Şimdi Ara

format+virüs programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birasdan format atıcamda attıktan sora şu sisteme önereceğiniz virüs programı hangisi olur; [P4 3000, 512 Mb Ram, 80 seagate, ati 9550, gigabyte 1000G 865PE] bnm aklımda şunlardan biri var ama tam olarak hangisini seçsem karar veremedm; McAfee8, Kaspersky, BitDeffender10 üstüne bide spywaredoctor'ı kurmak istiorum en faydalı hangisi olur acaba.

• quote:

Orjinalden alıntı: prometheus1985

arkadaşlar birasdan format atıcamda attıktan sora şu sisteme önereceğiniz virüs programı hangisi olur; [P4 3000, 512 Mb Ram, 80 seagate, ati 9550, gigabyte 1000G 865PE] bnm aklımda şunlardan biri var ama tam olarak hangisini seçsem karar veremedm; McAfee8, Kaspersky, BitDeffender10 üstüne bide spywaredoctor'ı kurmak istiorum en faydalı hangisi olur acaba.

NOD32 Kardeş ben memnunum + spydoctor güzel olur ben birde AD-AWARE SE kullanıyorum sorunsuz bir şekilde
  • kaspersky 2005(2006 kullanma.çok gıcık)
    fazla kasmaz sistemini
    yanına bir de spyware doctor atarsın.bu biraz kasabilir.fakat sürekli açık tutmazsın sistemde.kasper sürekli açık olur.spyware ile ayda yahut 15günde bir taratsan yeterli olur
  • Nod 32 yeterli olacaktır.
    Makineyi de yavaşlatmaz hem.

Spydoctor yavaşlatabilir biraz ama onu da kurarsanız tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 18 Mart 2007; 12:33:14 >
  • Nod32 ya da Kaspersky 2005, bu ikisinden birini kur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.