Başlat çalıştırdan ''C:\WINDOWS\system32\compmgmt.msc'' bu terim kullanılmayan alanın yeniden kullanılması için uygulanıyo.ama benim pcde hepsi kullanıyo c çatısı altında.format cd si ile disk bölme ekranına kadar gelip diski bölsem aceba verikaybı olur mu? yada başla bir formül varmı!şimdiden teşekkürler...[/font]
nasılş yazmışımya :S okuyabiliyosunuz inş..
yeterli boş alan varsa veri kaybı olmaz ne kadar böleceğine bağlı
300 gb nin 280i boş usta:d
çeşitli programlar var aratırsan bulursun
İŞLETİM SİSTEMİN W7 İSE DİSK YÖNETİMİNDEN YAPILABİLİYO BEN DAHA ÖNCE YAPMIŞTIM Bİ KAÇ DAKİKA SÜRÜYO
format cd ile bölmen için formatlaman lazım zaten.
win7 kullanıyorsan bilgisayarıma sağ tıkla ve Yönet de... orada disk yönetiminde gel... C yi seçip birimi küçül - ileri - tamam de... geri kalan kısma tıklayıp yeni birim dersen ayırdığın kısmı D olarak yeni birim yapar.
Eğer win7 kullanıcısı iseniz bilgisayarıma sağ tıklayıp, yönet, disk yönetimi sekmesinden bölebilirsiniz.
bölünür. pROGRAMLAR İLE. biraz zaman alır o kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: k3r3w
Başlat çalıştırdan ''C:\WINDOWS\system32\compmgmt.msc'' bu terim kullanılmayan alanın yeniden kullanılması için uygulanıyo.ama benim pcde hepsi kullanıyo c çatısı altında.format cd si ile disk bölme ekranına kadar gelip diski bölsem aceba verikaybı olur mu? yada başla bir formül varmı!şimdiden teşekkürler...[/font]
Diski niye bölüyorsun hocam?
Xp mi yüklüyeceksin?
windows xp de bu olay nasıl olur illa bi program mı kurmamız gerekiyor ? ben programlara karşıyım komutla bunu yapmayı bilen bi arkadaş var mı :D
ismail_life
hirensboot cd yi indir bir cd ye imajı yükle. cd den başlat pc ye programı kurmadan içindeki programlarla yönetebilirsin. xp de biçimlendirmeden hdd ye ayırmıyor malesef.
@ismail_life Partition oluşturmaktan bahsediyorsanız tam sürüm bir "Partition Magic" işinizi görecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme