Şimdi Ara

Forumda ki Artan Kalitesiz (TRANSLATE) İçerikler ! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
4.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Binlerce cümle içinden mi , bütün yama böyle be ahahah :DD

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

Sniper Elite 5'in alternatif bir yaması mı var ? Adam oyun çıkar çıkmaz TRANSLATE yapıp geçiyor bunun sonucunda yama çıkmıyor . Yapmak isteyen bile yapmıyor benim sayfalarca üstüne basa basa bahsetmek istediğim şey bu ! Yeni bir oyun mu çıktı , bas TRANSLATE'yi geç . Bu mu olay ? Sonsuza kadar böyle mi gitsin bu forum ?

• HamzaSas kullanıcısına yanıt

Yoo alakası yok hiçde öyle değil ben oynadım oyunu gayette anladım bazı yerlerde saçmalıyor ama anlaşılmıcak kadar değil. yamayı kaldır komple ingilizce oyna bakim ne anlıcan. sonra translateli oyna hangisinde fazla anlıcan. sen anlamadığın yerleri at bana ben çeviriyim atayım sana sende git oynunu oyna.

kimse beni alıştırmadı ben kendim alıştım. yıllarca küçücük bir oyunun çevirisini bekleyip oyundan soğucama, bu şekilde hızlı ve gayette anlaşılır oynayabiliyorum. bir oyunun ilk 10 dakikasını bu yamalar yokken 2 saatte bitiriyordum, tek tek ekranda ne yazdığını googleye yaz çevirt seçenekleri yaz çevirt şimdi mis gibi akıyor. bBenimde kendime saygım var, çeviriyle saygı belirleniyorsa google translateyi hayatlarında bir kere bile kullananlar kendine saygısı olmayan biridir. saçma örnekler. Cevap yazıp yazmaman önemli değil ben senin attıgın her resimi tercüme edeceğim sana.

• Forumda ki Artan Kalitesiz (TRANSLATE) İçerikler !
  • Translate yama sevenler ve savunucuları çoğunlukta olduğu için olaya demokratik olarak bakarsak bu düzen translate üzerine devam etmek durumunda.

Lakin çoğunlukta ve sesleri daha çok çıkıyor diye bu onları haklı yapmıyor. Sadece daha güçlüler. Ama haksızlar.

Sadece kendin için değil, topluluk için daha iyisini istemek suç değil. Aksine erdemli birisi olduğunu gösterir. Translate yama destekleyicileri gözlemlediğim kadarıyla olaylara oldukça bencilce bakıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bunlar iyi günleriniz, Animus kapanıyor sonra sırasıyla belki diğerleri kapanacak gidecek umarım olmaz tabi... Diyeceksiniz hemen ya onlar gider başkaları gelir... Gelmez kardeşim Oyun Çeviri ve sonrasında çıkan "kaliteli" "gerçek çeviri" yapan kaç grup var sayın bakayım burada? Kaç tane grup/kişi kaç tane proje yapmış sayın bakayım burada? Bu grup/ kişilerden ücretli/ücretsiz kaç tane "Skyrim" "Dragon Age Origins" "Witcher" uzunluğunda proje gelmiş sayın bakayım burada?

Ben söyleyeyim yorulmayın; ÇOK AZ! Peki bu gittikçe sayısal anlamda ne kadar oluyor? Ben söyleyeyim yine yormayayım sizi; HİÇ!

O yüzden artık umudu kesmeye başlayabilirsiniz. Bu forumunda, Türkçe yama yapan emek veren gerçek çeviri yapan grup/ kişilerinde size ücretli/ ücretsiz hizmet etmemeye başlayacağına emin olabilirsiniz.

O çok bilmiş, paraya, zamana laf eden, grup/ kişilerin anasına bacısına söven 3 kuruş etmezlerin galeyanına gelip böyle dımdızlak kalırsınız, kalacaksınız, kaldınız... Söyledik, çok dil döktük ama boşa!

Şimdi böyle konular açılıp "ah nerde o eski günler" "nerde kaldı bu gerçek yamalar" "bu oyun çok iyi n'olur bunu çevirin isterseniz 10k vereyim" "Iban atın kim çevirirse para atarım" diye sallar durursunuz.

• Yazdığım her şeye en ufak şeye şikayet geliyor bir de :D Ne gram hakaret var ne argo bir şey var yine spamlanıyor TRANSLATE vasatı çeviri kullanıcıları tarafından . İstediğiniz kadar şikayet edin ben kendimden eminim küfür de argo da kullanmadım yalan da iftira da TRANSLATE sevicilerden geliyor çünkü farkındalar düzenlerine çomak soktum . Merak etmeyin doğru bildiğimi konuşmaya devam edeceğim elimden geldiği ve kaliteli içerikler görene kadar :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamzaSas -- 4 Haziran 2022; 15:26:18 >
  • Hala çeviri için çevirmen yağıyor sanıyorlar.15 20 kişiye verdim geri dönmedi.Hiç birşey bilmeyen insanlar köşeden sallıyor.Ucretsiz yama için biz daha iyisini yapana kadar bu.

• sinnerclown kullanıcısına yanıt

Sitene tık almak için üyeliği zorunlu yapıp şunu beğenin bunu beğenin ancak öyle link açılır diyen sen değil misin kardeşim . Bari yaptığın yama kaliteli olsa derdim adamın sonuna kadar hakkı bunu istemesi , basmışsın TRANSLATE geçmişsin üstüne bunları istiyorsun . Unutmadan, FARCRY 6 TRANSLATE çevirin görüp göreceğim en kötü çevirilerden biriydi tebrik ediyorum ÇEVİRİ DE vasatı daha vasat hale getirdiğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamzaSas -- 4 Haziran 2022; 15:35:1 >

Kardeşim benimle kaç gece sabaha kadar yama için uğraştın cebinden para harcadın mı herkesin isteğine cevap verdin mi entirikalarla bogustun mu en önemlisi ben para kazandım mi.O tık olayı cevap olayı bizim emegimiz motivasyon kaynagimiz.Ben para kazanmadim insan kazandim.Senin isteğini anlıyorum ama sen anlamıyorsun kimse çeviri yapmak istemiyor.

Resmi çeviri gibi çeviri olsun ama ücretsiz olsun diye bir talebim yok. Yeri geldiğinde iki tarafın da menfaatini düşünmek gerek.

Kendi adıma söyleyim, ücretli ve ücretsiz yamaları kullandım bol bol. Bu durum beni rahatsız etmediği gibi bu çarkın dönmesine faydam dokunduysa da mutlu olurum.

Saygım boş yorum yapana değil, emek verenedir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yukarıda bahsettim zaten yaptığın şey kaliteli olsa belli etse kendini bunların iki katını yap . Ben varım ona ! derim adamın sonuna kadar hakkı kardeşim bunu da zorunlu tutar buna da çünkü adam hak etmiş ! Kendi yaptığın o çeviri ile sen oyunu bitirdin mi ?? İlk 1 saatini oynayan TÜrkçe yi unutuyor böyle oynadıktan sonra ne anlamı kaldı ? Motivasyon için tık diyorsun kaliteli iş yapsan zaten baş üstün de taşınacaksın . Umarım yolunu değiştirip bu TRANSLATE olayından kurtulur hak ettiğin yere gelirsin diyeyim

• Rockerdem dahil herkese haber yolladık çevirmedi daha napalim.Burda son dönemde benim destek olduğun normal yamalarla oynuyorsunuz Truelegenda sor beni onu referans alıyorsun.Ayrica biz forumdan gitmedik siz rahatsız oluyorsunuz diye konu acmiyoruz.Bu lafım sana değil gidicem diye hesap kapattirip aynı nickle geri gelen arkadaşa.

• Ben sadece olanı söylüyorum , görüp kullandığımı söylüyorum . İnsan bir iş yapıyorsa en iyisini yapmalı ya da hiç girişmemeli ki başkaları bayrağı devralsın

• Bu arkadaş translate yamalar engellenirse herkes gönüllü çeviri yapıcak sanıyor yani hayal dünyasında yaşıyor. Far Cry 6'nın düzgün çevirisi olmasına rağmen translate yamayı deniyor ona rağmen ücretli yama destekçileri bu adamı destekliyor ilginç ortada bir iki yüzlülük var ama neyse.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.