Şimdi Ara

Format sonrası oluşan ARIZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam saat 8 gibi bilgisayarımı açtıgımda windows 7 sürümüm bi hata görüp kendisini restore etmeye çalışıyordu hep başarısız oluyordu.Bunun üstüne formatlayıp windows 7 kurdum üstüne . Ama her zamankinden farklı bir olay gerçekleşiyor bu sefer. Belirli belirsiz aralıklarla ekran görüntüsü mavi beyaz dokuma çizgiler gibi bir hal oluyor ve kulaklıktan anlamsız bir ses gelio aynı tonda elektrik arızası gibi bunun için reset atmak zorunda kalıyorum.Bu döngü sürekli bu şekilde ilerliyor .

Sistemim

Amd 8150

Gigabyte 990XA-UD3

Vengeance 2x4 8gb Low profile ram 1600 MHZ

Sapphire 7850 Oc edition

Sata 150 gb Hard disk

750 Psu

Nolduğu hakkında hiç bir fikrim yok yardımlarınızı bekliyorum

• http://forum.donanimhaber.com/m_72745393/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72745393

Hocam ekrandaki garip çizgilerin nedenlerini yukarıdan bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

http://forum.donanimhaber.com/m_72745393/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72745393

Hocam ekrandaki garip çizgilerin nedenlerini yukarıdan bakabilirsiniz.

ilgin için teşekkürler fakat bahsettigim çizgilerle bu dedigimi anlatmak istemedim görüntü bir anda komple gidip ses de bozuluyor , ayrıca klavyeden capslock - numlock tuşlarına basınca ışık yanıpda sönmüyor daha farklı bir sorun gibi .
  • anlatmak istediğiniz heralde makina donup renkler karışıyor. ses dıtlamamı yoksa farklı bir sesmi yapıyor. daha önceleri böyle bir sorun yoktu diyosan farklı windows dvd si ile yeniden formatla sürücüleri güzelce biçimlendir. driverlerin doğru olduğuna emin ol. tekrar dene olmazsa farklı yollar izleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

anlatmak istediğiniz heralde makina donup renkler karışıyor. ses dıtlamamı yoksa farklı bir sesmi yapıyor. daha önceleri böyle bir sorun yoktu diyosan farklı windows dvd si ile yeniden formatla sürücüleri güzelce biçimlendir. driverlerin doğru olduğuna emin ol. tekrar dene olmazsa farklı yollar izleriz.

ilk zamanlar böyle bir hata vardı

biosdan first boot ayarlarını degişmiştim first boot dvd , second hard diskti ; bunların yerlerini degiştirmiştim sadece sorun düzelmişti

aynı şekilde tekrar yaptım ayarları

aynı windowsu kurdum orjinal dvd li

bahsettigim görüntü bozuklugu mavi beyaz çigziler halinde pürüssüz cetvelle cizilmiş gibi , yada direk ekran kararıo , bunlar sırayla gerçekleştikten sonra müzik acıksa arkada elektrik kontagı yapıomuş gibi gelmeye başlıo müzik sonra tümüyle elektrik kontağı varmış gibi ses gelio , ve hiç bişey yapamıyorum makina ile ilişkimi yitiriyorum , tek çare reset atmak bu durumda bu döngüde sürekli bu şekilde ilerlemekte

• http://www.chip.com.tr/forum/easy-tune-6-acilista-kasma-sorunu_t243589.html

aynı bu konudaki gibi gerçekleşiyor arkadaşında anlattığı gibi ama cevaplayan olmamış işlemcimiz aynı 8150 anakartlarda aynı sadece modelleri farklı onunki ud9 benimki ud3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.