Şimdi Ara

Formatlanmış veriyi kurtarma (ACiL YARDIM!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda çıkan bazı hatalar yüzünden bilgisayarıma format atmaya karar verdim.
    normalde ben formatı cdyi boot ederek yaparım. fakat windows xp sp2 cdsini taktım fakat boot olmadı. bende normal windowsu açtım. cdyi taktım, windowsu kur dedim, başladı kurmaya.
    neyse bilg. yeniden başladı windows kur ekranı çıktı. biçimlendirilecek bölümü seçmeye geldi sıra. ben yanlışlıkla c yerine d yi silmişim. (ben system dosyalarını c de, kendi dosyalarımı d de tutarım) windows kurulduunda normal formatlanmış.
    c ye girdim DocumntAndSttngs PrgrmFils Wndws bu normal.
    d ye girdim yine aynısı.
    Bilgisayarı yeniden başlattım. karşıma seçmem için iki tane windows geldi ikiside aynı. üsttekine bastım yeni windows. alttakine bastım eski windows. yani bütün mp3 resim dosya falan ne varsa gitmiş.

Arkadaşlar bnm sizden sizden istediim bana şööle en etkilisinden bi veri kurtarma programı önermeniz.

Recover My Files i denedim 94847696 dosya arasından sadece 104 tane buldu. onlarda en gereksiz dosyalar.

Arkadaşlar bana güzel bi program önerirseniz çok makbule geçecek.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj-desperado -- 18 Şubat 2007; 19:22:02 >

• objeckrescue professional bu programı dene süper türkçe dil destegide var
  • Aslında Recover My Files en iyilerden ama her zaman bir yazılımdan %100 performans beklemek yanlış olur. Ama seninki gerçekten çok az dosya bulmuş.

Easy Recovery yazılımını dene bir de..
  • arkadsım bnm gorduklarımın içinde en iyisi

get data back

bide bunu deneyip sonucu yazarsan bakalım ne olucak
  • Sana Tavsiyem :
    EasyRecovery Pro 6.04

Denersen İyi Sonuç Alırsın..!
  • benim yazdıgımı dene çünkü netür bi dosyayı kurtarmak istiyorsun formatını adını yazma seçenekleri falan sunuyo easyrecovery de var bende onuda kullandım ama nevar neyok hepsini buluyo sen içinden arıyosun neyi kurtarmak istiyorsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: musa7040

benim yazdıgımı dene çünkü netür bi dosyayı kurtarmak istiyorsun formatını adını yazma seçenekleri falan sunuyo easyrecovery de var bende onuda kullandım ama nevar neyok hepsini buluyo sen içinden arıyosun neyi kurtarmak istiyorsan

+1
  • arkadaşlar Recover My Files'i tekrar denedim 6 buçuk saatlik aramanın sonrasında 7516 tane buldu ama bunları kaydetmek istediimde şifre istedi. Artık diğerlerini deniicem. hepsini getirebilirsem yazarım. öneriler için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj-desperado -- 18 Şubat 2007; 20:16:28 >
  • Restorer 200 bi dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.