Şimdi Ara

Format öncesi programları geri getirmek için program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım cöktü.Format atıp,windowsu tekrar yükledim.Ancak önemli program ve belgelerim silindi.
    Bunları tekrar yüklemek icin bir program ismi,free ya da craklı olursa memnun olacagım.Simdiden cok tesekkurler..

• ya arkadaşım forumları okusana bu konuyla ilgili bir sürü şeyler yazmış arkadasşlar araştır biraz içerde birsürü bilgi var bakınız hdd bil kurtarma
  • Bildiğim kadarı ile formattan sonra bunları geri getirmek imkansız gibi bir şey
  • Yoo, gayet de imkanlı. Hatta eskiden dos'ta bile format attıktan sonra unformat deyince herşey geri geliyodu

Tabi artık devir değişti, Easy Recovery Pro var. Paylaşım programlarından crack'li hlde bulursun. Ama şunu unutma: eğer harddiskin küçükse, muhtemelen yeni kurduğun işletim sistemi, eski dosyalarının üzerine denk gelmiştir ve fazla birşey kurtaramazsın. Ama harddiskin ne kadar büyükse, bu üstüste çakışma ihtimali o kadar az olur tabi. Kısacası büyük ihtimalle herşeyi kurtaramayacaksın, buna hazırlıklı ol.

İkinicisi, bilgileri kurtarma olayını hallettikten sonra harddiskini ikiye böl ve aynı problemi bir daha yaşama. Arşiv dosyalarını D'ye at, sistemin çökerse C'yi formatla, arşiv dosyalarına bişey olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasbi 81 -- 25 Mart 2005, 12:29:23 >

• hasbi cok tesekkurler
  • hasbi ben soru sormadım ama öğrendim saol sayende oldu
  • en bisey daha istesem hasbi;bu programı nerden indirebilirim,link veririmisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.