Şimdi Ara

Forumda 'Fizik' okuyan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum gayet açık arkadaşlar. Varmı okuyan ? Internet'te araştırdım ama bir çok site "işsiz kalırsınız" diyor. Bu ne kadar doğru veya yanlış. Madem okuyan iş bulamıyor neden fizik bölümü var. Okuyup cevap veren arkadaşlar şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben çok bilmiyorum mezunlar ne yapıyor ama gördüğüm kadarıyla üni. profu veya lise öğretmeni olan çok
  • Okuması dert. Hatta en zor bölüm denebilir. Ama emeğin karşılığı bir hiç
    Odtude okusan illaki iş bulursun

• Fizik okumak aklımdan geçmiyor değil açıkçası. Ama okuduktan sonra is bulamama korkusu beni benden alıyor

• Bizim okuldaki fizikci odtuden mezun.Nigdede fizikci dendimi direk o akla gelir.Nerdeyse herkes taniyor.Pek bilmiyorum ama acayip derecede ozel ders icin talep var ve 3000 4000 kadar sadece ozel dersten para aliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jonherk

Bizim okuldaki fizikci odtuden mezun.Nigdede fizikci dendimi direk o akla gelir.Nerdeyse herkes taniyor.Pek bilmiyorum ama acayip derecede ozel ders icin talep var ve 3000 4000 kadar sadece ozel dersten para aliyor

Öğretmenlik değil de Üniversite de öğretim görevlisi veya bazı büyük kurumlarda çalışmak. Tübitak, CERN gibi. Çok fazla atmışımdır belki ama bunun gibi düşünmüştüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taü de okuyan var mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.