Şimdi Ara

format sorası video sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • formattan sonra youtobede ses yok k-lite yuklu ne yapmalıyım yardımlara tsk

• bence ses kartı driverinde sorun var.diğer her yerde ses warmı.sadece youtubede mi yok?
  • sadece internet ortamında ses sorunu var
  • Ace mega codec pack kur arkadaşım onda bütün codecler var.Sorunu çözebilir.
  • Codeclerle alakalı bişi deil kardeş. kendi pc'mde olsam notunu almıştım başka bi ayar yapıyosun pc'me gecince yazarım cvbı COdeclerle falan alaksı yok. yada forumda daha önce acıldı bu konu Youtube Ses sorunu die arat bulursun büyük ihtimal .
  • yardım edebilecek kimse yokmu arkadaslar bır haftadır ugrasıyorum bakmadıgım forum kalmadı hıc bırı cozum olmadı herkes yuzlerce konu var dıyor ama hıc bırı cozumlu degıl
  • sadece youtube da yapıyosa bu sorunu flash player yüklemeyi dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukledım olmadı hatta kaldırıp tekrar yukledım free fox yukledım oda cozum olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersersu -- 23 Mayıs 2007; 22:10:54 >
  • fifeer den alıntı fifeere teşekkürler bu arada:

Arkadaşlar ufak bir regedit ayarı ile problem çözülüyor.
    Alttaki adımları takip edin:

1-BAŞLAT'tan çalıştır'ı tıklayın ve regedit yazarak kayıt defteri düzenleyicisine girin.
    2-Sol taraftaki menüyü kullanarak;
    Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 'a kadar ilerleyin.
    3-Sağ taraftaki pencerede boş bi yere tıklayarak YENİ ardından DİZE DEĞERİ ni tıklayarak satır ekleyin. Satırın ismini wavemapper olarak değiştirip ENTER'a basın. Böylece Adı wavemapper, Türü REG_SZ olan bir satır eklemiş oldunuz. wavemapper ismine çift tıklayın, size değer verisi girmenizi isteyen bir pencere açılacak. Buraya msacm32.drv yazın ve Tamam'ı tıklayın. Eklemiş olduğunuz satırın son hali şöyle olacak:

wavemapper REG_SZ msacm32.drv

4-Kayıt defteri düzenleyicisini kapatın.
    5-Bilgisayarınızı yeniden başlatmanıza gerek olmadığı için arkanıza yaslanın ve videoların keyfini çıkarın.
    Kolay gelsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_8848282/mpage_1/key_youtube%252Cses//tm.htm#8848282

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kusmuk -- 23 Mayıs 2007; 22:22:31 >

• sadece youtube damı sorun var? çok küçük bir ihtimal araçlar ınt.secenekleri gelişmiş multimedya kısmında sıtedeki sesleri çal tıklımı ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.