Şimdi Ara

Format Atarken Mavi Ekran Sorunu Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben aynı CD ile önce kardeşimin pc ye format attım ve gayet başarılı oldu suan o pcden yazıyorum .. Vee benim pc ye atmaya sıra gelince herşeyi eksiksiz yaptım windows yüklemeye gelince yani saat ayarları vs. gelmeden mavi ekran geliyoorr .. İşte alt taraftada resim çektim lütfen yardım !!

Format Atarken Mavi Ekran Sorunu Lütfen Yardım

• Kernel data sanal bellekte okunamıyorsa bu sorun çıkar.
    Olası çözümler:
    1- SATA hard disk için, hard disk kablosunu ana kartta bulunan ana kanal SATA bağlayıcıya bağlamayı deneyin
    2-CD ROM u ana sürücü olarak bağlayın. Çünkü diski yedek olarak görüyor olabilr
    3-SATA IDE kablodan da problem olabilir. Varsa sağlam SATA IDE Kablo ile deneyin

Ayrıca bu sorunun microsoft hata kayıtlarına göre anakarttan olduğu söyleniyor fakat olası çözümler üzerine yukarıda yazdıklarımdan başlayın

Microsoft mavi ekran hataları konusunu inceleyin

• Çok Çok Çok Teşekkür Ederim Ne Kadar Teşekkür Etsem Azdır Sorun Çözülmüştür.SATA IDE kablodan bi problem varmış yedek ve yeni kabloyu taktım sorun ortadan kalkmıştır şuan windows yükleniyor teşekkürler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdikoprulu

Çok Çok Çok Teşekkür Ederim Ne Kadar Teşekkür Etsem Azdır Sorun Çözülmüştür.SATA IDE kablodan bi problem varmış yedek ve yeni kabloyu taktım sorun ortadan kalkmıştır şuan windows yükleniyor teşekkürler ;)

sorununuzu çözmekte bir katkım oldu ise bende sizin kadar sevindim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİN7 Mavi Ekran sorunu YARDIMM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.