Şimdi Ara

format atmadan hdd nin boyutunu büyültmek.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler benim hdd 120 gb ben zamanında format atrken c yi 20 ,d yi de 100 gb yapım fakat benim şimdi pc ye hiç format felaqn atmadan bu c nin boyutunu büyültmem lazım bu mümkünmü..!!

• öyle bişey olacağını zannetmiyorum. Ama bilen arkadaşlar varsa söylesin. Bana da öyle bişey lazım çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiMicrop

öyle bişey olacağını zannetmiyorum. Ama bilen arkadaşlar varsa söylesin. Bana da öyle bişey lazım çünkü
    Disk yönrtimi için partition magic programını tavsiye ederim ancak bahsettiğin gibi bir özellik varmı onu bilemem... Ama olacağınıda zannetmiyorum yani FORMAT AT.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: forza 218 FxT

Disk yönrtimi için partition magic programını tavsiye ederim ancak bahsettiğin gibi bir özellik varmı onu bilemem... Ama olacağınıda zannetmiyorum yani FORMAT AT.....

Alıntıları Göster
    Disk boyutu üzerinde bölümleme yapabilirsin ama boyutunu format atmadan büyütemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaMpS

Disk boyutu üzerinde bölümleme yapabilirsin ama boyutunu format atmadan büyütemezsin.

Alıntıları Göster
    Kardeş, disk'in alanını büyütmek ve küçültmek için çeşitli programlar var. yalnız, gerek fdisk olsun gerek programlarda olsun bu işlemi yapmak için mutlaka önce format çekmen lazım, aksi mümkün değil. Kolay Gelsin

Ama harddisk'inde çok önemli şeyler varsa, yapabileceğin ya harddisk'in image'ni almak ya da hepsini tek tek cd'ye çekmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukaslan

Kardeş, disk'in alanını büyütmek ve küçültmek için çeşitli programlar var. yalnız, gerek fdisk olsun gerek programlarda olsun bu işlemi yapmak için mutlaka önce format çekmen lazım, aksi mümkün değil. Kolay Gelsin

Ama harddisk'inde çok önemli şeyler varsa, yapabileceğin ya harddisk'in image'ni almak ya da hepsini tek tek cd'ye çekmek.

Alıntıları Göster
    Partition magic ile büyütebilirsin. Ben yapmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Kardeşim yanlış bilgi vermek istemem yalnız;
    Partition magic programı format gerektiriyor.
    Yalniz Bu programin yeni sürümlerini kontrol edersen belki bişeyler bulursun. Unutma yeni sürümleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukaslan -- 27 Mayıs 2006; 10:20:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Kardeşim yanlış bilgi vermek istemem yalnız;
    Partition magic programı format gerektiriyor.
    Yalniz Bu programin yeni sürümlerini kontrol edersen belki bişeyler bulursun. Unutma yeni sürümleri

Alıntıları Göster
    Yapabilirsin. Partition Magic 8 ve üstü bir programla format atmadan ve veri kaybetmeden partition oranlarını ayarlayabilirsin (resize). Bu programı bul indir kullanımı zaten çok kolay. c ye ne kadar istediğini d den ne kadar alınacağını giriyosun kendisi ayarlıyor, restart atıyor ve kaldığın yerden devam edebiliyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Araneida

Yapabilirsin. Partition Magic 8 ve üstü bir programla format atmadan ve veri kaybetmeden partition oranlarını ayarlayabilirsin (resize). Bu programı bul indir kullanımı zaten çok kolay. c ye ne kadar istediğini d den ne kadar alınacağını giriyosun kendisi ayarlıyor, restart atıyor ve kaldığın yerden devam edebiliyorsun..

Alıntıları Göster
    Partition Magic Programına aşağıdaki adresten ulaşabilirsin. Kardeş
    http://www.softpedia.com/progDownload/Partition-Magic-Download-2118.html

Açılan sayfadan "External Mirror 1" i tıkla sorun çıkarsa diğerlerini dene.
    Bu Partition Magic Programının 8.0 sürümü galiba bunda format çekmeden alan ayarlama var. Yalnız programı çok dikkatli kullan.

• quote:

Partition Magic Programına aşağıdaki adresten ulaşabilirsin. Kardeş
    http://www.softpedia.com/progDownload/Partition-Magic-Download-2118.html

Açılan sayfadan "External Mirror 1" i tıkla sorun çıkarsa diğerlerini dene.
    Bu Partition Magic Programının 8.0 sürümü galiba bunda format çekmeden alan ayarlama var. Yalnız programı çok dikkatli kullan.

