Şimdi Ara

Forum Ceza Sistemi Öneri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum biliyorsunuz sürekli tahrik edici başlık açan arkadaşların bir süre sonra diğer forumlara girişleri yasaklanıyor..
    Çözüm oluyormu bence nispeten evet...
    Peki adil bir sistemmi bence değil...

İdama mahkum edilen kişilere bile hafifletici sebeplerden ceza indrimine gidilir..
    Tıpkı örnekteki gibi İleride bu kişilerinde doğru düşünebilme hakları ellerinden alınmamalı..

Sürekli banlama olmadan önce, Normal ceza dışında bu kişilere misal Beşiktaşlı ise diğer bölümlere girmesi 1. sefer 1 hafta, 2. sefer 15 gün, 5. sefer süresiz olmalı.. iyi hal olursada eğer değerlendirilip ileride ona göre dönüş hakkı verilmeli...

Üzgünüm sürekli sürgün durumu bana çok adil gelmiyor..

• eskiden habire ceza yemekten bıkmayanlar için caydırıcı bir yöntem olmuş.Sınırısız banlanmak şartıyla 2. bir şans verilebilir.
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_604/tt.htm

bu bölüme daha ayrıntılı bir şekilde yazarsan daha iyi olur adminlerin buraya bakacağını sanmıyorum
  • özgür sağol link için, ama istiyorumki spor bölümüde ne düşünüyor önce karşılıklı birlikte konuşup sonra öneri olarak yukarıya sunalım
    quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

http://forum.donanimhaber.com/forumid_604/tt.htm

bu bölüme daha ayrıntılı bir şekilde yazarsan daha iyi olur adminlerin buraya bakacağını sanmıyorum
  • Kimseye acıyacak halimiz yok adam dalga geçmek yada provoke etmek için bilhassa konu açıyorsa kim olursa olsun sürekli men cezasını sonuna kadar hakediyor demektir...Maç konusu içinde dalganı geçersin biter gider...
  • benzeri bir şeyi bende teklif etmiştim. bölümlerde huzursuzluk çıkaranlar 2 kez uzaklaştırıldıktan sonra bir kez daha bu sebeple ceza alırlarsa birdaha o bölüme hiç giremesinler demiştim ama reddedildi
  • kimse dediğin insanlar uzaylılar değilki zomby..senin arkadaşların benim arkadaşlarım..spor forumu yani..herkesin yaptıklarından ders almaya hakkı vardır, enazından bu hak tanınmalıdır..
    quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

Kimseye acıyacak halimiz yok adam dalga geçmek yada provoke etmek için bilhassa konu açıyorsa kim olursa olsun sürekli men cezasını sonuna kadar hakediyor demektir...Maç konusu içinde dalganı geçersin biter gider...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Futbol bölümü takımlara göre ayrılmadığı sürece böyle gelmiş böyle gider.
    Her seferinde yazıyorum.
    Futbol bölümüne giren kişinin sistem değiştiğinde önce profili karşısına gelmeli ve takımını seçmeli. Ve ondan sonra da sadece kendi bölümüne mesaj atabilmeli.
  • zaten zart diye vermiyorlar cezayı, verilen cezalar da genelde gecikmiş olup sapına kadar haklı cezalar oluyor.
    hamur ediyorlar forumu, yok ben uslandım, yok vaz geçtim... birilerinin olgunlaşmasını biz mi çekeceğiz?
  • kesin katılıyorum...2 elde, oyun bölümlerinde yapılana kadar hatta önce burada yapılmalıydı
    quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

Futbol bölümü takımlara göre ayrılmadığı sürece böyle gelmiş böyle gider.
    Her seferinde yazıyorum.
    Futbol bölümüne giren kişinin sistem değiştiğinde önce profili karşısına gelmeli ve takımını seçmeli. Ve ondan sonra da sadece kendi bölümüne mesaj atabilmeli.

sence bölüm banlı olanlar girip aynı şeyi başka nicklerle yapamazlarmı isteseler..veya yapmıyorlarmı diye sorayım..ama kendi nickine af çıkarsa o huydan vazgeçmesi sağlanabilecek..forum bence daha iyi olacak..
    quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

zaten zart diye vermiyorlar cezayı, verilen cezalar da genelde gecikmiş olup sapına kadar haklı cezalar oluyor.
    hamur ediyorlar forumu, yok ben uslandım, yok vaz geçtim... birilerinin olgunlaşmasını biz mi çekeceğiz?

• Provakatörleri cart ciye çizeceksin. Provakasyona gelip ceza almış insanları affetmek lazım. Provakasyonu amaç edinmiş tipe kim niye acısın?

