Şimdi Ara

Format atamıyorum siyah ekranda kalıyor yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
3
Favori
25.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar windows 7 cdsi war elimde(cd de sorun yok çalısıyo başka pclerde)biostn gerekli işlemleri yaptım. Cdyi takıyorum pcnin açılış ekranı geliyo herşey normal sonra 1 tuşa basın gibi bi sey geliyor. Windows dosyalrı yüklüyo diyo ingilizce .bitiyo sonra windows starting diyo 1sn den kısa süre kalıyo sonra siyah ekran geliyo (cok hafif krem rengi gibi) sonra burda kalıyo ne yapsam olmadı ramde sorun yok cıkarttım takrım hdd calısıyo galiba biostan gözüküyo çünkü.arkadaslar lütfen yardım edin delircemmmm yoksa

• microsoftun çözüm önerileri işine yarayabilir http://support.microsoft.com/kb/978226/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 10 Nisan 2012; 22:01:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

microsoftun çözüm önerileri işine yarayabilir http://support.microsoft.com/kb/978226/tr
    sağol kardeş bi bakıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmamyx

sağol kardeş bi bakıyım.

Alıntıları Göster
    Cevabı sen vermişsin "cd de sorun yok çalısıyo başka pclerde" diye. Demekki senin donanımsal bir sorunun var o da bence Cd sürücü ya da DVD sürücü ile alakalı. Büyük ihtimal kirlenmiştir , temizleyici le temizlemen lazım , yok olmaz diyorsan flash bellek ile işletim sistemini USB den kurmayı dene .. Sonucu bildir. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkuterhk

Cevabı sen vermişsin "cd de sorun yok çalısıyo başka pclerde" diye. Demekki senin donanımsal bir sorunun var o da bence Cd sürücü ya da DVD sürücü ile alakalı. Büyük ihtimal kirlenmiştir , temizleyici le temizlemen lazım , yok olmaz diyorsan flash bellek ile işletim sistemini USB den kurmayı dene .. Sonucu bildir. Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    harddisk sorunu olabilir. formatta bölümleri tümden silip diski biçimlendirmen bad sector hatasını engelleyecektir. harddisk sata ise ana kart üzerinde başka bir girişe takman da belki problemi çözebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: erdener33

harddisk sorunu olabilir. formatta bölümleri tümden silip diski biçimlendirmen bad sector hatasını engelleyecektir. harddisk sata ise ana kart üzerinde başka bir girişe takman da belki problemi çözebilir

erdener kardeş ne demek istediğini tam anlayamadım biraz daha açıklar mısın?
    1de bu sorun 2sene öncede olmuştu dayım pc öğr. O da evde atamadı.arkadasının teknik servisinde atmışlardı.
    Not: siyah ekran gelince pcnin mönitörüne bakıyorum özelliklerden 36.9 hz 640*480 yazıyo. Yani kısacası bnm pcyi açıp elle yapabilecigim bi durum war mı? Yoksa servise mi götürcem??
  • quote:

quote:

erdener kardeş ne demek istediğini tam anlayamadım biraz daha açıklar mısın?
    1de bu sorun 2sene öncede olmuştu dayım pc öğr. O da evde atamadı.arkadasının teknik servisinde atmışlardı.
    Not: siyah ekran gelince pcnin mönitörüne bakıyorum özelliklerden 36.9 hz 640*480 yazıyo. Yani kısacası bnm pcyi açıp elle yapabilecigim bi durum war mı? Yoksa servise mi götürcem??

Alıntıları Göster
    harddisk sorunu... bad sektör görünmesede o hdd 5 seneyi geçtiyse miyadını doldurmak üzeredir.
    Böyle tepki verir zatışahaneleri...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenzo26

harddisk sorunu... bad sektör görünmesede o hdd 5 seneyi geçtiyse miyadını doldurmak üzeredir.
    Böyle tepki verir zatışahaneleri...

Alıntıları Göster
    maxblast 4 adlı programla hdd ye format at ondan sonra bidaha dene çözüm budur :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatdemr34

maxblast 4 adlı programla hdd ye format at ondan sonra bidaha dene çözüm budur :):)

serhat kardeş dediğin programı nerden bulabilirim suan telden giriyom. O yüzden biraz uzun sürebilir. Bide kesin çözüm bu mudur??
  • quote:

evet harddisk 5 seneyi doldurdu. Yeni hdd almam mı lazım?? Çünkü bi kez daha böle bi şey yaptıgından değiştirmeden çözümü war galiba.!
  • quote:

quote:

evet harddisk 5 seneyi doldurdu. Yeni hdd almam mı lazım?? Çünkü bi kez daha böle bi şey yaptıgından değiştirmeden çözümü war galiba.!

