Bildirim
Forumda 'Fizik' okuyan varmı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben çok bilmiyorum mezunlar ne yapıyor ama gördüğüm kadarıyla üni. profu veya lise öğretmeni olan çok -
Okuması dert. Hatta en zor bölüm denebilir. Ama emeğin karşılığı bir hiç
Odtude okusan illaki iş bulursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fizik okumak aklımdan geçmiyor değil açıkçası. Ama okuduktan sonra is bulamama korkusu beni benden alıyor
Bizim okuldaki fizikci odtuden mezun.Nigdede fizikci dendimi direk o akla gelir.Nerdeyse herkes taniyor.Pek bilmiyorum ama acayip derecede ozel ders icin talep var ve 3000 4000 kadar sadece ozel dersten para aliyor
quote:
Orijinalden alıntı: jonherk
Bizim okuldaki fizikci odtuden mezun.Nigdede fizikci dendimi direk o akla gelir.Nerdeyse herkes taniyor.Pek bilmiyorum ama acayip derecede ozel ders icin talep var ve 3000 4000 kadar sadece ozel dersten para aliyor
Öğretmenlik değil de Üniversite de öğretim görevlisi veya bazı büyük kurumlarda çalışmak. Tübitak, CERN gibi. Çok fazla atmışımdır belki ama bunun gibi düşünmüştüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X