Fakat hiçbirinin gelip 4F3 ağabeylerine yazıpta dertleriyle hemhal olmamı istememesi. hayat tecrübelerimden, yaşama dair gözlemlerimden faidelenmemesi, ne diyelim, hayatın acı bir cilvesi. özellikle melodi hanım ve uzayincani hanım pekte muhattap olmak istemiyorlar benle. özellikle uzay hanım beni bloklamış. ee kendileri bilir. dikkat ettiyseniz keynesi saymadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 25 Aralık 2024; 8:24:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forumda bu kadar yalnızlık çeken ve depresyonda olan bayan olması
-
-
Hocam forumda kadın olduğuna dair olan iddialara inanmayın. Bu iddiaların hepsi asılsız ve yalandır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zamanında bir tanesini düşürdüydüm. eğitim bölümlerinde takılan genç çıtır bir sarışın bombaydı.
instagramda ekleşmiş tam 1 yıl boyunca aralıksız, soluksuz bir muhabbet etmiştik.
gel gelelim cinsel anlamda beni çekici bulmadığını söyleyince dellenip bir hata ettim. o da beni engelledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 25 Aralık 2024; 8:52:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne hata etiin
-
harun abilerime selam çatışmaya devam..
-
boşverin. olmuş bitmiş.
Forum da kadın yok hocam, kadın gibi gözükenlere de inanma derim.
Sana kız mı yok hocam bakışların yeter
Ekran kartı seven bayanlar eqlesin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amacı kestirmesi zor hocam, ilk konuşuyorsun tatlı tatlı ama ansızın arkadaş, dost falan oluyorsun. Gotik bir kızla konuşuyordum ve kenarda yatırım yaptığımdan evlenmek gibi konular halledilir olarak geliyordu bana. Cinsel ilişkimiz olur diye umut ettim ama hata ettim. İlgimi aldı gitti ve bende devam ettim agalarla. Kızların yalan ağalar gerçektir, boş verin gay olun.
Keşke gay olabilseydim. düşünsel anlamda kendimi çok zorladığım dönemler oldu ama beceremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 25 Aralık 2024; 13:33:18 >
Testoyu diplemeyi dene bir de belki başarırsın
reis sigarayı bıraktıktan sonra günde sen de 2 ben deyim 4 tabanca. o kadar yani.
hep istek, hep istek, hep istek.
şu durumdayım anlayacağın.
sanırım içgüdülerim ve doğa ana kulağıma sürekli üre ve soyunu devam ettir diye fısıldıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 25 Aralık 2024; 13:40:56 >
Sırtından süngü yarası alan bir asker ölmüş kabul edilir.
ölmedik, güçlendik.
eskisinden daha hetörö daha vahşi
Bisexuel üçlü denerseniz haber edin hocam
güçlü olur muyuz
Ne demek hocam? Kaplan gibi avlanır aslan gibi yatarsınız. Üçlüden doğan güç ile yenilmez olursunuz!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam forumda kadın olduğuna dair olan iddialara inanmayın. Bu iddiaların hepsi asılsız ve yalandır.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X