Alıntıları Göster
    bir dakika link atayım indir istersen telefona sonra pc yoluyla cd ye yazdır link atayım gir bak nasıl olucağını öğren...

http://www.rehberim.net/forum/resimli-program-anlatimlari-389/202323-maxblast-4-hard-disk-sifirlama-resimli-anlatim.html
    http://www.mayonez.net/tam-surum-programlar/16137-maxblast-4-hdd-tamir.html

• quote:

bir dakika link atayım indir istersen telefona sonra pc yoluyla cd ye yazdır link atayım gir bak nasıl olucağını öğren...

http://www.rehberim.net/forum/resimli-program-anlatimlari-389/202323-maxblast-4-hard-disk-sifirlama-resimli-anlatim.html

çok sağol kardeşim deniycem..

• quote:

quote:

çok sağol kardeşim deniycem..

Alıntıları Göster
    RAM de sorun yok demişsin kısaca geçmiş ancak genelde bu tür sorunlarda işin içine donanım elektrik girdi mi ilk RAM i çağırırız sorgu odasına ;)

Not: 5 yılda da HDD ölmez öldürmeyin hemen HDD leri.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxlocker

RAM de sorun yok demişsin kısaca geçmiş ancak genelde bu tür sorunlarda işin içine donanım elektrik girdi mi ilk RAM i çağırırız sorgu odasına ;)

cevabın için sağol ram 2 saglam rami çıkarınca pc açılmıyo.hdd de bi şey yok galiba.ama sorun nerde hala anlayamadım..
  • quote:

quote:

cevabın için sağol ram 2 saglam rami çıkarınca pc açılmıyo.hdd de bi şey yok galiba.ama sorun nerde hala anlayamadım..

Alıntıları Göster
    7yıldır arkadaşım 80 gblık ide hdd kullanıyo ve taş gibi :))

• quote:

7yıldır arkadaşım 80 gblık ide hdd kullanıyo ve taş gibi :))

Alıntıları Göster
    windows 7 yüklü bir harddiske windows xp yüklemek isteyenlerde olur bu olay genelde :D
    eğer öyleyse durum, açıklıyayım nasıl yapacağını. değilse uzun uzun yazmıyayım :) kolay gelsin cvp bekliyorum yarın sabah cvp yazarım
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    RAM i çıkarınca bırak da açılmasın bilgisayar:) sen o ramleri memtest falan vardı eskiden bir onla dene ya da başka sağlam olduğundan emin olduğun ramlerle değiştir aynı işlemleri bir de böyle dene.

kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bioteknoloji

windows 7 yüklü bir harddiske windows xp yüklemek isteyenlerde olur bu olay genelde :D
    eğer öyleyse durum, açıklıyayım nasıl yapacağını. değilse uzun uzun yazmıyayım :) kolay gelsin cvp bekliyorum yarın sabah cvp yazarım

yok windosw 7 yüklüydü yine win7 cdsi war xp değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bioteknoloji

yok windosw 7 yüklüydü yine win7 cdsi war xp değil.

Alıntıları Göster
    merhabalar
    harddisk i biçimlendir diğer donanıma bakmaktansa. formatı yarıda kesmesinin sebebi öncelikle harddisk sorunudur. anladığım kadarıyla tam bir bilgin yok. win 7 yi kurarken bölüm seçimine kadar geliyorsan oradan tüm bölümleri sil. sonra bölmek istersen böl ve BİÇİMLENDİR . eğer buraya kadar gelemiyorsan farklı yolları var sanal windows larla da yapabilirsin veya daha basiti hard disk i sök başka bir pc ye ikinci hart disk olarak bağla ve diski biçimlendir. sonra takıp formatını at. olmadı kucakla bir bilene götür. bol şans

bu arada bir arkadaşımız win 7 den xp ye geçiş sorun olur demiş sanırım. boot engeli sadece vista da vardır. xp ve win 7 de istediğin işletim sistemine sorunsuz geçebilirsin.

• quote:

merhabalar
    harddisk i biçimlendir diğer donanıma bakmaktansa. formatı yarıda kesmesinin sebebi öncelikle harddisk sorunudur. anladığım kadarıyla tam bir bilgin yok. win 7 yi kurarken bölüm seçimine kadar geliyorsan oradan tüm bölümleri sil. sonra bölmek istersen böl ve BİÇİMLENDİR . eğer buraya kadar gelemiyorsan farklı yolları var sanal windows larla da yapabilirsin veya daha basiti hard disk i sök başka bir pc ye ikinci hart disk olarak bağla ve diski biçimlendir. sonra takıp formatını at. olmadı kucakla bir bilene götür. bol şans

bu arada bir arkadaşımız win 7 den xp ye geçiş sorun olur demiş sanırım. boot engeli sadece vista da vardır. xp ve win 7 de istediğin işletim sistemine sorunsuz geçebilirsin.

böl ve biçimlendire kadar gelemiyorum.windows starting de kalıyo. Sonra hemen siyah ekran geliyo. Bn o zaman teknik servise götürüyüm..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.