Bildirim
Forum sıtesı kuracagım ama bır sorunum var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: rkyrky98
arkadaslar bır domaın alıp forum sıtesı kurmayı planlıyorum , konusu oyun ınceleme olacak.vıdeoları youtube koymayı planlıyorum ama vıdeoları ızledıkten sonra ızleyıcıler sıteme gelmezse dıye korkuyorum.ne yapabılırım?kısıtlama yapabılır mıyım?
Merhaba;
Başlangıçta üye toplamak adına yazıların ve videoların izlenmelerini sadece üyelere özel hale getirebilirsiniz. Bu bir tür üye toplama yöntemidir. Ancak, videoları zaten forum üzerinden yayımlanacağınız için üyeleriniz sitenizden ayrılmayacaklardır. Bu nedenle endişeleneceğiniz birşey bulunduğunu düşünmemekteyiz.
Videolarınızı Youtube'dan yayınlayın ancak web sitenize gerekli yardımcı uygulamalar ile entegre edin. Oldukça basit işlemdir ve istediğiniz kadar videoyu forumunuza ekleyebilir ve izlenmesini sağlayabilirsiniz,
Bilginize...
ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
Web/Ticket:http://www.proirc.net/
destek@proirc.net / 0 506 965 84 25
Alper İZGÜDEN
-
teşekkür ederim konu kilit lütfen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X