Merhabalar Windows 7 format atmak için dvd ile biosdan 1.sıraya alıp atmaya çalıştığımda cd den önyükleme için bir tuşa basın yazısı ile karşılaşmıyorum f10 a basıp kendim seçiyorum fakat yine yükleme ekranı ile karşılaşmıyorum. Flash bellek boot edip yükleme penceresine geldiğimde bu hata ile karşılaşıyorum. "Hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı.Yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olduktan sonra Tamam'ı tıklatın" diye yazıyor. Tamam'ı tıklattığımda pencere kapanıyor ama hiç bir ilerleme olmuyor. Gözat butonuna tıklattığımda "Klasöre Gözat" başlıklı pencere açılıyor ve orada görülen sürücüler ise: * Disket Sürücüsü (A: ) * Disk Sürücüsü (C: ) * Disk Sürcüsü (E : ) * CD Sürcüsü (D: ) * Boot (X: )
Sonra windows 7 cdsini sürücüye yerleştirdiğimde harddisk sıfırlama bölümüne gelip işlemi tamamlıyorum fakat windows dosyaları genişletiyor %desi hiç dolmuyor sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıp alttaki resimde gördüğünüz ekran geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Sanırım cd den kaynaklı bir problem var. Başka cd varsa öyle deneyin ya da flash bellek varsa öyle yüklemek daha kolay. Boot dosyalarında sıkıntı var gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme