Şimdi Ara

Format atarken kurulum başlatılıyorda takılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar bilgisayar oyunu oynarken sinirlenmedeb dolayı bilgisayara yumruk attım (laptop) klavye kısmının altına ama sorunsuz çalışmaya devam etti hiçbir sıkıntı yoktu sonra acil bir işimden dolayı bilgisyarı anneme kapatmasını söyleyip çıktım. Akşam gelip açmaya çalıştığımda bilgisayar ön yükleme hatası 0xc0000009e hatası aldım hard disk cd sürücüsü bulunamadı diyordu her yolu denedim bilgisayar açılırken takılıyor ya bu hata çıkıyordu ya da güvenli modda açmaya çalıştığımda ön yüklemede takılıp aynı hatayı alıyordum.

Şimdi bilgisayara çizimlerim üniversite ders notlarım ve freelance iş örneklerim olduğu için format atmak istemedim bende windows 7 cdsi takıp biçimlendirmeden üstüne kurmayı denedim amacım windows.old dosyasından dosyaları almaktı format aynen kurulumu başarı ile gerçekleştirdim hiçbir sıkıntı da çıkmadı. Kurulum sorunsuz bittikten sonra yeniden başlattım. Fakat bilgisayar açılmadı güvenli modda açmak istediğimde ise disk.sys dosyasında takılı kaldı yeniden başlattı şimdi tekrardan format atmak istediğimde dil seçtikten sonra kurulum başlıyor kısmında takılma oluyor format atamıyorum

Sorunun ne olduğunu çözemedim hard diskte fiziksel hasar olsa bilgisayar nasıl sorunsuz çalıştı format atarken disk nasıl göründü ya da bad sector olsa formatta niye takılma olmadı aklım çok karıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.