Şimdi Ara

Format attım ve Alamak istiyorummm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar antivirüz programı yüklerken pc takıldı ve hiç açılmadı sonra sütüne kuruyum dedim ve kurdum sorun olmadı fakat benim c de projem vardı ve haftaya ben bu projeyi vercem acaba bu veriyi nasıl alabilirm???

• Easy Recovery programıyla yapabilirsin sanırım.Ben şuana kadar hiç denemedim.
    Ama recovery programlarının pekte işe yaramadığı söyleniyor.
  • "üstüne kurdum" şeklindeki izahınızdan, sistem disk bölümünü (C:) formatlamadığınızı müşahade ediyorum... Bu takdirde, bahse konu projenizin tam ismini hatırlıyor iseniz, arattırma yaparak bulabilirsiniz. Ancak, aramaya ilişkin kriterlerin "İleri düzey seçenekler" altında bulunan "Gizli dosya ve klasörlerde ara" ve "Alt klasörlerde ara" seçimleri aktif olmalı.

Yeni yapmış olduğunuz kurulum aşamasında tanımlamış olduğunuz kullanıcı hesabınızın ismi, evvelki kurulumda kullandığınız kullanıcı hesabınızın isminden farklı ise, tüm kişisel dosyalarınız "Documents and Settings" klasörü altındaki evvel kullanıcı isminiz ile eşleşen klasör altında bulunacaktır. Sistemin güvenlik politikası gereği de, bu klasöre erişmenize sistem tarafından izin verilmiyecektir. Bu handikapı aşmak için, ilgili klasörün kullanım haklarını üzerinize almanız gerekecektir. Bunu yapabilmek için; öncelikle, sisteme oturum başlattığınız hesabınızın yetkileri "Yönetici" (Administrator) seviyesinde olmalı... Ardından, "Denetim Masası" nda bulunan "Klasör Seçenekleri" ni çalıştırınız... "Görünüm" sekmesinde, "Gelişmiş Ayarlar" -> "Dosya ve Klasörler" başlığı altında listelenen "Basit dosya paylaşımı kullan" seçeneği aktif değil (kapalı) iken, yetkilerini devralacağınız klasöre fare ile sağ-klik yaparak açılan menüden "Özellikler" komutunu seçiniz ve ardından "Güvenlik" sekmesine geçiniz... "Gelişmiş" butonuna tıklayınız... Açılan yapılandırma arayüzünün "İzinler" (varsayılan) sekmesinde sırası ile; "Ekle" -> "Gelişmiş" -> "Şimdi Bul" butonlarını seçerek açılan kullanıcılar listesinden, şu an kullandığınız hesap adını seçiniz ve "Tamam" butonu ile (toplamda iki kez) seçiminizi onaylayınız... Buraya kadar bir sorun yok ise, sistem sizden "izin girdisi" tanımlamanızı isteyecek. "İzin Ver" kolonu altında "Tam Denetim" şıkkını işaretleyin (diğer tüm tanımlar otomatik olarak aktif edilecektir)... Seçiminizi "Tamam" ile onayladığınızda, eklediğiniz kullanıcı isminin de listede olduğu "İzinler" sekmesi sizi tekrar karşılayacak... "Tüm bağımlı nesnelerdeki izin girdilerini burada gösterilen ve bağımlı nesnelere uyanlarla değiştir" seçimini de aktif ederek seçiminizi "Uygula" yın.

İşlem sırasını eksiksiz ve hatasız gerçekleştirmeniz halinde, bu açıklamalara ves'ile olan klasöre tam denetim ile erişebileceksinizdir. Varılan noktada, devralınmış yetkiler ile tekrar projenizi arama eylemi gerçekleştirmenizi öneririm

Açıklayıcı ve çözüm olması temennilerim ile...
    Es'en kalınız.

Edit:
    Tüm izahlarımın işlem şekli ve sıraları itibarı ile, işletim sisteminizin "Windows XP PRO" olması durumunda geçerlilik taşıdığını, geç de olsa hatırlatmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2DF -- 3 Mayıs 2008; 7:55:23 >

• Arkadaşlar ben hdd mi 3 e ayırmıştım 160 -80 80 fakat dünkü hadiseden sonra c 140 olarak görünüyor:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.