3 gündür dh ye giremiyordum.Bununla birlikte aynı şekilde bazı sitelere de..Ancak proxy sitelerinden zar zor giriyordum..Bunu lanet olası bir virüs başıma açtı zaten ben de bugün format attım.Ancak şu an bir sorunum var.C ye format attım c sürücüsünde en fazla 2 gb lık dosya var gizli dosyalar da dahil buna.Ancak c ye sağ tıklayıp boş alana baktığımda 20 gb kullanıldığını gösteriyor.Sonra bir daha format attım.Ama sorun düzelmedi..Neden olabilir?
up
Değişik bir sorun , format atarken yavaş format seçeneği ile dene bide.
Boş alan sorununu bende yaşamıştım bu başlık yardımcı olabilir belki sana...
kesinlikle virüs girmiş, temizlemen sorunu çözecektir. başka söylenene kulak asma...
quote:
Orjinalden alıntı: Desperado89
3 gündür dh ye giremiyordum.Bununla birlikte aynı şekilde bazı sitelere de..Ancak proxy sitelerinden zar zor giriyordum..Bunu lanet olası bir virüs başıma açtı zaten ben de bugün format attım.Ancak şu an bir sorunum var.C ye format attım c sürücüsünde en fazla 2 gb lık dosya var gizli dosyalar da dahil buna.Ancak c ye sağ tıklayıp boş alana baktığımda 20 gb kullanıldığını gösteriyor.Sonra bir daha format attım.Ama sorun düzelmedi..Neden olabilir?
Aynı sorun bende de vardı.Kaspersky İnternet Security 7 ile tarattım şu an için sorun yaşamıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Desperado89
Aynı Sorun Kaynımdada Var Böle Çekme Yapıyo :))) Garip Bi Sorun Hiç Başıma Gelmedi Bilmiyorum Valla Kolay Gelsin...
kesinlikle virüs girmiş, temizlemen sorunu çözecektir. başka söylenene kulak asma...
haha yanlış yönlendirme yapmayalım Aynısı bana da söylendi kaspersky norton nod32 ne varsa denedim hiç biri olmadı.. En sonunda kendim mantık yürüttüm ve gizli dosyaları silerek çözdüm.. Zaten direk bunu yap denmiyor... Yazılan her yöntemi denemesi tavsiye olunur...
sanal belleği kapatıp disk temizleme yapıp bi de ccleaner la tarama yaparsan oldukça yer kazanırsın diye tahmin ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Finsternis
Boş alan sorununu bende yaşamıştım bu başlık yardımcı olabilir belki sana...