Ben çok adam bilirim gelir takılır fena yendiler vs der ama bu adamı anlarım niye dediğini. Bu adam takılır. Öbür provakatör sırf bunun için yaşayan tek hücresiz bir varlıktır. Kuvvetle muhtemel zibilyon tane hesabı vardır önceden alınmış. Bu hesaplarla kendi dediklerini onaylayacak şekilde değişik zamanlarda girip millet tahrik eder. Millette bunlara hakaret ettiğinde ceza alır. Adamın yaptığı yanına kar kalır. Bunu ayırt edemiyorla rne yazık ki!
  • foruma konu açmak 1 veya 2 sn lik birşey değil.

maçı seyrettin sinirlisin, forumu açıyorsun, konu açıyorsun, yazıyorsun bu süre zarfında aklın ve mantığın var. bir anlık olaylarda küfür edilir ama foruma açtığın konu sürecinde geçen zamanda aklın yerine gelmeli. gelmiyorsa akli dengen bozuktur, yaşın küçükse bunu yapacak kadar saygısız edepsiz birisisindir forumda yerin yoktur. yaşın büyükse böyle birşeyi 2. sefa düşünecek akla sahipsindir.

her yol şuan ki yöntemin en uygun olduğunu gösteriyor. küfretmeyin, günlük hayatınızdan bile. inanın bana küfür sizi havalı veya üstün göstermez, sinirinizide geçirmez aksine katlar. Ben günlük hayatımde küfürü minimuma indirdim, insan kendi kendine düşününce küfürün ne kadar mantıksız ve itici olduğunu anlıyorsunuz.
  • zlatan faktörünü hatırlatırım, özür dilediğinin 1 gün sonrası değil, 2 saat sonrası provokatörlüğe devam etti.
    affedilmek o kadar kolay birşey değil.
  • ben şahsen bu bölümlere yazamama cezasına karşıyım,bence bu ceza forumu taraftar forumlarından farksız bir hale getiriyor ve düzen sağlanması amacıyla yapılmış bir uygulama olarak gözükse de seviyeyi daha çok düşürüyor...futbol bölümünün moderasyonundaki en önemli eksiklik tarafsızlık bana göre,malesef yönetici arkadaşların bir kısmı renkdaş oldukları üyelerin hatalarını görmezden gelebiliyor,esas buna çözüm bulunması lazım...
  • ya aslında doğrusu yöneticinin mesajı okuyup cezalık durumu varmı ona bakması karar vermesi.hatta 2-3 kişi okuyup değerlendirebilir ceza verilip verilmemesini.birinin hoşuna gitmiyor yazılan 3-5 kere aynı adam şikayet edilince yönetici de he bu adam sorunlu buna basayım cezayı moduna giriyor.öyle komik cezalar aldımki sırf şikayet edildi diye.misal bir tanesi var çok komik."bilmem azize sormak lazım onu" yazdım bir mesaja vay efendim adam " " dedi diye ceza yedik.e bi oku anla de abicim hazırsın hemen ceza vermeye kıl kapmış ya adam.ben buna çok karşıyım.birine kafa takıldı diye ceza olmasın yazdığı gerçekten cezayı hakedecek birşeyse ceza verilsin.yok adamlar kızıyormuş yok kışkırıyormuş.çocuk bahçesimi burası?azıcık olgun ol abuk subuk şeylere kızıp sinirlenme.hemde maça bilmemneye kızıp sinirleniyor adam yahu altı üstü bir futbol maçı bu 3 skor var yenicen yenilicen berabere kalıcan.komik geliyor bunlar bana...

• Adam provoke etmenin kelime anlamını bilmiyorki, sözüm size değil provvokatörlere. Bu adamın genlerinde var kışkırtmak, annesi babası bunları yetiştirirken böyle yetiştirmiş.

Bizim buna 1 hafta vereceğimiz ceza vız gelir tırs gider.1 hafta nedirkii... Kışkırtıcı yazının cezası 1 ay olmalı. 2.ye yaparsa 3 ay, bundan sonra da akıllanmazsa bu provokatör genli şahıs ömür boyu o bölüme mesaj yazması ve konu açması yasaklansın.
  • Bu bölüme girmek için bir seferliğine seçim hakkı konsun. Hangi alt konuya dahil olacaksınız diye. Herkes seçsin FB, GS, BJK, TS, Milli Takım Diğer takımlar dan birini. Kimse diğer bölümlere yazamasın hatta cılkını çıkartalım görüntülemeye yetkisi olmasın.

İkinci yöntem ise yenilen takımın bölümü 1 hafta kapalı kalsın milletin ateşi düşsün.
  • Bu forumun duzelmesi icin 2 yol var.

1. Yol parali olacak uyelik.
    2. Yol uyeler cep telefonu onayi olmadan, ve uyelik sureleri 1 ayi doldurmadan post atamayacaklar.
    3. yol mod sayisini artiracaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [KEO]

Bu forumun duzelmesi icin 2 yol var.

1. Yol parali olacak uyelik.
    2. Yol uyeler cep telefonu onayi olmadan, ve uyelik sureleri 1 ayi doldurmadan post atamayacaklar.
    3. yol mod sayisini artiracaklar.

2 yol demişsin 3 tane saymışsın hocam

1e şiddetle katılmıyorum ama 2.ye katılıyorum.
    2. yöntem bi kaç forumda kullanılıyor, kullanıcı bu geçen zaman diliminde bu forumun nasıl bir yer olduğunu, seviyenin ne düzeyde olduğunu anlar (tabi o kapasiteye sahipse), böylece mesaj yazarken daha seviyeli yazar.

• 3
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.