Şimdi Ara

Formattan sonra yüklenmesi gereken driverlar ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bilgisayarımın driver cd sinin resmini atıyorum hangileri gerekli yardımcı olur musunuz ?

Formattan sonra yüklenmesi gereken driverlar ..

• bilgisayar bileşenlerinizin düzgün çalışması için hepsi gerekli yazılımlar, tabi burda sizin seçiminizde önemli ihtiyacınız olmayan yazılım yüklemey bilirsiniz.

not: işaretle göstermiş olduğunuz zaten normali yani olması gereken tümleşik ekrankartının sürücüsü
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonoyuncu

bilgisayar bileşenlerinizin düzgün çalışması için hepsi gerekli yazılımlar, tabi burda sizin seçiminizde önemli ihtiyacınız olmayan yazılım yüklemey bilirsiniz.

not: işaretle göstermiş olduğunuz zaten normali yani olması gereken tümleşik ekrankartının sürücüsü

Hiçbiri hakkında fikrim yok format attım doğru düzgün yüklemedim çoğunu 200fps aldığım oyundan 50 fps almaya başladım bana şunları yüklesen yeterli diğerlerine ihtiyacın yok dediğin var mı ben sadece oyun için kullanıyorum bilgisayarı
  • hepsini yükle ve driver booster gibi programla güncelle eskisinden daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonoyuncu

hepsini yükle ve driver booster gibi programla güncelle eskisinden daha iyi olur

İnş. kasma felan olmaz ya bu driver boostlara da pek güvenmiyorum ama.
  • sitesinden indirip güncelleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.