Bildirim
FORMAT ATILAN PCDEN ESKİ BİLGİLERİ KURTARMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Recover my files adlı programla kurtarabilirisin. -
EasyRecovery Professional kullandım ama işime yaramadı -
Ontrack Easyrecovery. -
recuva denen cok basit türkçe bir kurtarma yazılımı var bunu kullandım ve memnundum baya yavaş ama hafıza kartlarında falan hızlı ve şle yarar oluyor hdd dede işine yarar ama yavaş olur dedigim gibi.... -
Öncelikle formatladığınız bölüme hiç bir dosya yazdırmayın (yani o bölüm tamamen boş kalsın) yoksa veriler tamamen silinir. C bölümüne Recuva programını kurun ve d bölümüne derin tarama yaptırın. Veriler bulunucaktır.
Umarım format attıktan sonra d bölüme dokunmamışsınızdır. Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 6 Ağustos 2009; 14:02:43 > -
arkadaslar sağolun
ben problemimi Recover My Files ile basit bir şekilde çözdüm tavsiye ederim. kullanışlı bir program -
diyelimki c yi formatladık üstüne windowsu kurduk aklımıza birşey geldi tekrar format öncesi bilgileri bulabilirmiyiz. windowsu kurmuşuz bu arada haydee bakalım -
MRT_ arkadaşımızın dediğine göre hayır. -
valla sanki ben biraz ugraştım gördüm dosyaları ama tam anlamıyla uğraşamadım. Bence görülebilir ;gibi fikri olan varmı başka bu konu hakkında bazen lağzım oluyor. FORMAT ATILIP ÜSTÜNE WİNDOWS YÜKLENEN BİR HARDDİSKTE ESKİ BİLGİLERE -
quote:
Orijinalden alıntı: dansman
valla sanki ben biraz ugraştım gördüm dosyaları ama tam anlamıyla uğraşamadım. Bence görülebilir ;gibi fikri olan varmı başka bu konu hakkında bazen lağzım oluyor. FORMAT ATILIP ÜSTÜNE WİNDOWS YÜKLENEN BİR HARDDİSKTE ESKİ BİLGİLERE
bence de ulaşılabilir,
sonuçta sadece sistem yükleniyor, bir kısım olmayabilir ama büyük bir bölümüne ulaşılabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X