Bilgisayarımda virüs mü var bilmiyorum ama VTP kurdum vistaya çevrildi pc ondan sonra geri almak istedim geri aldım fakat simgeler falan duruyor ve kendine gelmedi bilgisayar.Açtıgımda nete baglanınca 60 saniye sayıyor ve kapatılıyor diyor.Format atacagım fakat silinmesini istemedigim dosyalar var.. HDD C: var sadece D: yok ..Nasıl saklayabilirim Dosyalarımı..?!
Xp cdsini takıp D diye bölüm yaratın gerekli programlarınızı oraya atın ve format atın. Format atmadan önce onarmayı deneyin
En son disk bölmeyi denedim bu seferde RPC sürücüsü kullanılamıyor diyor..NE dosyaları tutup cekebiliyorum ne yedekleme ne sistem geri yükleme nasıl birşeysse anlamadım tam cözümüde hiçbiryerde bulamadım yardımcı olabilecek varmı?.
İstedigim dosyaların yedegini nasıl alabilirim sadece C: var prog..falan varmı ? format atacam hata iicin fakat yedek almam lazım ACİL YARDIM!!!
Biryerden bir haddisk bul. Verilerini ona depola sonra xp yi yeniden kur. En temizi.
Sorunu hallettim sonunda xp cd sini taktıktan sonra sfc taraması yaptım halloldu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme