Bildirim
Formattan sonra yüklenmesi gereken driverlar ..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bilgisayar bileşenlerinizin düzgün çalışması için hepsi gerekli yazılımlar, tabi burda sizin seçiminizde önemli ihtiyacınız olmayan yazılım yüklemey bilirsiniz.
not: işaretle göstermiş olduğunuz zaten normali yani olması gereken tümleşik ekrankartının sürücüsü -
quote:
Orijinalden alıntı: sonoyuncu
bilgisayar bileşenlerinizin düzgün çalışması için hepsi gerekli yazılımlar, tabi burda sizin seçiminizde önemli ihtiyacınız olmayan yazılım yüklemey bilirsiniz.
not: işaretle göstermiş olduğunuz zaten normali yani olması gereken tümleşik ekrankartının sürücüsü
Hiçbiri hakkında fikrim yok format attım doğru düzgün yüklemedim çoğunu 200fps aldığım oyundan 50 fps almaya başladım bana şunları yüklesen yeterli diğerlerine ihtiyacın yok dediğin var mı ben sadece oyun için kullanıyorum bilgisayarı -
hepsini yükle ve driver booster gibi programla güncelle eskisinden daha iyi olur -
quote:
Orijinalden alıntı: sonoyuncu
hepsini yükle ve driver booster gibi programla güncelle eskisinden daha iyi olur
İnş. kasma felan olmaz ya bu driver boostlara da pek güvenmiyorum ama. -
sitesinden indirip güncelleyin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X