Şimdi Ara

Süreli Programları Tekrar Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
30.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, yazılımların birçoğu 15-30 gün arası süreli kullanımlı demolara sahip. Bu süre dolduktan sonra, ürünün aktive edilmesi isteniyor. Programı kaldırıp, tekrar kurduğumuzda ise, kullanım süresinin dolmuş olduğunu görüyoruz. Sanırım, kayıt defterine falan bilgiler işleniyor. Kısacası, bir programı tamamen(tüm herşeyiyle) nasıl kaldırırız? regeditten mi yapılıyor bu işlemler?

• tarihi geriye al olur
    bittikçe geriye alırsın
    yada kurarken ileriye alırsın 2012 ye kurduktan sonra şimdiki tarihe getirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resrous

tarihi geriye al olur
    bittikçe geriye alırsın
    onu her program yemez. özellikle adobe programlarında olmaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: resrous

tarihi geriye al olur
    bittikçe geriye alırsın

regeditte legacy adlı bi anahtar oluşturulup oraya yazılır. bu anahtar da silinmez. yani registry temizliğini unut. ama toptan yedek alıp kaldırma sonrası yedek eski yerine yapıştırılabilir belki. programı yeniden kurmak da işe yaramaz. bazı programlarda(macromedialar) süresi biten program kaldırılıp yerine yeni indirilmiş olan kurulunca tekrar deneme sürümü açılır. bu da program id sinin değişik olmasından kaynaklanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabata

onu her program yemez. özellikle adobe programlarında olmaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: resrous

tarihi geriye al olur
    bittikçe geriye alırsın

regeditte legacy adlı bi anahtar oluşturulup oraya yazılır. bu anahtar da silinmez. yani registry temizliğini unut. ama toptan yedek alıp kaldırma sonrası yedek eski yerine yapıştırılabilir belki. programı yeniden kurmak da işe yaramaz. bazı programlarda(macromedialar) süresi biten program kaldırılıp yerine yeni indirilmiş olan kurulunca tekrar deneme sürümü açılır. bu da program id sinin değişik olmasından kaynaklanır.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, bunun bir yolu olduğunu biliyorum ama nasıl yapıldığını çözemedim. Geçenlerde Teknoloji Televizyonu'nda bir uzman, mümkün olduğunu söyledi. Amai doğal olarak, işlemin nasıl yapıldığını anlatmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: boldshark

Arkadaşlar, bunun bir yolu olduğunu biliyorum ama nasıl yapıldığını çözemedim. Geçenlerde Teknoloji Televizyonu'nda bir uzman, mümkün olduğunu söyledi. Amai doğal olarak, işlemin nasıl yapıldığını anlatmadı

Alıntıları Göster
    Ben bu işi Regedit ten yapıyorum. Başlat-Çalıştır-Regedit yazıp entera basıyorum. Orada Dosya bul diyerek kaldırmak istediğim programın ismini yazıyorum ve bulduğu dosyaları siliyorum. Daha sonra tekrar kurduğumda yeni kurulmuş gibi işlem yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

Ben bu işi Regedit ten yapıyorum. Başlat-Çalıştır-Regedit yazıp entera basıyorum. Orada Dosya bul diyerek kaldırmak istediğim programın ismini yazıyorum ve bulduğu dosyaları siliyorum. Daha sonra tekrar kurduğumda yeni kurulmuş gibi işlem yapıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HayatBoş

bu sadece bazı programlarda oluyor. özellikle kaliteli programlar o işlemi yemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HITM@N

quote:

bu sadece bazı programlarda oluyor. özellikle kaliteli programlar o işlemi yemiyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HITM@N

quote:

Doğru.... Mesela System Mechanic'te hiçbir işe yaramıyor......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HITM@N

quote:

Doğru.... Mesela System Mechanic'te hiçbir işe yaramıyor......

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, konuyu aslında yazılım bölümünde açmalıydım. Bu bölümden cevap gelmeyecek gibi!

• quote:

Arkadaşlar, konuyu aslında yazılım bölümünde açmalıydım. Bu bölümden cevap gelmeyecek gibi!

Alıntıları Göster
    format atarsan tekrar kurabilirsin programı.tabi bi program için kim format atar orasıda tartışılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme_mac

format atarsan tekrar kurabilirsin programı.tabi bi program için kim format atar orasıda tartışılır.

Alıntıları Göster
    Format atmak yerine, freeze programları da kurulabilir ama, bu da iyi bir yöntem değil. Her seferinde tekrar tekrar aynı programları kurmak lazım... Hem böyle bir uygulama, hardiskin ömrünü de kısaltabilir diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar, PM yoluyla da cevap verebilisiniz.

Bu sorunu rahatlıkla halledebilen arkadaşlar olduğunu biliyorum!
  • quote:

Arkadaşlar, PM yoluyla da cevap verebilisiniz.

Bu sorunu rahatlıkla halledebilen arkadaşlar olduğunu biliyorum!
    Regedit ten yaparsın ama arkadaşlarında dediği gibi çoğu bu oyunu yemez. format tasan hardike yazık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksez

Regedit ten yaparsın ama arkadaşlarında dediği gibi çoğu bu oyunu yemez. format tasan hardike yazık .

Alıntıları Göster
    Format atma dışında pratik bir yöntem önerebilecek yok mu arkadaşalar?
  • quote:

Format atma dışında pratik bir yöntem önerebilecek yok mu arkadaşalar?

Alıntıları Göster
    Ya paraya kıyıp programın tam sürümünü alıcan

ya da benim yaptığım gibi crack ini veya serial ini bulacan...

• quote:

Orijinalden alıntı: PeTaR

Ya paraya kıyıp programın tam sürümünü alıcan

ya da benim yaptığım gibi crack ini veya serial ini bulacan...

Alıntıları Göster
    Serialını buluyorum zaten de bazı programlar online aktivasyon yaptığı için serial girilemiyor. Crack olayına gelince, bazı crackler sorun çıkarıyor ve program kullanılamıyor; mesela Spyware Doctor yazılımında bu sorunla karşılaştım.

Benim sorunsuz crackini bulmak istediğim asıl program ise Adobe Premiere Elements 2

• Bu arada, serial ve crack dağıtan sitelerin çoğu (belki de hepsi) trojan kaynıyor. Bu sitelere girmeden önce Zone Alarm veya benzeri bir program mutlaka açık tutulmalı
  • quote:

Serialını buluyorum zaten de bazı programlar online aktivasyon yaptığı için serial girilemiyor. Crack olayına gelince, bazı crackler sorun çıkarıyor ve program kullanılamıyor; mesela Spyware Doctor yazılımında bu sorunla karşılaştım.

Benim sorunsuz crackini bulmak istediğim asıl program ise Adobe Premiere Elements 2

Alıntıları Göster
    Basit bir programla bütün süreli programları sınırsız yapabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: RootCr4cK

Basit bir programla bütün süreli programları sınırsız yapabilirsin...

Alıntıları Göster
    Freeze programlarından mı bahsediyorsun?
  • quote:

Freeze programlarından mı bahsediyorsun?

Alıntıları Göster
    Özeline bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdexos

Özeline bak

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bendede style xp vardı bir ara kurdum.kullanma süresi bitti.tekrar kurdum tarihi ileri aldım onu yemedi
    ben şu anda dh daki temaları yüklemek istiyorum ama bunun için style xp gerekiyormuş.serialini de aradım bulamadım.bu işi nasıl çözecem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.