Alıntıları Göster
    partition magic ile format atmadan diskinin boyutunu büyütebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: carlito83

partition magic ile format atmadan diskinin boyutunu büyütebilirsin

Alıntıları Göster
    çok sağolun beyler partition magic i denicem inşallah başıma bela olmaz..sağolun yardımınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_SerkaN -- 27 Mayıs 2006; 10:56:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_SerkaN

çok sağolun beyler partition magic i denicem inşallah başıma bela olmaz..sağolun yardımınız için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    arkadaşın dediği gibi dikkatli ol. yaptığın adımları iyice okuyarak yap :) kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araneida

arkadaşın dediği gibi dikkatli ol. yaptığın adımları iyice okuyarak yap :) kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    partition magic partition magic partition magic partition magic
  • quote:

Orijinalden alıntı: cHiM4RiC

partition magic partition magic partition magic partition magic

Alıntıları Göster
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta59

+1

Alıntıları Göster
    hayır iyi güzel de, "galiba" kelimesini kullanmak neden bu kadar zor?

Yapamazsın , edemezsin diye kesin ifadelerle doğru cevaba ulaşmayı engellemek yerine, "ya sanırım formatlamadan yapamazsın, ama yine de bir araştır" demek çözüme ulaştıracaktı.r

ben de partition magic kullandım, sadece 5 dakikanı alıyor bölümlerin boyutunu ayarlamak, hatta ses kısıp açar gibi sağa sola çekiyorsun boyut değişiyor ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1984

hayır iyi güzel de, "galiba" kelimesini kullanmak neden bu kadar zor?

Yapamazsın , edemezsin diye kesin ifadelerle doğru cevaba ulaşmayı engellemek yerine, "ya sanırım formatlamadan yapamazsın, ama yine de bir araştır" demek çözüme ulaştıracaktı.r

ben de partition magic kullandım, sadece 5 dakikanı alıyor bölümlerin boyutunu ayarlamak, hatta ses kısıp açar gibi sağa sola çekiyorsun boyut değişiyor ;)

Alıntıları Göster
    hiç denemedim ama format atmadan c yi büyütmek zor gib

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSTeR-G

hiç denemedim ama format atmadan c yi büyütmek zor gib

Alıntıları Göster
    partition magic nelere kadir
  • quote:

Orijinalden alıntı: icaktan

partition magic nelere kadir

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hazır kou partition magicden açılmışken benim sorunuma da yanıt verebilirseniz sevinirim..

harddiskim 80 GB tek parça haline.. ben bunu format atmadan yani veri kaybetmeden en az iki parça haline getirmek istiyorum... partition magic ile bu mümkünmü acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal2003

arkadaşlar hazır kou partition magicden açılmışken benim sorunuma da yanıt verebilirseniz sevinirim..

harddiskim 80 GB tek parça haline.. ben bunu format atmadan yani veri kaybetmeden en az iki parça haline getirmek istiyorum... partition magic ile bu mümkünmü acaba...

Alıntıları Göster
    Bu bilgisayar işinde imkansız diye hiç bir şey yoktur. Bazıları hemen kafadan kendi bilgisizlikleri kadar veya dünyayı anlayabildikleri kadar ile yorum yapıyorlar. O kadar basit ve çözümü olan konularda hayır olmaz cümlesi kuruluyor ki utanılacak seviyede.
    Her neyse zaten cevap verilmiş kardeş. Partition Magic..

• quote:

Orijinalden alıntı: altay65

Bu bilgisayar işinde imkansız diye hiç bir şey yoktur. Bazıları hemen kafadan kendi bilgisizlikleri kadar veya dünyayı anlayabildikleri kadar ile yorum yapıyorlar. O kadar basit ve çözümü olan konularda hayır olmaz cümlesi kuruluyor ki utanılacak seviyede.
    Her neyse zaten cevap verilmiş kardeş. Partition Magic..

Alıntıları Göster
    evet doğru cevap partition magic programı yalnız full ünü bulmanız lazım+türkçe sürümü de var ortalarda fakat ben tavsiye etmiyorum..sorun veriyodu çünkükullanırken dikkatli olun hatanızın geri dönüşü olmayabilir+elektrik kesilmesin diye dua edin yada ups kullanın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.