Arkadaşlar ben bilgisayarın C sürücüsüne format attım fakat format atmadan önce bazı bilgileri D sürücüsüne kaydetmiştim. Formattan sonra onlara ulaşamadım. Bunlara ulaşmanın bir yolu var mı? Cevap veren vermeyen herkese şimdiden teşekkürler...
D yi aynen bırakmadın mı makinede.
c ye atılan format d yi etkilememesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: TURK(*
D yi aynen bırakmadın mı makinede.
D'yi aynen bıraktım. Windows CDsini takıp Cye format attım. Ama formattan sonra baktığımda önceden C de olan dosyaların Dye kaydığını gördüm. (Windows,Program Files gibi) Dde Documents and Settings te eski kullanıcının dosyası var fakat erişim yok. İlgilendğin için teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: spartaqus
D'yi aynen bıraktım. Windows CDsini takıp Cye format attım. Ama formattan sonra baktığımda önceden C de olan dosyaların Dye kaydığını gördüm. (Windows,Program Files gibi) Dde Documents and Settings te eski kullanıcının dosyası var fakat erişim yok. İlgilendğin için teşekkür ederim.
Alıntıları Göster
d de daha önceden kayıtlı olan dosyalar varmıydı ve bu dosyalar formattan sonra duruyormu hala
quote:
Orijinalden alıntı: HKN_
d de daha önceden kayıtlı olan dosyalar varmıydı ve bu dosyalar formattan sonra duruyormu hala
Alıntıları Göster
Evet formattan önce vardı fakat formattan sonra kayıtlı hiçbir dosya yok. Yerine formattan önceki C deki dosyalar gelmiş.
quote:
Evet formattan önce vardı fakat formattan sonra kayıtlı hiçbir dosya yok. Yerine formattan önceki C deki dosyalar gelmiş.
Alıntıları Göster
eğer windowsun kendi yedek geri yüklemesini kullandıysanız (formattan önce) yedekleme noktası alınan tarihten sonra hangi sürücüye koymuş olursanız olun dosyaları uçuruyo diye biliyorum.
eğer windowsun kendi yedek geri yüklemesini kullandıysanız (formattan önce) yedekleme noktası alınan tarihten sonra hangi sürücüye koymuş olursanız olun dosyaları uçuruyo diye biliyorum.
Alıntıları Göster
senin C aslında D miş windows öle gösteriyomuş ama bios gerçek C yani D formatlamış Yani sen aslında C değil D yi formatlamışsın
şaka değil bendede aynısı oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Sword
senin C aslında D miş windows öle gösteriyomuş ama bios gerçek C yani D formatlamış Yani sen aslında C değil D yi formatlamışsın
Alıntıları Göster
arkadaşlar microsoftun sitesinde okumuştum ntfs olan sürücülerde d yi c gibi gösteriyormuş ve formatta c ye atıyom die d ye atılıyormuş öle yazıyodu
quote:
Orijinalden alıntı: hmetin
arkadaşlar microsoftun sitesinde okumuştum ntfs olan sürücülerde d yi c gibi gösteriyormuş ve formatta c ye atıyom die d ye atılıyormuş öle yazıyodu
Alıntıları Göster
ne biçim iş yav bu. bi bilen iyice anlatsın şu olayı nasıl c d oluyomuş
quote:
Orijinalden alıntı: vvv_com
Alıntıları Göster
Ben de D nin nasıl C olduğunu anlamadım. Ama C deki eski bilgiler şu an D de. Herhalde bizim bilgiller mevta oldu. İlgilendiğiniz için teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: vvv_com
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: vvv_com
C D olmaz da kurulumda arkadaş bölümlemeyi yaparken yanlışlıkla sistemi farklı yere atmış bence
quote:
Orijinalden alıntı: TURK(*
quote:
Orjinalden alıntı: vvv_com
C D olmaz da kurulumda arkadaş bölümlemeyi yaparken yanlışlıkla sistemi farklı yere atmış bence
Alıntıları Göster
C ye kurduğuma emnim. Zaten burdan da hangisine kurduğum belli oluyor. Daha öncede format atmıştım, böylesini ilk defa görüyorum.
quote:
C ye kurduğuma emnim. Zaten burdan da hangisine kurduğum belli oluyor. Daha öncede format atmıştım, böylesini ilk defa görüyorum.
Alıntıları Göster
Valla ben senin için yazmadım da kardeşim. İlk defa karşılaştığım bir olay benimde mantıklı bir çözüm üretmeye çalıştım belkide
Yani ilk karşılaştım derken hem bilg. aleminde hem nette ilk yani
quote:
Alıntıları Göster
gerçi üstüne windows kurdun ama belki kurtarma programlarıyla boş alanlardaki verileri kurtarma şansın olabilir hatta şuan d olan eski c yide arat verileri bu bölümden diğerine aktarmıştın belki burdanda bişiler çıkartırsın
quote:
gerçi üstüne windows kurdun ama belki kurtarma programlarıyla boş alanlardaki verileri kurtarma şansın olabilir hatta şuan d olan eski c yide arat verileri bu bölümden diğerine aktarmıştın belki burdanda bişiler çıkartırsın
Alıntıları Göster
Yok abi. Kesin mevta oldu bu dosyalar. Gözüm arkada kaldı.
quote:
Yok abi. Kesin mevta oldu bu dosyalar. Gözüm arkada kaldı.
Alıntıları Göster
c: ve D: olarak ayırımı partion magic (ismi yanlış) yaptıysan eger ondan gitmiş olabilir.. Tekrar biçimlendir ve bölüm oluştur.. Tavsiyem inşallah yanlış değildir..
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sword
bencede bu olmuş bu arkadaşa
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
quote:
Orjinalden alıntı: sword
bencede bu olmuş bu arkadaşa
Alıntıları Göster
C den D sürücüsüne sen kopyala yapıştır yapmışsındır D dediki sadece word exel ler gitmiş demi açamıyosun onu o bende de olmuştu
quote:
Orijinalden alıntı: V3G4
C den D sürücüsüne sen kopyala yapıştır yapmışsındır D dediki sadece word exel ler gitmiş demi açamıyosun onu o bende de olmuştu
Alıntıları Göster
kopyala yapıştır la oluyor ki... başka bir yolu varmı kopyalamanın... varsada ben bilmiyorum... ben formatlamadan önce formatlayacağım partitionun adını değiştiriyorum... sonra formatlamak daha rahat oluyor... herkese tavsiye ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme