Şimdi Ara

FORMAT ATMAM GEREKİRMİ YARDIMLARIIZI BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisarda daha önceden kayıtlı olan webhancer programını yanlışıkla sildim.Bunu sildikten sonra internet çalışmamaya başladı. Bunun üzerine bende webhancer programını indirdim bu indirmeylede bilgisayara vürüs girdi.AD-AWARE programı ile silmeye çalıştım ama program bunu silemedi.Şimdi hem internet bağlantım kesildi(geçerli geçidi yok) hem de vürüs bulaştı bu sorunu nasıl halledebilirim.Virüsü NASIL SİLEBİLİRİM sildiğimde internet yeniden çalışır mı?FORMAT YADA SİSTEMİ GERİ YÜKLESEM DÜZELME ŞANSI VARMIDIR....................

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM................ TŞK
    sinan_akandir@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinana2 -- 23 Kasım 2005, 21:17:25 >

• hemen sistem geri yükle
  • format attığında hiçbir sorun kalmayacaktır..ama format atmayı bilmiyorsan forumda arama yapıp gerekli bilgilere ulaşabilirsin...bir virüs sisteminize bulaştıysa geri yüklemenin bunu çözme şansı yok denecek kadar azdır...3.parti antivirüs yazılımları bu konuda daha başarılıdır..

saygılar..
  • eger virusun ismini biliyorsan google'dan &virusadı& removal tool yazarsan çok yararlı sonuçlar elde edersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok acil bios silindi ne yapacam
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.