Bildirim
format atmadan hdd nin boyutunu büyültmek.!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
öyle bişey olacağını zannetmiyorum. Ama bilen arkadaşlar varsa söylesin. Bana da öyle bişey lazım çünkü -
Disk yönrtimi için partition magic programını tavsiye ederim ancak bahsettiğin gibi bir özellik varmı onu bilemem... Ama olacağınıda zannetmiyorum yani FORMAT AT.....quote:
Orijinalden alıntı: AntiMicrop
öyle bişey olacağını zannetmiyorum. Ama bilen arkadaşlar varsa söylesin. Bana da öyle bişey lazım çünkü -
Disk boyutu üzerinde bölümleme yapabilirsin ama boyutunu format atmadan büyütemezsin.quote:
Orijinalden alıntı: forza 218 FxT
Disk yönrtimi için partition magic programını tavsiye ederim ancak bahsettiğin gibi bir özellik varmı onu bilemem... Ama olacağınıda zannetmiyorum yani FORMAT AT.....
Alıntıları Göster -
Kardeş, disk'in alanını büyütmek ve küçültmek için çeşitli programlar var. yalnız, gerek fdisk olsun gerek programlarda olsun bu işlemi yapmak için mutlaka önce format çekmen lazım, aksi mümkün değil. Kolay Gelsinquote:
Orijinalden alıntı: XaMpS
Disk boyutu üzerinde bölümleme yapabilirsin ama boyutunu format atmadan büyütemezsin.
Alıntıları Göster
Ama harddisk'inde çok önemli şeyler varsa, yapabileceğin ya harddisk'in image'ni almak ya da hepsini tek tek cd'ye çekmek.
-
Partition magic ile büyütebilirsin. Ben yapmıştım.quote:
Orijinalden alıntı: omerfarukaslan
Kardeş, disk'in alanını büyütmek ve küçültmek için çeşitli programlar var. yalnız, gerek fdisk olsun gerek programlarda olsun bu işlemi yapmak için mutlaka önce format çekmen lazım, aksi mümkün değil. Kolay Gelsin
Ama harddisk'inde çok önemli şeyler varsa, yapabileceğin ya harddisk'in image'ni almak ya da hepsini tek tek cd'ye çekmek.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kemal
Partition magic ile büyütebilirsin. Ben yapmıştım.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Kemall
Kardeşim yanlış bilgi vermek istemem yalnız;
Partition magic programı format gerektiriyor.
Yalniz Bu programin yeni sürümlerini kontrol edersen belki bişeyler bulursun. Unutma yeni sürümleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukaslan -- 27 Mayıs 2006; 10:20:33 >
-
Yapabilirsin. Partition Magic 8 ve üstü bir programla format atmadan ve veri kaybetmeden partition oranlarını ayarlayabilirsin (resize). Bu programı bul indir kullanımı zaten çok kolay. c ye ne kadar istediğini d den ne kadar alınacağını giriyosun kendisi ayarlıyor, restart atıyor ve kaldığın yerden devam edebiliyorsun..quote:
Orijinalden alıntı: omerfarukaslanquote:
Orjinalden alıntı: Kemall
Kardeşim yanlış bilgi vermek istemem yalnız;
Partition magic programı format gerektiriyor.
Yalniz Bu programin yeni sürümlerini kontrol edersen belki bişeyler bulursun. Unutma yeni sürümleri
Alıntıları Göster
-
Partition Magic Programına aşağıdaki adresten ulaşabilirsin. Kardeşquote:
Orijinalden alıntı: Araneida
Yapabilirsin. Partition Magic 8 ve üstü bir programla format atmadan ve veri kaybetmeden partition oranlarını ayarlayabilirsin (resize). Bu programı bul indir kullanımı zaten çok kolay. c ye ne kadar istediğini d den ne kadar alınacağını giriyosun kendisi ayarlıyor, restart atıyor ve kaldığın yerden devam edebiliyorsun..
Alıntıları Göster
http://www.softpedia.com/progDownload/Partition-Magic-Download-2118.html
Açılan sayfadan "External Mirror 1" i tıkla sorun çıkarsa diğerlerini dene.
Bu Partition Magic Programının 8.0 sürümü galiba bunda format çekmeden alan ayarlama var. Yalnız programı çok dikkatli kullan.
-
partition magic ile format atmadan diskinin boyutunu büyütebilirsinquote:
Orijinalden alıntı: omerfarukaslan
Partition Magic Programına aşağıdaki adresten ulaşabilirsin. Kardeş
http://www.softpedia.com/progDownload/Partition-Magic-Download-2118.html
Açılan sayfadan "External Mirror 1" i tıkla sorun çıkarsa diğerlerini dene.
Bu Partition Magic Programının 8.0 sürümü galiba bunda format çekmeden alan ayarlama var. Yalnız programı çok dikkatli kullan.
Alıntıları Göster
-
çok sağolun beyler partition magic i denicem inşallah başıma bela olmaz..sağolun yardımınız için teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: carlito83
partition magic ile format atmadan diskinin boyutunu büyütebilirsin
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_SerkaN -- 27 Mayıs 2006; 10:56:16 > -
arkadaşın dediği gibi dikkatli ol. yaptığın adımları iyice okuyarak yap :) kolay gelsin..quote:
Orijinalden alıntı: uA_SerkaN
çok sağolun beyler partition magic i denicem inşallah başıma bela olmaz..sağolun yardımınız için teşekkürler.
Alıntıları Göster -
partition magic partition magic partition magic partition magicquote:
Orijinalden alıntı: Araneida
arkadaşın dediği gibi dikkatli ol. yaptığın adımları iyice okuyarak yap :) kolay gelsin..
Alıntıları Göster -
+1quote:
Orijinalden alıntı: cHiM4RiC
partition magic partition magic partition magic partition magic
Alıntıları Göster -
hayır iyi güzel de, "galiba" kelimesini kullanmak neden bu kadar zor?quote:
Orijinalden alıntı: fiesta59
+1
Alıntıları Göster
Yapamazsın , edemezsin diye kesin ifadelerle doğru cevaba ulaşmayı engellemek yerine, "ya sanırım formatlamadan yapamazsın, ama yine de bir araştır" demek çözüme ulaştıracaktı.r
ben de partition magic kullandım, sadece 5 dakikanı alıyor bölümlerin boyutunu ayarlamak, hatta ses kısıp açar gibi sağa sola çekiyorsun boyut değişiyor ;)
-
hiç denemedim ama format atmadan c yi büyütmek zor gibquote:
Orijinalden alıntı: 1984
hayır iyi güzel de, "galiba" kelimesini kullanmak neden bu kadar zor?
Yapamazsın , edemezsin diye kesin ifadelerle doğru cevaba ulaşmayı engellemek yerine, "ya sanırım formatlamadan yapamazsın, ama yine de bir araştır" demek çözüme ulaştıracaktı.r
ben de partition magic kullandım, sadece 5 dakikanı alıyor bölümlerin boyutunu ayarlamak, hatta ses kısıp açar gibi sağa sola çekiyorsun boyut değişiyor ;)
Alıntıları Göster
-
partition magic nelere kadirquote:
Orijinalden alıntı: MaSTeR-G
hiç denemedim ama format atmadan c yi büyütmek zor gib
Alıntıları Göster -
arkadaşlar hazır kou partition magicden açılmışken benim sorunuma da yanıt verebilirseniz sevinirim..quote:
Orijinalden alıntı: icaktan
partition magic nelere kadir
Alıntıları Göster
harddiskim 80 GB tek parça haline.. ben bunu format atmadan yani veri kaybetmeden en az iki parça haline getirmek istiyorum... partition magic ile bu mümkünmü acaba... -
Bu bilgisayar işinde imkansız diye hiç bir şey yoktur. Bazıları hemen kafadan kendi bilgisizlikleri kadar veya dünyayı anlayabildikleri kadar ile yorum yapıyorlar. O kadar basit ve çözümü olan konularda hayır olmaz cümlesi kuruluyor ki utanılacak seviyede.quote:
Orijinalden alıntı: unsal2003
arkadaşlar hazır kou partition magicden açılmışken benim sorunuma da yanıt verebilirseniz sevinirim..
harddiskim 80 GB tek parça haline.. ben bunu format atmadan yani veri kaybetmeden en az iki parça haline getirmek istiyorum... partition magic ile bu mümkünmü acaba...
Alıntıları Göster
Her neyse zaten cevap verilmiş kardeş. Partition Magic..
-
evet doğru cevap partition magic programı yalnız full ünü bulmanız lazım+türkçe sürümü de var ortalarda fakat ben tavsiye etmiyorum..sorun veriyodu çünkükullanırken dikkatli olun hatanızın geri dönüşü olmayabilir+elektrik kesilmesin diye dua edin yada ups kullanınquote:
Orijinalden alıntı: altay65
Bu bilgisayar işinde imkansız diye hiç bir şey yoktur. Bazıları hemen kafadan kendi bilgisizlikleri kadar veya dünyayı anlayabildikleri kadar ile yorum yapıyorlar. O kadar basit ve çözümü olan konularda hayır olmaz cümlesi kuruluyor ki utanılacak seviyede.
Her neyse zaten cevap verilmiş kardeş. Partition Magic..
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- birim tanınan bir dosya sistemi içermiyor
- www.googleadservices.com bağlanmayı reddetti.
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- kargo info
- kingston garanti sorgulama
- telefon neden ısınır
- bağlantı sıfırlandı hatası
- dlss nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- windows ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X