Şimdi Ara

FORMAT ATTIM SES YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisyarıma format attıktan sonra şuan ses çıkmıyo hiç.zannedersem ses kartı da silindi ve bende driveri yok.
    acaba bana yardımcı olabilirmisiniz

• Anakartının markasını öğrendikten sonra modeline göre destek sitesini öğrenmek kolaylaşacak tabiki. Bunun için Everest Free Edition programını indirerek bu uygulamayla, ekranda gösterdiği bilgilerle, donanımımıza yön verebiliriz. Bu program ayrıca destek sitesine direk ulaşmanıza da yardımcı olur. Destek sitesinden gerekli driverleri indirip kurarsınız.
  • arkadaşım ilk olarak ses kartın on board mu yoksa pcı mı bunu açıklarsan yardım alman kolaylaşır.Eğer PCI ise markasını ve modelini ses kartının üzerinde bulabilirsin.Ayrıca On board ise ana kartının markasına göre resmi web adresinden gerekli model numaralarını girerek bilgisayarının tüm driverlerini temin edtmiş olursun audio driver de dahil :)
  • ses kartının driverını aramadan önce anakartın driverını bi tak bak bakalım eğer ses kartın anakartın üzerindeyse driverıda ordadır..
  • arkadaş driverı bende yok diyor yalnız :)
  • everset ile incelem yaptıktan sonra 2 tane pcı çıktı

Aygıt Tanımı Tür
    ATI Radeon HD 38xx - High Definition Audio Controller PCI
    Aygıt Tanımı Tür
    VIA VT8237A High Definition Audio Controller PCI

buna göre şimdi bunların nasıl driverini bulabilirm.ilginiz için teşekkür ederim
  • Everest Ultimate Edition programı ile anakartının marka ve modelini öğrenip buraya yazarsan yardımcı olabiliriz.
  • ben de anakartın driverenı tak onun içinde olabilir ses kartı driverın dedim
  • ana kart modeli Asus M2V-MX (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)

ama driveri yok arkadaşlar.o yzüden sesi nasıl yükleyeceğimi bilenmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.