merhaba arkadaşlar format atmanın bilgisayar a harddisk e falan bir zararı olur mu ben ortalama 2 atda bir format atıyorum yoksa bilgisayar kullanılmaz hale geliyo düzenzizliği de sevmediğim için formay atıyorum ben de ama bi zararı olur mu diye korkuyorum cevaplarınız için şimdiden teşekürler....
yok dostum formatın düzgün yapıldıktan sonra bilgisayar üzerindeki hiç bir parçasına bir zararı yoktur.Fakat neden 2 ayda bir format attığını anlayamadım sistemini düzgün kullanırsan format atmana gerek kalmaz yani en azından 6 ayda bir format atarsın.Bilgisayarını dikkatli kullanman dileğiyle
formatın zararı yoktur kardeş yıllardır bilgisayar kullanıyorum bazen öyle olduki programlar yüznden bi günde 3-5 kere aynı bilgisayarı formatladığım olmuştur bad sectör yoksa sorun yok
İyi bir anti virüs , anti spy , defender ve ccleaner yükle taramalarını düzenli yap o kadar format atmana gerek kalmaz.6 ayda bir atsanda olur.
format atmadan bilgisayarla alakalı bilgi sahibi olmak mümkün değil o bakımdan format en i yi öğretici etüdü almaya olanak sağlar.
bilgisayar hakkında bilgisi olmayan adam nası format atabilir ki?bilgi sahibi olursun işini bilerek yaparsın öyle format atarsın
bab nerden açtın bu konuyu bilmiorum zaten bu olay forumda yeterince tartışıldı konu açarken lütfen öncelikle arama yap
Bende dün format attım bu gün yinee attım Herşey bir yana formatın donanımlara zararı olmadığı doğrudur ama yeni alınan bir hdd ile 24 kere formatlanmış bir hdd bir olmazBuda bi gerçek...
bende 2 gündür format atıp duruyorum bu gecede atmayı düşünüyorum.habire sorunlar çıkıp duruyor deli olacam yaw
Ben Ghost yapıyorum...
günlük format atanlar var pc sine için rahat olsun bişey olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme