Bildirim
Formattan Sonra Ne Yapmam Lazim .
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ad-aware eğer free versiyon kurucaksan onun yerine "super antispyware"ın free versiyonunu kur bence. -
quote:
Orjinalden alıntı: diabolik191
ad-aware eğer free versiyon kurucaksan onun yerine "super antispyware"ın free versiyonunu kur bence.
kesinlikle katılmıyorum super antispyware kadar berbat bi program görmedim ben ad aware kur! -
ad aware kurucam yani full'unu nette bulurum herhalde.Dedıklerımden baska guvenlik icin birsey yapılabilirmi yada ne yapmam lazim. -
quote:
Orjinalden alıntı: tusunami88
quote:
Orjinalden alıntı: diabolik191
ad-aware eğer free versiyon kurucaksan onun yerine "super antispyware"ın free versiyonunu kur bence.
kesinlikle katılmıyorum super antispyware kadar berbat bi program görmedim ben ad aware kur!
+999999999999999
kesinlikle katılıyorum
bilgisayarı komple taraması tam 1 saati buldu ve hiçbirşey bulamadı
ad-aware komple taraması ise 25 dk sürdü ve baş belası spyları temizleyerek beni formattan kurtardı
Ad-Aware SE Personal bunu kur. Ad-aware 2007 ye bi türlü ısınamadım
Antivirüs yerine internet security kurmanı tavsiye ederim
kasper intern. security 7 tavsiyemdir
-
Arkadaşım Bunlarla Hiç Ugrasmana Gerek Yok Aslında Acronis'i Kur Format Tarihe Karıssın Yada Tncxp,yi Çek Yaz Cd'ye Herşey Hazır Halde Kurulsun -
ilave olarak bir de mechanic registry de bilgisayarda bulunması gereken programlar arasındadır. -
antivirüs programı olarak Mcafee öneririm..... -
bence ad-aware kullan.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- epson atık mürekkep pedi resetleme key anahtarı
- birim tanınan bir dosya sistemi içermiyor
- video sinyali yok uyku moduna geçiyor çözümü
- modem tamiri
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor
- telefon şarj olmuyor
- wifi hızlandırma
- ekran videosu alma
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X