Şimdi Ara

Foruma ve cevreye uyup arabayi sattik simdide araba bulamiyorum(!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam C sınıfına geç değiştirdiğine değsin

Ben 8 sene sonra B'den C'ye geçtim. Nasipse bir dahakine D falan derken F'ye kadar yolu var
  • Hocam burda bir tezat var yalnız. Foruma uyup arabayı sattım, şimdi de alacak araba bulamıyorum dediniz. Ama yine forumun fikrini almak için konu açtınız :D
  • Bizede herkes arabanızı satın diyor. 2006 1.6hdi c5 330binde. Alış hikayemiz şöyle ağır hasarlı mekaniği düzgün opel vectra 1.8cd ile takasladık üstüne 5 bin lira verdik. Arabaya 310binde sıfır motor yaptık. Toplam ettiğimiz masraf 15bin civarı. Ama araçda hasar kaydı yok. Tertemiz dipdiri bir araç. Opele de o zaman 16 bin lira veriyorlardı. Biz bu arabayı 22ye aldık. 40a mal ettik. Kafamız rahat biniyoruz. He garip garip sıkıntılar çıkıyor bazen ama gidip 60000 lira borçlanacağımıza bu arabayı yürütmek daha karlı. Şuan 47bin lira falan anca ediyor. O yüzden eldekini korumak şuan en mantıklısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun, konuyu geçen haftalarda açmış olman olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUFFGONG -- 3 Temmuz 2020; 14:9:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sana bir Cruze yakışır. 1.6 Atmosferik, LPG takılmamış 140 HP C sınıfı hatchback

• Corona yüzünden garibanın malına üç kuruşa konariz diyenler araba almayın bekleyin diyorlardı.

Kardeş foruma çok bakma. Burada yazılanlar ile gerçekler arasında bir uçurum var. Tüm gün boş boş ilan bakan mı dersin, cebinde beş kuruş olmadan ilanları arayan mi... Ihtiyacın varsa al, nakit lazımsa sat. Bu kadar basit ticaretin kuralı.

• pazartesi aracımı satıp uçak biletimi aldım salı sabahı uçakla gittim, aynı gün yeni aracımın devrini aldım.

bu şekilde yapmak lazımdı. bekledikçe piyasa yükseliyor hızla, sıfır alacak olan araç bulamayınca ikinci el yaşlı olmayan araçları kapış kapış alıyor. biraz daha beklersen üstüne 30 bin ekleyip sattığın aracı geri alacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 3 Temmuz 2020; 16:5:45 >
  • Ne diyorum her zaman guncel olaylarda vs. bu forumdakiler ne diyorsa tersini yapin..

• quote:

Orijinalden alıntı: TUFFGONG

Sorun, konuyu geçen haftalarda açmış olman olabilir

• Otomobil genelde hakikaten fikirlerine değer verdiğim 7-8 kişi var gerisi Forza Horizon 4ü kaçak oynayan ergen tayfa

• Bütçen çok kritik bir yerde kalmış .
    Kesin birşey var bu ülkede elindeki Türk lirası her dakika eriyor bilmiş ol

• Lemale1 L kullanıcısına yanıt
    Bence çok. Japon araçları hariç avrupa arabalar genelde o kmlerde ciddi masraflar açmaya başlar. Şimdi 100.000lik arabaya yapılan 3-5 bin lira masraf çok olmayabilir ama 50 binlik arabaya aynı masraf benim gözümde çoktur. Egea yerine linea mevzusuna gelince. Paranızı başka bir yerde kullanma durumu yoksa sakın böyle düşünmeyin. Anlıyorum birikimin hepsini egea gibi bir araca vermek istemiyorsunuz ama yeni model araba daha çok değerleniyor kısa süre içinde. Eski arabanın da fiyatı artıyor ama yeni modeller kadar değil. O yüzden alabildiğiniz en yeni ve donanımlı aracı alın. Sonra zamanında şunu almadık da fiyatı bugün bu oldu demeyin. Tecrübeyle söylenmiştir.

• Lemale1 L kullanıcısına yanıt
    Bence çok. Japon araçları hariç avrupa arabalar genelde o kmlerde ciddi masraflar açmaya başlar. Şimdi 100.000lik arabaya yapılan 3-5 bin lira masraf çok olmayabilir ama 50 binlik arabaya aynı masraf benim gözümde çoktur. Egea yerine linea mevzusuna gelince. Paranızı başka bir yerde kullanma durumu yoksa sakın böyle düşünmeyin. Anlıyorum birikimin hepsini egea gibi bir araca vermek istemiyorsunuz ama yeni model araba daha çok değerleniyor kısa süre içinde. Eski arabanın da fiyatı artıyor ama yeni modeller kadar değil. O yüzden alabildiğiniz en yeni ve donanımlı aracı alın. Sonra zamanında şunu almadık da fiyatı bugün bu oldu demeyin. Tecrübeyle söylenmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

Zorla egea al artık linea almanın bir mantığı yok o paralara çıkınca
    bence çok zorlamasın, onu da alamaz satlik artıyo fiyatlar
  • Forumda okuduğunun tam tersini yapacaksın :D
  • Arabayı sattın mı, yenisini almak 1-2 günden fazla sürmemeli. Yoksa kuş uçar gider...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 3 Temmuz 2020; 18:6:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 0.9 al

• Tahsin Hasoğluyoutube
    Araba Alırken Tavsiyede Bulunan Gereksiz Arkadaş
    https://www.youtube.com/watch?v=jnbWdU91LgU&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Foruma uyarsan olacağı bu . Burada ki adamların çoğunum ne piyasa ne de otomobil hakkında zerre bilgisi yok ancak atıp tutarlar . Forumda benim gibi bilgili adamlar az kaldı .
    Tavsiyem bütün paranı altına yatir. Altına yatirim yapan asla kaybetmez . Bir kaç yıl sonra o parayla Mercedes bile alabilirsin .

ytd
    Mantık iyi de mercedes arabalarda sabit fiyatta mı kalacak onlar da artacak. Altın ve döviz ile anca paranın değerini korursun.
  • Arabanı ya yüksek fiyata satacaktin yada satmayacaktin

Sıfır fiyatlar uçmuş Euro 7.72 TL Avrupa'da 20bin birim olan araba bizde 200bin TL reisin vergileri ile

Avrupalı 2000 euro ile 6-7 ayda altına sıfır çekerken biz 200-250bin TL kaç senede biriktirecegiz?

Bende aracımı satma arifesindeyim ama 150binden aşağı araba yok sıfır , olanlarda 1000 motor atmosferik boş Clio vs

Arabam en full paket olsaydı gidip sandık motor takacak devam edecektim yapacak bişey yok işin içinden cikilmiyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.