Şimdi Ara

format attım ama hala çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarıma format attım fakat youtubeden şarkı dinlerken twitter facebooka bakarken bile kasmalar donmalar oluyor bilgisayarım toshibapc 4ram amd ekran kartı 1.6 işlemci internet sitesinde donmaz heralde bu özellikle

• umutakkurd U kullanıcısına yanıt
    Bu özelliklere sahip bir bilgisayarda donanımlar düzgün çalışıyorsa belirttiğiniz işlemleri yaparken donanımdan kaynaklanan bir donma olmaması gerekir. Öncelikle virüs programı ile bilgisayarını tam olarak taratmanızı tavsiye ederim.
  • İşlemcin flash içeriklerde yetersiz gelebilir.. Bu tür içerikler sistemi zorlayabilir..
    Görev yöneticisinden kontrol et donma halinde sistem kaynaklarını en çok ne kullanıyor diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görev yöneticisine baktım cpu %100 ram 2gb sadece twitter facebook donanım haber açık birde windows güncelleme yapıyor kullandığı ram fazla değil mi ?
  • görev yöneticisinde çalışan tüm işlemleri gösteren bir ekran görüntüsü gönderirsen daha çok yardımcı olabiliriz ..
  • Format CD de sorunlu olabilir. Farklı bir CD var ise birde onla format atmayı dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.