dün gece bilgisayara format attım ekran kartını da bugün yükledim fakat ekranda simgeler vs. her şey kocaman oldu ekran çözünürlüğü 800 x 600 görünüyor şuradan değiştirmek istesem ya çok büyük ya çok küçük oluyor:
hımm ben ATI yükledim ama Catalyst nerede onu bilmiyorum
masaüstüne sağ tıkladığında en yukarıya gelir eğer yoksa CCCyi tam yüklememiş olabilrisin yada başlat / programlar / catalyst control center klasörnde bulabilrsin
ekran kartı ve monitörünüzün driverini yüklediniz mi?
uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000135). sonlandırmak için TAMAM'a tıklayın
diye hata veriyor.
ekran kartinizin driverini yüklememenizden kaynaklanabilir bide aag riklayip ozellikler deyince bi ekran geliyor oradan ayarlari secin orada 1. tak kullan monitor falan var oradanda kaynaklaniyor olabilir
Buradaki adımları izleyerek ekran kartınızın sürücüsüne dair her şeyi silmenizi, ardından sürücüyü ve Catalyst Control Center'ı tekrar yüklemenizi öneriyorum.
Buradaki adımları izleyerek ekran kartınızın sürücüsüne dair her şeyi silmenizi, ardından sürücüyü ve Catalyst Control Center'ı tekrar yüklemenizi öneriyorum.
dediğiniz gibi yaptım yine aynı hata. ATI yüklü olmadığı zaman boyutlar normal oluyor ama o zaman da ekranı aşağı doğru kaydırırken donarak kayıyor.
bilen yok mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme