Şimdi Ara

Formayı Nasıl Küçülttürüm ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
19.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir forma var gs kadro imzalı fakat hep süs diye kullandım artık giymek istiyorum bedenı 1boy büyük bana ben bunu 90 dereceye atsam acaba iyi olur mu ?

Yani Rengi , Arması , İmzalar falan atarmı ? (imzalar baskılı imza kalemle atılmış değil)

Large beden Medium Small Arası olmasını istiyorum 90 Dereceye atsam zübük gibi falan cikar diye korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Forma Nasıl Küçültülür?

Forma daraltmak, çok dar olan veya vücudunuza tam olarak oturmayan formaları küçültmek için yaygın bir yöntemdir. Formalar çeşitli nedenlerle daraltılabilir, örneğin:

• Forma yıkanınca çektiğinde
    • Forma başlangıçta çok geniş olduğunda
    • Kilo verdikten sonra forma bollaştığında

Forma Küçültme Yöntemleri

Forma küçültmek için birkaç yöntem vardır:

• Terziye Götürmek: Profesyonel bir terzi, formanızı dikkatlice küçültebilir ve vücudunuza tam olarak oturmasını sağlayabilir.
    • Evde Daraltmak: Forma daraltmak için evde kullanabileceğiniz birkaç yöntem vardır:
      • Forma daraltılır mı sorusunun cevabı evettir. Forma yıkanınca çeker mi sorusunun cevabı kumaşın türüne göre değişir.
      • Kaynar su kullanmak: Forma kumaşı sentetikse, kaynar suya batırmak ve ardından hemen soğuk suya almak küçülmesine neden olabilir.
      • Kurutma makinesi kullanmak: Forma kumaşı pamukluysa, yüksek ısıda kurutma makinesinde kurutmak küçülmesine neden olabilir.

Önemli Hususlar

Evde forma daraltmayı denemeyi düşünüyorsanız, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurun:

• Her zaman formanın küçük bir parçası üzerinde bir test yapın.
    • İşlem sırasında formayı aşırı küçültmeyin.
    • Formayı çok yüksek ısıya maruz bırakmayın.

Forma küçültme konusunda profesyonel yardım almak istiyorsanız, bir terziye başvurmak en iyi seçenektir. Bir terzi, formanızı zarar vermeden ve istediğiniz şekilde küçültebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Terziye ver bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C3ST3L

Terziye ver bence.

Forma çok esnek birşey terziyle olacak iş değil gibi geliyor bana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj Sterimar

quote:

Orijinalden alıntı: C3ST3L

Terziye ver bence.

Forma çok esnek birşey terziyle olacak iş değil gibi geliyor bana ?

Alıntıları Göster
    90 dereceye atarsan forma beşiktaş forması olarak çıkar onu terzi de yapamaz , duvara as boşver

• imzalı formayı 90 dereceye atmayı cidden düşündün mü arkadaşın dediği gibi beşiktaş forman olur. O forma duvarda dursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrong_Story

imzalı formayı 90 dereceye atmayı cidden düşündün mü arkadaşın dediği gibi beşiktaş forman olur. O forma duvarda dursun
    yeni forma al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

yeni forma al

Alıntıları Göster
    küçültme duvardan dursun hatıra olarak. 10 yıl sonra değerlenir. formayı mahvedersin öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar elimde bir forma var gs kadro imzalı fakat hep süs diye kullandım artık giymek istiyorum bedenı 1boy büyük bana ben bunu 90 dereceye atsam acaba iyi olur mu ?

Yani Rengi , Arması , İmzalar falan atarmı ? (imzalar baskılı imza kalemle atılmış değil)

Large beden Medium Small Arası olmasını istiyorum 90 Dereceye atsam zübük gibi falan cikar diye korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum..

90 dereceye at ben denedim memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDogukan

quote:

Arkadaşlar elimde bir forma var gs kadro imzalı fakat hep süs diye kullandım artık giymek istiyorum bedenı 1boy büyük bana ben bunu 90 dereceye atsam acaba iyi olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fhistle-X

quote:

Orijinalden alıntı: MDogukan

quote:

Alıntıları Göster
    90 dereceye atarsan yeni transferler Chedjou ile Erman Kılıç'ın imzaları da ekleniyor. Benim de eskiden kalma imzalı bir formam var. Sezon aralarında güncelleme için atarım 90 dereceye.

• quote:

Orijinalden alıntı: M_e_G

90 dereceye atarsan yeni transferler Chedjou ile Erman Kılıç'ın imzaları da ekleniyor. Benim de eskiden kalma imzalı bir formam var. Sezon aralarında güncelleme için atarım 90 dereceye.

Alıntıları Göster
    Hocam imzalar DİJİTAL Baskı orjinal kalemle atık değil yani baskılı kumaşla iç içe yani küçülmezmi hiç bir şekilde
  • Dj Sterimar kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz forma bu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Aynısı işte bi farkı yok birtek beyaz forma :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Aynısı işte bi farkı yok birtek beyaz forma :)

Alıntıları Göster
    niye formayı küçültüyon? sen 1 beden büyü

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli__Divane

niye formayı küçültüyon? sen 1 beden büyü

Alıntıları Göster
    Postlara bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Postlara bak.

Alıntıları Göster
    30 undan sonra göbek bağlıycan için bırak large kalsın

yok dersen terziye ver yan dikişlerden küçültsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

30 undan sonra göbek bağlıycan için bırak large kalsın

yok dersen terziye ver yan dikişlerden küçültsün

Alıntıları Göster
    Kilo al.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: clyme

quote:

Alıntıları Göster
    formayı sat üzerine olan bir tane al.
    kalıbının adamı ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: zurna

formayı sat üzerine olan bir tane al.
    kalıbının adamı ol.

Alıntıları Göster
    Takım değiştir formayı da bana hediye oalrak gönder.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.