Şimdi Ara

Formatsız HDD bölünür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlat çalıştırdan ''C:\WINDOWS\system32\compmgmt.msc'' bu terim kullanılmayan alanın yeniden kullanılması için uygulanıyo.ama benim pcde hepsi kullanıyo c çatısı altında.format cd si ile disk bölme ekranına kadar gelip diski bölsem aceba verikaybı olur mu? yada başla bir formül varmı!şimdiden teşekkürler...[/font]

• nasılş yazmışımya :S okuyabiliyosunuz inş..
  • yeterli boş alan varsa veri kaybı olmaz ne kadar böleceğine bağlı
  • 300 gb nin 280i boş usta:d
  • çeşitli programlar var aratırsan bulursun
  • İŞLETİM SİSTEMİN W7 İSE DİSK YÖNETİMİNDEN YAPILABİLİYO BEN DAHA ÖNCE YAPMIŞTIM Bİ KAÇ DAKİKA SÜRÜYO
  • format cd ile bölmen için formatlaman lazım zaten.

win7 kullanıyorsan bilgisayarıma sağ tıkla ve Yönet de... orada disk yönetiminde gel... C yi seçip birimi küçül - ileri - tamam de... geri kalan kısma tıklayıp yeni birim dersen ayırdığın kısmı D olarak yeni birim yapar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer win7 kullanıcısı iseniz bilgisayarıma sağ tıklayıp, yönet, disk yönetimi sekmesinden bölebilirsiniz.
  • bölünür. pROGRAMLAR İLE. biraz zaman alır o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k3r3w

Başlat çalıştırdan ''C:\WINDOWS\system32\compmgmt.msc'' bu terim kullanılmayan alanın yeniden kullanılması için uygulanıyo.ama benim pcde hepsi kullanıyo c çatısı altında.format cd si ile disk bölme ekranına kadar gelip diski bölsem aceba verikaybı olur mu? yada başla bir formül varmı!şimdiden teşekkürler...[/font]

Diski niye bölüyorsun hocam?

Xp mi yüklüyeceksin?

• windows xp de bu olay nasıl olur illa bi program mı kurmamız gerekiyor ? ben programlara karşıyım komutla bunu yapmayı bilen bi arkadaş var mı :D
  • ismail_life

hirensboot cd yi indir bir cd ye imajı yükle. cd den başlat pc ye programı kurmadan içindeki programlarla yönetebilirsin. xp de biçimlendirmeden hdd ye ayırmıyor malesef.
  • @ismail_life Partition oluşturmaktan bahsediyorsanız tam sürüm bir "Partition Magic" işinizi görecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.