Şimdi Ara

Format Atmadan w7 Ultimate Kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepimiz starterden kurtulmak istiyoruz bunun için format atmak zorunda kalıyoruz ama format atmaya usb ile ugraşmaya boot etmeye gerek yok artık tum netbooklarda WINDOWS ANYTIME UPGRADE var bunu kullanarak hiçbir dosyamızı belgemizi yitirmeden w7ultimateyi yukleyebiliriz.
    1-windows anytime upgrade key generatör programını indiriyoruz google beyamcadan arayın secenek bol.
    2-netbookumuzdan windows anytime upgradeyi açiyoruz ve indirdigimiz programda bize verilen urun anahtarini buraya yaziyoruz pc miz nete bagli olmak zorunda ve geri kalani kucuk pc lerimize birakiyoruz onlar isi hallediyorlar ayrıca home basic professional ultimate secenekleri var Istedigimizi kuruyoruz ben yaptim tavsiye ediyorum ayrica urun anahtarini microsoftun sitesinden 27 dolara alabilirsiniz ama para vermeye ne gerek var :).yardimci olduysam ne mutlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna4141 -- 7 Şubat 2011; 14:04:07 >

• hocam slmlar..urun anahtarı için uygun bi site bulamadım.link varsa yada senın kurdugun sitenin linkini atabilirmisin?kurduktn sora bi sorun olustu mu<*
  • google ara windows anytime upgrade key generatör yaz bulursun sonra yazdıklarımı uygula işlem tmm herhangi bir sorun olmuyor hıc formata gerek kalmadan usb lerle ugrasmdan işlemimizi bitiriyoruz.
  • 60 $ lık starteri 300 $ lık ultimate yükseltmek için 27 $ nasıl oluyor anlamadım
  • bir arkadasımdan duydum zaten orjinal bir os sistemi kullandıgımız ıcın yuksetlme ıslemlerinde ındırım yapıyorlarmıs zaten bu ısın bedava kısmı dururken neden paralı kısmıyla ilgilenelim ki.
  • bende onu diyicektim zaten bizdekiler orjinal geldi
    peki starter direk iltimate oluyormu birde performans nasil olur bende asus eeepc 1015 pem var

birde bu islemden sonra driverler yeniden kurulucakmi yada ne yapilicak yoksa sadece bunu kurup bitiriyormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkahn -- 10 Mart 2011; 23:48:54 >
  • direk ultimate oluyor zaten programda isterseniz home premıum veya professionalda yapabilirisiniz bır sıkıntı olmuyor bn yaptıgımda driverlere bir sey olmamıstı hepsi yukluydu sızınkınınde oyle olur sanıyorum olmadı netbookunuzun yanında verıyorlar driverleri acıp kurun okdarda zor bısey degıl

performansa bakarsak ben ultımateden memnun kalmadım ama denemek ıstedım yanı acıkcası kastı sankı belki home premıum falan kursaydım daha ıyı olurdu ama wın xp pro sp3 kurduktan sonra win 7 umrumda bıle degıl bence butun netbook kullanıcıları xp kurmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna4141 -- 11 Mart 2011; 2:33:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xp sp2 windosw update problemi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mesajim bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna4141

direk ultimate oluyor zaten programda isterseniz home premıum veya professionalda yapabilirisiniz bır sıkıntı olmuyor bn yaptıgımda driverlere bir sey olmamıstı hepsi yukluydu sızınkınınde oyle olur sanıyorum olmadı netbookunuzun yanında verıyorlar driverleri acıp kurun okdarda zor bısey degıl

performansa bakarsak ben ultımateden memnun kalmadım ama denemek ıstedım yanı acıkcası kastı sankı belki home premıum falan kursaydım daha ıyı olurdu ama wın xp pro sp3 kurduktan sonra win 7 umrumda bıle degıl bence butun netbook kullanıcıları xp kurmalı.

hocam biziminden cd dvd hic bsey cikmadi sadece sitesinden indirmek mumkun ama kuran arkadaslar win 7 pro demisler xp tavsiye etmemisler bende denemek istiyorum tesekkurler
  • tmmdır ozmn win 7 pro kur driverlerde markanın sitesinde elbette mevcuttur ındırıp kurarsın takır takır takılırsın ...
  • Kurulu programların key'ini bulmak için program : Product Key Finder

http://davehope.co.uk/projects/product-key-finder/

Kurulum gerekmiyor, usbden çalışır.

Arkadaşın söylediği gibi bende denemiştim ancak;

Ancak bir sorun var, W7 starter yönetici değilse kabul etmiyor, çıkan ekranda evet butonu pasif !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.