Şimdi Ara

Format sonrasında ses sorunu(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler az önce format attım ve anakartın cd sinden (chipset ten) tüm yükledim ama ses leri duyamıyorum , hiç bir şekilde kulaklıktan ses gelmiyor....Sağ asagı kosede de ses aygıtının işareti yok.....Bu arada anakartım ep45-ds3r ve realtek high definitıon kullanıyorum....Driverleri yukledım ama hala ses seda yok ....Yardımcı olabılırsenız cok sevınıcem , şimdiden tesekkur ederım....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Aygıt yöneticisi üzerinde sarı ünlem işareti oaln var mı? Ekran görüntüsünü buraya yüklerseniz daha iyi olur.
  • herhangi bir sarı soru ısaretı yok.....:S:S....Nerden kaynaklanıyo bu sorun cok merak edıyorum.....:S....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creativity -- 7 Eylül 2008; 2:23:32 >
  •  Format sonrasında ses sorunu(ÇÖZÜLDÜ)

sistem aygıtları kısmında var.. Anakart sürücünüzü takın. Ünlem işareti olan yereler sağ tıklarak güncelleştir diyin. Listeden ya da belirli konum seçeneğini seçin ve yer olarak cd sürücünüzü gösterin..
  • Sorunum cozulmustur....Bu linkten sorunu olan arkadaslar bakabılırler...http://forum.donanimhaber.com/m_17305371/tm.htm .....Orada bir arkadasın verdigi ftp serverdan dosyayı ındırıp kurdugum zaman sorunum cozuldu.....Herkese teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.