Arkadaşlar Bilgisayarıma Format Atarken Mavi ekran hatasıyla karşılaştım 'STOP: 0x0000008E ' başka bir cd ile tekrar denedim fakat olmadı. attığım cd kolay kurulumlu (tema+driver+sp3) tekrar tekrar denemem rağmen kurulumun başında hata veriyor. yardımlarınız için teşekkürler..
Arkadaşım Ramlerini çıkar bir temizle, slotları da kuru diş fırçasıyla hafifçe zedelemeden temizle, tek tek ve sırayla farklı slotlarda deneyerek format atmayı dene.. öncesinde Jak bağlantılarını da kontrol et.. Ha bir de bios ayarlarına gir ve Load Bios Defaults seçeneği ile varsayılan ayarlarını yükle.
quote:
Orijinalden alıntı: fLe7cH
Arkadaşlar Bilgisayarıma Format Atarken Mavi ekran hatasıyla karşılaştım 'STOP: 0x0000008E ' başka bir cd ile tekrar denedim fakat olmadı. attığım cd kolay kurulumlu (tema+driver+sp3) tekrar tekrar denemem rağmen kurulumun başında hata veriyor. yardımlarınız için teşekkürler..
Nette araştırdım ve sonuç;
Most Typical Causes of STOP: 0x0000008E Registry errors, viruses, faulty RAM, hardware failure, driver incompatibility
Türkcesi;Mavi ekran hatası genellikle ;registry hatası-virüs-ram hatası-donanım ve driver uyumsuzluğundan kaynaklanıyormuş,bilgine.