Şimdi Ara

Formattan sonra Oyuna giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım oyunun setupu olmadıgı için yüklü oldugu klasörü kopyalayıp sakladım 27 gb civarında dosya. Sonra formattan sonra o dosyayı açıyorum play'e basıyorum oyun açılmıyo öyle kalıyo varmı yardımcı olacak olan bu konu hakkında bilgisi olan ? Launcher settings de repair yaptım bu arada hiç bir şey değişmedi . Oyunu tekrarda indirmek istemiyorum 1 günümü aldı ne yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kâi -- 20 Şubat 2013; 11:46:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kâi

Arkadaşlar dün bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım oyunun setupu olmadıgı için yüklü oldugu klasörü kopyalayıp sakladım 27 gb civarında dosya. Sonra formattan sonra o dosyayı açıyorum play'e basıyorum oyun açılmıyo öyle kalıyo varmı yardımcı olacak olan bu konu hakkında bilgisi olan ? Launcher settings de repair yaptım bu arada hiç bir şey değişmedi . Oyunu tekrarda indirmek istemiyorum 1 günümü aldı ne yapmam lazım.

Benimde eskiden basima gelmisti , durup dururken play tusu calismamaya baslamisti. ( 8-9 ay önce ) Sonra sorun kendiliginden düzeldi. -

Ilk olarak "Just use windows internet time from any time server (time.windows.com, etc) maybe works.
    Then synchronize time from time server"

Belki ise yarar sende. Oyunu kutulu tedarik etmek bu tür durumlar icin her zmn avantajli. Umarim sorununu halledersin , kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Viik

quote:

Orijinalden alıntı: Kâi

Arkadaşlar dün bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım oyunun setupu olmadıgı için yüklü oldugu klasörü kopyalayıp sakladım 27 gb civarında dosya. Sonra formattan sonra o dosyayı açıyorum play'e basıyorum oyun açılmıyo öyle kalıyo varmı yardımcı olacak olan bu konu hakkında bilgisi olan ? Launcher settings de repair yaptım bu arada hiç bir şey değişmedi . Oyunu tekrarda indirmek istemiyorum 1 günümü aldı ne yapmam lazım.

Benimde eskiden basima gelmisti , durup dururken play tusu calismamaya baslamisti. ( 8-9 ay önce ) Sonra sorun kendiliginden düzeldi. -

Ilk olarak "Just use windows internet time from any time server (time.windows.com, etc) maybe works.
    Then synchronize time from time server"

Belki ise yarar sende. Oyunu kutulu tedarik etmek bu tür durumlar icin her zmn avantajli. Umarim sorununu halledersin , kolay gelsin

Şaşırtıcı bi durum oldu şu anda bilgisayarın gününü 2 gün geri aldım playe bastım açıldı oyun :) Teşekkürler yorum için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.