Dün akşam saat 8 gibi bilgisayarımı açtıgımda windows 7 sürümüm bi hata görüp kendisini restore etmeye çalışıyordu hep başarısız oluyordu.Bunun üstüne formatlayıp windows 7 kurdum üstüne . Ama her zamankinden farklı bir olay gerçekleşiyor bu sefer. Belirli belirsiz aralıklarla ekran görüntüsü mavi beyaz dokuma çizgiler gibi bir hal oluyor ve kulaklıktan anlamsız bir ses gelio aynı tonda elektrik arızası gibi bunun için reset atmak zorunda kalıyorum.Bu döngü sürekli bu şekilde ilerliyor .
Sistemim
Amd 8150
Gigabyte 990XA-UD3
Vengeance 2x4 8gb Low profile ram 1600 MHZ
Sapphire 7850 Oc edition
Sata 150 gb Hard disk
750 Psu
Nolduğu hakkında hiç bir fikrim yok yardımlarınızı bekliyorum
ilgin için teşekkürler fakat bahsettigim çizgilerle bu dedigimi anlatmak istemedim görüntü bir anda komple gidip ses de bozuluyor , ayrıca klavyeden capslock - numlock tuşlarına basınca ışık yanıpda sönmüyor daha farklı bir sorun gibi .
anlatmak istediğiniz heralde makina donup renkler karışıyor. ses dıtlamamı yoksa farklı bir sesmi yapıyor. daha önceleri böyle bir sorun yoktu diyosan farklı windows dvd si ile yeniden formatla sürücüleri güzelce biçimlendir. driverlerin doğru olduğuna emin ol. tekrar dene olmazsa farklı yollar izleriz.
quote:
Orijinalden alıntı: KEREM04283
anlatmak istediğiniz heralde makina donup renkler karışıyor. ses dıtlamamı yoksa farklı bir sesmi yapıyor. daha önceleri böyle bir sorun yoktu diyosan farklı windows dvd si ile yeniden formatla sürücüleri güzelce biçimlendir. driverlerin doğru olduğuna emin ol. tekrar dene olmazsa farklı yollar izleriz.
ilk zamanlar böyle bir hata vardı
biosdan first boot ayarlarını degişmiştim first boot dvd , second hard diskti ; bunların yerlerini degiştirmiştim sadece sorun düzelmişti
aynı şekilde tekrar yaptım ayarları
aynı windowsu kurdum orjinal dvd li
bahsettigim görüntü bozuklugu mavi beyaz çigziler halinde pürüssüz cetvelle cizilmiş gibi , yada direk ekran kararıo , bunlar sırayla gerçekleştikten sonra müzik acıksa arkada elektrik kontagı yapıomuş gibi gelmeye başlıo müzik sonra tümüyle elektrik kontağı varmış gibi ses gelio , ve hiç bişey yapamıyorum makina ile ilişkimi yitiriyorum , tek çare reset atmak bu durumda bu döngüde sürekli bu şekilde ilerlemekte
aynı bu konudaki gibi gerçekleşiyor arkadaşında anlattığı gibi ama cevaplayan olmamış işlemcimiz aynı 8150 anakartlarda aynı sadece modelleri farklı onunki ud9 benimki ud3