Şimdi Ara

format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp ye cd siz format atmaya çalışıyorum bunun için 98 başlangıç disketi ile başlattım a:>format c: yazıyorum oda bana şu uyarıyı veriyor.
    bozuk satır veya komut diyor anlıcağınız bitürlü format atamadım bi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

• selam..başlangıç disketini değiştir..Ayrıca xp cd'si varsa neden uğraşıyorsun ki
  • win98 cd si ile atabilirsin formatı cd yi tak , cdrom ile başlat seçeneğini seç dos geliyo sonra zaten oradan bas formatı (format c:) ama biostan firstboot cdrom yap second hdd
  • Format dos da dışşal bir komuttur..Ayrı bir .exe si vardır..Netten bulabilirsin de..Bulup disket in içine yaz o dosyayıda..o zaman çalışması lazım..Yada arkadaşların sölediği yolsa olur.
  • arkadaşım eğer hdd ntfs dosya sistemi kullanıyorsa win98in boot diski hdd yi görmez bu yüzden xp cd si kullan bence.en sağlamı bu.
  • ntfs sistemde win 98 disketiyle format atamazsın pc boot olarak cd seç xp cd sini tak boot etsin yönergeler zaten sana adım adım gösterir.
  • ntfs ile alakası yokki bu durumun. arkadaş format atmak istemiş ama başlangıç disketinde format komutu olmadığı için atamamış

Öneri 1: windows 98 cd ile atmayı dene komut satırına inince
    a:/cd e: enter (e cd sürücüsü)
    e:/cd win98 enter
    e:/win98> format c:/q enter
    e enter

Öneri 2 :
    Windows xp yükleyeceksen xp cdsini tak

Sürücü seçiminde c ye kuracaksın büyük bi ihtimalle c yi seç dosya sistemini fat32 ile hızlı çevir var onu seç

bu kadar kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ntfs ile alakası şöyle var : Arkadaş Xp ye format atmak istiyorum demiş..
    Bu Harddiskinin %50 olasılıkla ntfs olabileceğini gösteriyor..
    Kendisi ayrıntılı olarak bunu belirtmediği için millet de her türlü olasılığı
    göz önünde tutarak yardımcı olmaya çalışmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pashha27 -- 17 Haziran 2006; 22:29:40 >
  • alpsi1987 olayı gayet güzel açıklamış
    yanlış hatırlamıyorsam win 98 cdsiyle açıldığında a: sürücüsünde de format komutu bulunuyordu
  • arkadaşlar herkesin ellerine sağlık sorunu çözdüm...

CÜMLETEN SAĞOLUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^TaN_Go^^

arkadaşlar herkesin ellerine sağlık sorunu çözdüm...

CÜMLETEN SAĞOLUN

sorun neymiş peki
  • http://www.tamindir.com/kategori.asp?cat=241 bu linkten indirdiğim 98boottun içinde format komutu olmadığından dolayı atamamışım.başka bir linkten yüklediğim 98boot ile sorunu çözdüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.