Şimdi Ara

format ve dirver

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizim toshıba c660 leptopum var bikaçkere format attım hepsinde diriver gerekiyor wifi dirveride istiyor ben de hepsini yüklüyorum ama bizim komşunun acer bir leptopu var ona format attım wifi diriver i istemedi format biterkende hangi ağa bağlanılsın diye soruyor bizim leptopada böyle wifi diriverini kalıcı yapabilirmiyim ?

bide format attıkdan sonra diriver cd sini kayb ettim bunların hepsini bulabilicem bir site verebilirmisin

leptop : toshıba c660 19 k

• koskoca formda yardımcıolabilecek yokmu

• Dostum konuyu Teknik Yardım bölümüne açarsan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_183/tt.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraz2705

arkadaşlar bizim toshıba c660 leptopum var bikaçkere format attım hepsinde diriver gerekiyor wifi dirveride istiyor ben de hepsini yüklüyorum ama bizim komşunun acer bir leptopu var ona format attım wifi diriver i istemedi format biterkende hangi ağa bağlanılsın diye soruyor bizim leptopada böyle wifi diriverini kalıcı yapabilirmiyim ?

bide format attıkdan sonra diriver cd sini kayb ettim bunların hepsini bulabilicem bir site verebilirmisin

leptop : toshıba c660 19 k

1)Driveri öyle kalıcı olarak yani format attığında gitmemesi gibi bi durum yok.Bu seninle değil cihazla alakalı bi durum mümkün değil.
    2)Tüm driverleri bulabiliceğin bi program adı verebilirim.Sen bul indir. 'Slim Drivers'

• teşekürler
  • diriver ne gardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.