Şimdi Ara

Format Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar teknik yardıma açtım ama bakan olmayınca buraya açmaya karar verdim.
    Asus laptopum bu sabah açtıgımda inanılmaz yavaşladığını ve her programın donduğunu fark ettim bir kaç aç kapa klasiğinden sonra ilk kez kendim format atmaya karar verdim.Windows 7 dvdsini taktım ve onun üzerinden boot ettirdim.Ama bilgisayar açılınca ilginç birşey farkettim C ve D disklerinde hiçbirşey silinmemişti sadece yer değiştirmişlerde yada isimleri yer değiştirmişti bilemiyorum.Masaüstü tertemiz,sürücüler tertemiz,
    bilgisayarda sorunda kalmadı ama ben format atmış mı oldum olmadım mı anlayamadım.Ayrıca bilgisayar
    açılırken 2 tane Windows 7 gözüküyor ve onlardan birini seçmemi istiyor.
    Şimdi ne yapmalıyım sizce tekrar format filan atmalı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadowborn -- 8 Aralık 2012; 21:30:19 >

• arkadaşım aslında tam anlamıyla format atmamışsın fakat Windowsun tüm sistem dosyalarını yenilemişsin .
  • Dosyalari filanda silmek istiyorum ayni bilgisayarciya verdigimizde onun teremiz yapmasi gibi.Win7 yuklemeden once birsey yapmam mi gerekiyordu acaba ? İki tane yuklu win7 gozukuyo ikisinide ayri ayri formatla filan silmem mi lazim acep ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.