Şimdi Ara

Format atarken takıldı kapattım sürekli yeniden başlatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarıyı geçmişken hemen hemen 1 saat bekledim hiç ilerlemedi kapattım bilgisayarı tekrar açtığımda önce siyah ekran verdi ardından esc f1 del f10 tuslarına basınca cdden veya diskten baslat diye seçenek geldi cdyi seçtim install windows diye bir kutu çıktı tamam dedim bilgisayarınız yeniden başladıktan sonra kurulum devam edecek dedi yeniden başladı tekrar kutu ve yeniden başlama sürekli tekrarlıyor güvenli moddan girince kurulum işlemini güvenli moddan yapamazsın diyor masaüstüne hiç bir şekilde gelmiyor

• yardım?
  • kurulumun yarısını tamamladığı için başa sarmadan kurulumu tamamlamak istiyor ama bu esnada sistem bir kısır döngüye girmiş gibi görünüyor.. başka bir windows sürümü cd si ile kurulumu aldatmayı dene mesela şu anki windows 7 ise bunun yerine windows xp cd si tak ve bununla yeniden format atmayı dene..
  • Yanıt için teşekkürler elimde başka cd yok mecburen yarın evden dışarı çıkacağım
  • olur yarın deneyip ve sonucu bildirirsin..
  • İkinci kez başladıktan sonra- yükleme kısmını geçip ekranda yeniden başlatılıyor gibi bir şey yazdıktan sonra tekrar başladığında yükleme yapmak için bir tuşa basun gibi yazı geliyorsa ikinci başladığında basmayın - tuşa vs basmıyorsunuz değil mi? Eğer ikinci başlangıçta da tekrar tuşa basarsanız aynı işlem sıfırdan başlamış oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsanses1

Yarıyı geçmişken hemen hemen 1 saat bekledim hiç ilerlemedi kapattım bilgisayarı tekrar açtığımda önce siyah ekran verdi ardından esc f1 del f10 tuslarına basınca cdden veya diskten baslat diye seçenek geldi cdyi seçtim install windows diye bir kutu çıktı tamam dedim bilgisayarınız yeniden başladıktan sonra kurulum devam edecek dedi yeniden başladı tekrar kutu ve yeniden başlama sürekli tekrarlıyor güvenli moddan girince kurulum işlemini güvenli moddan yapamazsın diyor masaüstüne hiç bir şekilde gelmiyor

Format cd si cdrom dami yenidwn baslatirken otomatik kaldığı yerden devqm etmesi lazim oolmuyor ise yukarda bahsetmis arkadaş başka bir cd ile sil baştan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • format atmaya tam hakinsen yukarıda arkadaşların dediğinin dışında ram kontrolü yap diyecem sana başıma geldi çünkü

• Aksam kafama takildi tekrar baktim f1 yapinca cd ile baslati sectim ve islem bastan basladi bu seferde bu windows bu diske yuklenemiyor disk bozulabilir ilerde dedi devam dedim her sey iyi guzel devam ederken bozuk yukleme dosyasi nedeniyle kur devam edemiyor hatasi aldim yeni cd mi edinilmeli yoksa artik usta ellere teslim edeyim mi?

• korsanses1 K kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen kurulum için kullandığın CD'de bir sorun olabilir. Başka bir kurulum medyası ile dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 1 Nisan 2014; 17:21:36 >
  • Usta ellerden önce yeni bir kurulum cd dvd si edinip tekrar deneyin derim. Galiba cd dvd okuma da sıkıntı oluşmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlkhan -- 1 Nisan 2014; 17:35:17 >
  • Usb ile Win 7 veya 8.1 kurmak daha mantıklı olacaktır.
  • Cd degistirdim bu sefer de cd ile boot etmek icin bir tusa basin kiskinda bootmng miydi neudi oyle bir sey dedi format kisminda yüklenirken dosya bulunamıyor diye hata verdi en sonunda götürdüm hard diskin bozukdugunu söylediler değişecekmis konu kilitlenebilir yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsanses1 -- 2 Nisan 2014; 20:03:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsanses1

Yarıyı geçmişken hemen hemen 1 saat bekledim hiç ilerlemedi kapattım bilgisayarı tekrar açtığımda önce siyah ekran verdi ardından esc f1 del f10 tuslarına basınca cdden veya diskten baslat diye seçenek geldi cdyi seçtim install windows diye bir kutu çıktı tamam dedim bilgisayarınız yeniden başladıktan sonra kurulum devam edecek dedi yeniden başladı tekrar kutu ve yeniden başlama sürekli tekrarlıyor güvenli moddan girince kurulum işlemini güvenli moddan yapamazsın diyor masaüstüne hiç bir şekilde gelmiyor

be adam format esnasında niye kapatıp açtın

• Bendede aynı durum. Guncelerken laptop kapandı. Şimdi sürekli bir kısır döngü içinde. Yükleme bitiyor tekrar başlıyor.

• Bendede durum ayni nasil bir yol izlemeliyim.Laptop surekli kendini yeniliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.