Şimdi Ara

Forum Ceza Sistemi Öneri ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

quote:

Ben futbol bölümüne şikayet üst konusu konmasını tavsiye ediyorum...Burada toplanacak şikayetler kimin üstünde yoğunlaşırsa o süresiz banlanır yada okkalı bir şikayet alır...Böylece kimin neye göre şikayet ettiği yada edildiği de ortaya çıkmış olur...Benim bir iki adayım var bizim bölümden...Mesela mesajlara başlarken bile bütün sülalemize giydirip öyle mesaj atıyor adam yaw...''Hiçbirinizin bi oktan anladığı yok orda öyle olmadı şöyle oldu...'' şeklinde mesajlar görünce zaten cinlerim tepeme çıkıyor...

Bu da benim dediğimden pek farklı birşey değil. ben hala süreli mimlemenin yapılması yanındayım. abi yapıştıracan adama 1 ay yaftayı bak ne oluyo. zamanında bitlipiyadeler vardı çok zevkli oluyodu

Dimi haftanın salatalığı yazsın nikinin altında bir hafta dolaşsın öyle... Ayıp yaw...

Yok be abi. provokatör , mixer falan filan gibi.rencide etmeyecek şekilde. haftanın salatalığı dersen biraz ayıp kaçar:)

Ohooo seninkileri gururla taşır bu adamlar...Baaaakk diye gereksizlere konu bile açarlar...

Amerikalı avrupalı niye gelişti sanıyosun...Adamlar haylaz talebelere ilkokulda uzun kulak takıp öyle dolaştırıyolardı okulda sen eşşeksin diye... Ders çıkarmak lazım...Biz de çalışkan talebeye kırmızı kurdele takarsın tembel haylaz olanları da en arka sıralara oturtursun hiçbişey değişmez...Tak eşek kulaklarını en ön sıraya oturt bak nası düzeliyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozzié07

benimde birkaç fikrim var;

zaten şimdiye kadar üye olup futbol bölümünde kimlerin ne olduğunu çoğumuz biliyoruz zaten kendini gösterenler çıkıntılık yapanlar yavaş yavaş çiziliyor.

bende diyorumki şimdiden sonrası daha önemli yani yeni üyeler bence biz onlara önlem almalıyız mesela kimsenin sölemediği nacizane fikrim;

foruma üye alınırken test yapılsın ve o kişinin futbol mantığı algılayışı hatta seviyesi belirlensin(fanatik,holigan,objektif vb) ve duruma göre bazı aktif abilere takip yetkisi yada forum jürisi oluşsun rapor versinler zaten futbol bölümüne ayda 2-3 yeni kişi geliyor.

ceza sistemiyle ilgili Yok'un fikrine katılıyorum.

Yok bu konudan kesin bir sonuç çıkmalı sizde yöneticiler olarak bir karar verir bizimle paylaşırsanız iyi olur.

Aktif abi takip işi yaş olur...Anında rüşvet, teşvik primi işlemeye başlar kendi taraftarı en sevmediği adamı bile savunmaya kalkar...Girişteki test olayı da uygun değil, kimin dürüst cevap verdiği anlaşılmaz...

• tamam test işi olmasın tamam aktif abide olmasın ama eskiler zaten belli ben yenilerin takibinden yanayım ayrıca yapılacak testte sadece sorunlu kişi saptanmayacak aynı zamanda şu bölüme her ay 1-2 bilinçli üye gelse kötümü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozzié07

tamam test işi olmasın tamam aktif abide olmasın ama eskiler zaten belli ben yenilerin takibinden yanayım ayrıca yapılacak testte sadece sorunlu kişi saptanmayacak aynı zamanda şu bölüme her ay 1-2 bilinçli üye gelse kötümü olur.

Kötü olur mu canım keşke gelseler ama geleni bırak eldekiler de bir bir küsüp gidiyor...Zaten futbol konuşacak adam olmadığından çoğu zaman işi geyiğe çevirmek zorunda kalıyoruz...Konularda laf dalaşı başladığı andan itibaren kimsenin başlıkla futbolla alakası kalmıyor, sen öle dedin ben böle demedim şeklinde konular sapıp gidiyor...Bunları en eskiler de sıkça yapıyor bu arada...Balık baştan kokar hesabı...

• haklısın beklenmedik kişiler beklenmedik şeyleri yapıyor ama bunun bilincinde olmakta farklı birşey ben şahsen forumda herkez birbirine güzel kardeşim bu böyle sayın ...x... hocam bu böyle olsunda istemiyorum bazı şeyleri kabul etmek gerek ama kör olmayanları.

