Şimdi Ara

format atma ile ilgili yardım edin lütfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selaymün aleyküm hayırlı cumalar öncelikle
    benim sorunum elimde bir bilgisayar var format atmak istedim fakat olmadı bende hard diski söküp başka bilgisayara takarak format atabileceğimiz zannettim internetten bulduğum bir çözümle fakat harddiske biçimlendirdim ve geri bilgisayara taktım format atmak için fakat bootmgr hatası verip tekrar başlat diyor cd den denedim flash ile denedim ne yaptıysam olmadı bu konuda lütfen yardım edin bu sorunu çözmem lazım bu harddiske nasıl format atacağım windows u nasıl kuracağım bilgisayarı kurtarmam lazım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim saygı ve sevgilerimle.

• hamdikaraks H kullanıcısına yanıt
    Bi anlayana göstericen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdikaraks

Selaymün aleyküm hayırlı cumalar öncelikle
    benim sorunum elimde bir bilgisayar var format atmak istedim fakat olmadı bende hard diski söküp başka bilgisayara takarak format atabileceğimiz zannettim internetten bulduğum bir çözümle fakat harddiske biçimlendirdim ve geri bilgisayara taktım format atmak için fakat bootmgr hatası verip tekrar başlat diyor cd den denedim flash ile denedim ne yaptıysam olmadı bu konuda lütfen yardım edin bu sorunu çözmem lazım bu harddiske nasıl format atacağım windows u nasıl kuracağım bilgisayarı kurtarmam lazım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim saygı ve sevgilerimle.

Aleyküm selam. Sana da hayırlı cumalar.
    Aynı şey benim debaşıma geldi. Ben şöyle çözdüm : maxblast 5 i indirip cdye yazdım. Pcyi onunla açıp bozuk olan hddyi biçimlendirdim. Sonra kurulum dvdsini takıp sorunsuzca format attım. Forumda maxblast 5 kullanımı diye arat. Bi arkadaş sağolsun detaylıca anlatmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdikaraks

Selaymün aleyküm hayırlı cumalar öncelikle

http://www.enpedi.com/2014/09/bootmgr-eksik-bootmgr-is-missing-hatas.html?m=1

• http://uzmanim.net/soru/bootmgr-is-missing/675

• çözümleri deneyeceğim çok teşekkür ederim
  • malesef bu önerdiklerinizin hepsini denedim olmadı yinede :(((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullandığınız iso sorunlu olabilir başka bir tane indirip deneyin.
  • hamdikaraks H kullanıcısına yanıt
    botmgr ı kurmak veya direk diske girişmek gerekecek özele gelir misin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.