Bildirim
Formattan Sonra Ne Yapmam Lazim .
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ad-aware eğer free versiyon kurucaksan onun yerine "super antispyware"ın free versiyonunu kur bence. -
quote:
Orjinalden alıntı: diabolik191
ad-aware eğer free versiyon kurucaksan onun yerine "super antispyware"ın free versiyonunu kur bence.
kesinlikle katılmıyorum super antispyware kadar berbat bi program görmedim ben ad aware kur! -
ad aware kurucam yani full'unu nette bulurum herhalde.Dedıklerımden baska guvenlik icin birsey yapılabilirmi yada ne yapmam lazim. -
quote:
Orjinalden alıntı: tusunami88
quote:
Orjinalden alıntı: diabolik191
ad-aware eğer free versiyon kurucaksan onun yerine "super antispyware"ın free versiyonunu kur bence.
kesinlikle katılmıyorum super antispyware kadar berbat bi program görmedim ben ad aware kur!
+999999999999999
kesinlikle katılıyorum
bilgisayarı komple taraması tam 1 saati buldu ve hiçbirşey bulamadı
ad-aware komple taraması ise 25 dk sürdü ve baş belası spyları temizleyerek beni formattan kurtardı
Ad-Aware SE Personal bunu kur. Ad-aware 2007 ye bi türlü ısınamadım
Antivirüs yerine internet security kurmanı tavsiye ederim
kasper intern. security 7 tavsiyemdir
-
Arkadaşım Bunlarla Hiç Ugrasmana Gerek Yok Aslında Acronis'i Kur Format Tarihe Karıssın Yada Tncxp,yi Çek Yaz Cd'ye Herşey Hazır Halde Kurulsun -
ilave olarak bir de mechanic registry de bilgisayarda bulunması gereken programlar arasındadır. -
antivirüs programı olarak Mcafee öneririm..... -
bence ad-aware kullan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X