Şimdi Ara

Foruma ve cevreye uyup arabayi sattik simdide araba bulamiyorum(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen haftalarda burada konusunu acip danismistim 2010 model 145 binde 206 plus model aracim var 55 civarina satip ustune 30 bin lira ekleyip baska bi araba almak mantikli mi diye.

Geneli cevremde ve forumda herkes ben olsam degistiririm daha guncel arac alirim dedi.

O gazla araci verdik simdide bakiyorum 90 bin liraya kadar araba yok. Egealar var 90 bin km ustu 2016 modeller 96 bin tl istiyolar ve bide masraflari olacak illaki. Symbol linea lar var 75 bin lira civari bagaj buyuklugu harici benim aractan farklari yok ne konfor ne kalite olarak.

Beyler bi yardimci olun napsam sizce tum parayi egeaya vermek yerine alsam mi linea falan? Napim sizce?

• Foruma uyarsan olacağı bu . Burada ki adamların çoğunum ne piyasa ne de otomobil hakkında zerre bilgisi yok ancak atıp tutarlar . Forumda benim gibi bilgili adamlar az kaldı .
    Tavsiyem bütün paranı altına yatir. Altına yatirim yapan asla kaybetmez . Bir kaç yıl sonra o parayla Mercedes bile alabilirsin .

ytd
    quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Foruma uyarsan olacağı bu . Burada ki adamların çoğunum ne piyasa ne de otomobil hakkında zerre bilgisi yok ancak atıp tutarlar . Forumda benim gibi bilgili adamlar az kaldı .
    Tavsiyem bütün paranı altına yatir. Altına yatirim yapan asla kaybetmez . Bir kaç yıl sonra o parayla Mercedes bile alabilirsin .

ytd
    Altına biner gezer daha. ytd

• Foruma uyarsan olacağı bu . Burada ki adamların çoğunum ne piyasa ne de otomobil hakkında zerre bilgisi yok ancak atıp tutarlar . Forumda benim gibi bilgili adamlar az kaldı .

ytd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 3 Temmuz 2020; 12:43:43 >
  • 30 bin ekleyip yeni araba alana kadar 3-4 bin koyup kendi arabanin altini ustunu yenileyip devam etmek mantikliydi.

Seneye mtv side dusuyormus, yakiti da az. Bir de port bagaj alirdin bagaj sorunun varsa onuda cozmus olurdun. Sonucta ikinci el demek kapali kutu demek, eldeki paranin hepsini arabaya verip ariza vs durumunda ne yapmayi dusunuyorsunuz mesela?

Bu benim gorusum.

Baska birisi de der ki 10 yasinda arabayla ugrasana kadar sat yeni biseyler al. Her fikrin kendi icinde bir mantigi var yani.
    Kimse size safi iyi veya safi kotu yapmissiniz diyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Foruma uyarsan olacağı bu . Burada ki adamların çoğunum ne piyasa ne de otomobil hakkında zerre bilgisi yok ancak atıp tutarlar . Forumda benim gibi bilgili adamlar az kaldı .

ytd
    Altına biner gezer daha. ytd
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    İyi de Mercedes de durduğu yerde saymayacak herhalde en kötü aynı oranda artışı olsa yine binemez mercedese tabi kastettiğiniz hurdalık mercedesler değilse.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Son yillarda arabalar altindan daha fazla deger kazaniyor yalniz .
  • Xef1ONYX kullanıcısına yanıt
    Boş boş konuşuyor işte trol. 206 linea egea arasında dolaşan adam mercedesi nasıl yürütür diye düşünecek kapasite olması lazımki bu adama laf anlatabilesin.
  • Zorla egea al artık linea almanın bir mantığı yok o paralara çıkınca
  • 90 liraya araba mı yok Tertemiz araçlar var 2016-2017 model. Ne aradığınızı söyler misiniz? Kendi aracınızı ederine satmışsınız. Ne iyi ne kötü. Avantajlı değil yani.
  • martı jonathan liv. M kullanıcısına yanıt
    Sedan, manuel, 2015 uzeri, 75 bin km alti, oncelikli dizel.

Benzinli olursada lpg takilmamis benzinli de olabilir belki.
  • Yine de o kmdeki 206yı satmakla iyi etmişsiniz. 90 bin civarına egea clio4 gibi araçlar alınır tertemiz binilir. İllaki o kmdeki 206dan kat kat üstündür
  • Yine de o kmdeki 206yı satmakla iyi etmişsiniz. 90 bin civarına egea clio4 gibi araçlar alınır tertemiz binilir. İllaki o kmdeki 206dan kat kat üstündür
  • Eski kasa elantra, focus 2.5, accent blue bunlara bakmani öneririm
    Egea 2.el alınacak araç değil
    Sıfırı 110 bin ola aracın 2016 model 100 bine dayanmisina 100 bin istiyorlar
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Km'si cok mu diyosunuz yani?
  • İyi yapmışsınız bende takasa verdim 207'yi aracı yeniledim. Egea bulunabilirse gayet güzel bir araç olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemale1

Sedan, manuel, 2015 uzeri, 75 bin km alti, oncelikli dizel.

Benzinli olursada lpg takilmamis benzinli de olabilir belki.
    0 ayarında 0.9 Symboller var.
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Symboller in 0.9 motoru nu bende cok begeniyorum aslinda vergi avantaji da var ama 1.3 mj egeayla km ve boya durumu ayni ayarda 0.9 sembollere egeayla ayni fiyati istiyorlar. O yuzden vazgecmistim ondan.
  • Haydi arkadaşlar; forum olarak hep birlikte arkadaşa "boğaz köprüsünden atla" diyelim
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    207 bile dusundum ama cok fark yok gibi :)
  • Mart basinda bende 2004 model Hyundai sonata aracımı sattım 48 bine..2007 model highline 2.0 TDI Passat aldim. 87 bine, kazasız boyasız temiz araç.ancak bakımları biraz aksatilmis.bende çok titizim hem mekanik hem kozmetik olarak. 10 bin civarı masraf yaptım şuan, nazar değmesin şuan kondisyonu çok iyi durumda.benim icin konfor olarak bi değişiklik olmadi.sonata da konfor olarak çok iyi bı arabaydi.ama size tavsiyem egea vs alacağıniza kazasız bu tarz bı araba düşürebilirsiniz.biraz masraflar için kenarda para tutmak gerekiyor tabi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.