Şimdi Ara

format biçimlendirme sırasında takılmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir arkadaşın pc sine format atdım c yi 80 gb yapmışlardı önceden bende hiç ellemedim boyutunu d 240 gb c yi sildim ntfs normal olarak biçimlendirdim tam %51 de 1-2 dk takıldı sonra çok hızlı %100 oldu sonra cd den tam kopyalama başlıyacakken mavi ekran verdi resart atdım bu sefer c yi 20 gb d yi 300 gb yaptım busefer c biçimlendirmede %32 de hata verdi bende bad sector var diye düşündüm 20gb olan c yi 5 gb d yi 15 gb geri kalanıda e yaptım format da bu sefer sorun çıkmadı sorunsuz biçimlendirdi kurulumu yaptım şimdi pc normal çalışıyor bir sorun yok c ve d ye deepfreeze kurdum
    size şunu sormak istiyorum harddislte badsectormü var benim yaptıgım çözüm geçicimi ilerde bir sorun oluştururmu bu yaptıgım olayda

• garip biçimlendirme yarıdan sonra hata veriosa hepsini silememe ihtimali olabilir açıp baktın mı sürücülere
    silinmemiş birşey varmı die peki
    eğer yoksa sorunda yoktur
  • 1- CD-ROM sürücüde problem olabilir,kurulum cd'sini verimli okuyamıyordur
    2- Bad sector olma ihtimali biraz zayıf.Sen sadece ikisinide tekrardan sil.Tekrar parçala.Ama bunları yapmadan önce temiz bir cd'ye en yavaş hızda tekrar bir kopya yap ve onu kullan.Eğer masaüstüne sağlıklı çıkarsan d'yide sonradan biçimlendir.Sonra,HD Tune Pro ile bad sector taramsı yaptır ve bir şey varsa çıksın.Dün babama bir tane Seagate Barracuda 320GB NCQ SataII 16Mb cache 7200.11 serisinden HDD aldık.90YTL idi...Kolay gele..
  • 2 cd ile denedim 80 gb da %51 de 20 gb yaptıgımda %32 de takıldı sonra dedigim gibi çok hızlı bir biçimde sanki hızlı biçimlendir dedigim gibi anında %100 oldu tam cd den kopyalama ekranı gelmeden %100 oldugunda mavi ekran verdi dedigim gibi şuanda sorun yok pc normal çalışıyor badsector yoksa niye biçimlendirmede takılıp sonra hata veriyor hiç kopyalamaya başlamadan
  • arkadaşlar bugün google de aradım biraz benim yaşadıgım sorunu yaşayan bir kaç kişi var ama kesin cevap alamamışlar dedigim gibi c yi biçimlendirirken takılıyor dosyaları kopyalama ekranı gelmeden hata veriyor başka biri hızlı biçimlendirmede sorun yaşamamış ben hızlı biçimlendirme yapmamıştım bu konu hakkında bilgisi olan başka arkadaşlar cevaplarınız bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.