayı deneyebilirsin. Bilgisayarın da dediği gibi chkdsk yap işe yarayabilir.
  • slmlar Onur boot hdd Yapinca CD gormuyorki nasil hdd secip f 12 ile format atabiliriz? mecvur cdrom secilmeli denedim dedigini pc gormedi format cd yi
    Caylak kral usb den hangi program ile usb format olusturabilirim bilgin varmi tskler
  • en güzeli usb den atmak sağda solda kalmış cizilmis ozelligini yitirmiş cdlere güven olmaz...
  • Usb den windows7 ve windows8 ile format atmak icin program buldum ama xp icin saglam calisan bulamadim bildiginiz önerdiginiz program adi varmi
    tskler
  • win 7-8 xp fark etmez iso olarak yazdır flash bellegede gerisini bosver...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biosdan ahcı modu ide yapın.
  • biosta ahci secenegi yok secemiyorum
    iso olarak flash bellege nasil yazdiriliyor turkay11?
    bir kac tane program denedim usb den format atayim diye xp gormuyor w 7 w8 goruyor aramaya devam<<<
  • Herkese Tesekkurler ilgi alaka yardimlariniz icin SATA destekli XP cd iso yaktim formatladim oldu
    AHCI veya baska bios ayari yapmadan oldu ayni sorunu yasayacaklar icin cok yararli olacagini düsündüm iyi forumlar
  • kardes 10 tl ver bilgisayarcı atsın en son cözüm bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandes21

kardes 10 tl ver bilgisayarcı atsın en son cözüm bu

Bu forum burada boşuna durmuyor Bu arada biostan boot sekmesinde 1.sıraya HDD değil CD/DVD alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Bu forum burada boşuna durmuyor Bu arada biostan boot sekmesinde 1.sıraya HDD değil CD/DVD alınmalı.

farkındaysan en son cözüm bu yazıyor yani yapamazsan anlamında ne bu şiddet bu celal

• quote:

quote:

quote:

farkındaysan en son cözüm bu yazıyor yani yapamazsan anlamında ne bu şiddet bu celal

Yok yanlış anlamayın ama bu kadar basit bir olay için de bilgisayarcıya gidilmez. Hem sonuçta onlarda senin benim gibi insan. Her neyse uzatmayalım, iyi akşamlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok yanlış anlamayın ama bu kadar basit bir olay için de bilgisayarcıya gidilmez. Hem sonuçta onlarda senin benim gibi insan. Her neyse uzatmayalım, iyi akşamlar.

iyi aksamlar ama arkadastan cevap gelmiyor halletti heralde

• selamlar herkese gönülden tesekkurler yazmistim görünmemis tekrar yazayim
    Herkese Tesekkurler ilgi alaka yardimlariniz icin SATA destekli XP cd iso yaktim formatladim oldu
    AHCI veya baska bios ayari yapmadan oldu ayni sorunu yasayacaklar icin cok yararli olacagini düsündüm iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.