şimdi burda konuşyoruz ama kendimizi masum ilan etmeyelim bende çok sataştım fenerli ve beşktaşlı arkadaşlara ama en azından yaptığımın farkındaydm ve tepkim ortalığı ayağa kaldırıcı değil bireyseldi yani kör değildim bence bu kişilerde kendini belli ediyo mantıklı 10-20 kişi arasından refarandum yapılıp forumda yönetim değişikliği ve bazı üyelere futbol bölümü yasağı getirmek mantıklı değil mi?
  • quote:

quote:

Ben futbol bölümüne şikayet üst konusu konmasını tavsiye ediyorum...Burada toplanacak şikayetler kimin üstünde yoğunlaşırsa o süresiz banlanır yada okkalı bir şikayet alır...Böylece kimin neye göre şikayet ettiği yada edildiği de ortaya çıkmış olur...Benim bir iki adayım var bizim bölümden...Mesela mesajlara başlarken bile bütün sülalemize giydirip öyle mesaj atıyor adam yaw...''Hiçbirinizin bi oktan anladığı yok orda öyle olmadı şöyle oldu...'' şeklinde mesajlar görünce zaten cinlerim tepeme çıkıyor...

Bu da benim dediğimden pek farklı birşey değil. ben hala süreli mimlemenin yapılması yanındayım. abi yapıştıracan adama 1 ay yaftayı bak ne oluyo. zamanında bitlipiyadeler vardı çok zevkli oluyodu

Ben hâlâ ısrarla yaftalamaya karşıyım
    Bir ara "örnek taraftar"ımız vardı . Tahrik olmayan hakaret olmayan gayet normal yorum yaptığı zaman bile. "bi de örnek taraftarsın söylediğine bak" dendiğini çok iyi hatırlıyorum. Gayet güzel bir ünvan olmasına rağmen 7 senedir 1 tek gün ceza almayan adamı bile çileden çıkardılar.

Nickinin altında "provakatör""mixer" ya hadi daha masum "haylaz çocuk" yazarsak olabilecekleri düşünemiyorum. Ünvan "melek" bile olsa bu ünvana sahip kişiler düşman diye direk saldırıya maruz kalacak. Hedef göstermek olur bence. Kişi bir kusur işlemişse o kusur gizli olmalı.

He tersi olur. 1 yıl içerisinde hiç ceza almamış üyeye "mülayim üye" ünvanı olabilir

• quote:

He tersi olur. 1 yıl içerisinde hiç ceza almamış üyeye "mülayim üye" ünvanı olabilir

Amman haaa...
  • Tamam ya beni mod yapın herkesi muma çevireyim.
    Askeri disiplin getiririm foruma, üye olanları birebir canlı şekilde sorguladıktan sonra üye yaparım.

YoK
    Alıntıladığın yazımda Futbol bölümünü kasdetmiştim forumun tümünü değil.
    Link istenildiğinde tabiki 4 gün olur ama tahrik ve provakasyonlarda daha ağır ceza verilmelidir.
  • bu ifadeler kaldırılsın bazıları cılkını çıkartıyor...
  • cdemir...
    quote:

quote:

Amman haaa...
  • Bu konuya bir kac mod'u cagirirmisin Yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix07

bu ifadeler kaldırılsın bazıları cılkını çıkartıyor...

bir mesajın ardı sıra,takribi 4-5 kişinin ardı ardına gelip,bunlardan koyması bana da garip geliyor.

tamamen yasaklanmasıda sanırım mümkün olmaz.

alıntı yapıldıysa,cevaba en azından birşeyler yazılması zorunluluğu olsun:)
  • Yok sözde forumdaki Bjk'lileri koruyor diye söylenti yayanlara ne demeli peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Yok sözde forumdaki Bjk'lileri koruyor diye söylenti yayanlara ne demeli peki?

ne demeli?

YoK

o zaman at gitsin hoca. kıllık yapanları postalayın gitsin. başka çare kalmıyor.
  • Ya bu forumu siz mi kurtaracaksınız, bakın dalganıza
  • quote:

quote:

ne demeli?

işkembe-i kübradan sallayanlar denmeli

ayrıca bakıyorum da buraya gelip şu olsun bu yapılsın diyenlerin bi kısmı zaten provakatör

bu nasıl iş anlamak güç
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu

quote:

quote:

ne demeli?

işkembe-i kübradan sallayanlar denmeli

ayrıca bakıyorum da buraya gelip şu olsun bu yapılsın diyenlerin bi kısmı zaten provakatör

bu nasıl iş anlamak güç

Mesela?
  • mesela derken
  • Banada bir çare bulun 239 uyarı puanım var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.