senin gibileri burda çok gördük . senin derdin bizim discord dan banlandıktan sonra kuyruk açısı .rdr2 ve acv yamalarının kullanırken böyle demiyordun....... |
Forumda ki Artan Kalitesiz (TRANSLATE) İçerikler ! (16. sayfa)
-
-
BİRİ ŞUNA İSTEMİYOSA OYNAMAYABİLECEĞİNİ ÖĞRETEBİLİRMİ BİRİ ŞUNA BİRİNİN BİRŞEY YAPMAK ZORUNDA OLMADIGINIDA ÖĞRETEBİLİRMİ BİRİ ŞUNA KENDİ İSTİYORSA KENDİSİ YAPSIN BURDA LAG LAG YAPMAMASI GEREKTİĞİNİ ÖĞRETEBİLİRMİ ANASI BABASI ÖĞRETEMEMİŞ YETER YAA MEŞGUL ETMEK KARDEŞİM FORUMU YENİ YAMALAR ÇIKMIYO SENİN YÜZÜNDEN
-
Neyin discortu ne hayali görüyorsun yine KÜFÜRBAZ ZARTZURT nickli herif . Ben hayatım boyunca instagram twitter bile kullanmamış bir adamım tek kullandığım yaman Sniper Elite 5 yaman onu da kullanmaz olaydım . Bak sen çıkarmışsın o vasat yamanı kimse ne Sniper Elite 5 ile ilgileniyor ne yama çalışması yapıyor . Bir oyunu daha öldürdün pişkin pişkin küfürlerinden , anlamsız konuşmalarından değersiz yamalarından bıkmış bu forum artık Spider Man oyunu gelir onu da çıkartırsın pişkin pişkin vasat kalitesinde TRANSLATEYİ o oyunu da öldürürsün kaliteli yamalara engel olmaktan başka bir şey yaptığın yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamzaSas -- 6 Haziran 2022; 21:30:58 > -
Bu da bana diğer hesabı ile küfür edip ban yiyen başka bir adam :DD TRANSLATE destekçilerinin ağzında küfür , hakaret eksik olmuyor yine geliyorlar utanma olur insan da
-
Bir Günlük hesapla istediği gibi konu açabiliyor, istediği kadar , günlerce ve sayfalarca boş yapabiliyor. Yamayı kullanıp, kullanmamak kendi elinde olmasına rağmen zorla oynatılıyormuş gibi duyar kasabiliyor. Ne kadar saçma olsa da yazdığı yazılara çözüm üretiyoruz. Umursamıyor dinlemiyor. Çünkü çözüm aramıyor tartışma populerite istiyor.
Kendisinin ne bir yamada nede oluşumda 1 çöp kadar emeği yok. Bir şeyler yapan, uğraşan insanlara iftira etmekten ve zorla polemiğe sokmaktan başka bir vasfı yok.
-
Sinnerclownun sitesinin olması çok iyi olmuş. Discord sunucuları da var. Günlük çıkan yamaları rahatça takip ediyoruz,eksik ve hatalı yerler varsa söylüyoruz düzeltiyorlar.Yamayı yükleyemezsek onu bile yüklüyorlar. İnsanca iletişim kuruyoruz.
Diğer tarafta Donanım habere giriyorsun ingilizce öğrenin diye ve farklı sebeplerden duyar kasan mı dersin. Boş konular açan mı dersin, boş muhabbet eden mi dersin. Bir günlük hesapla tüm türkçe yama piyasasına sefir olan mı dersin D:
Discordda 10 dk duramayıp atılan adam burada 1 günlük hesabıyla ve anlamsız şekilde nasıl açıldığı belli olmayan başlığıyla atıp tutuyor. Moderatör falan piknikte herhalde D:
-
Bence Donanım haber türkçe yamalar bölümünü hamsa kardeşimize emanet edelim. Eminim ki Çok büyük işlere ve projelere imza atacaktır. İstediği konu başlığı ile konu açma hakkına da sahip zaten :D Çok değil 1 yılda Türkçe yamalar bölümünü 1000 yıl ileriye götüreceğine inanıyorum. Sadece hırsı ve azmi bile yeter , baksanıza discorddan atıldı diye ne kadar hırsla ve azimle mücadele ediyor.
Oyunlara bedava bir şekilde haftalarca ve aylarca uğraşarak elle çeviri yapacak çevirmen ve proğramcı arkadaşlar hamzacığıma ulaşsın. Not:Yamaların tool ücretlerinide sizin vermeniz lazım boş başvuru yapmayın.Başvuru ücreti 20 tl(aylık).
-
Daha iyisini yapacaksanız tutan yok buyurun yapın. Ha yapamayacaksanız da boş yapmayın
-
Samimiysen videodaki yanlış cümleleri tek yek yazarsın. Bir de videodaki cümlelerin ingilizce ve türkçe dökümünü bekliyorum senden. Yamada ne var, ne olmalı. Hadi bakalım
https://www.youtube.com/watch?v=aaYCG3yEPRM&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunun niyeti translate yamalar falan değil bağlı olduğu yere müşteri çekmek. Tüm konuda 4 tane resmi döndürüp döndürüp karşısına çıkarıyor insanın. Translateler forumdan gitsin yerine paralı çeviriler bassın burayı bunların kalite anlayışı bu. Oyunu bende oynadım fıstık gibi de anladım neymiş düşmanı öldür demiyormuşta istila diyomuş. En kaliteli çeviri ile oynasın bende bu cevirei ile oynayım bakalım kim daha fazla ne anlamış ikimizde, aynı şeyi anlayacaz. Zaten bu işte bi hinlik olduğu baştan belliydi onlarca kişi şiakyet etti konuyu kalkmadı, sen forumda 'daha fazla translate içerikler olsun' diye konu aç 2 saat açık kalmaz. Hemen ya kalkar ya kitlenir yönetimin izin verip açıklama yapıp translateler yayınlanabilir dediği şeyi zorla forumdan çıkarma peşindeler. hiç ingilizce bilmeyenler bunların kapısında kuyruk olsun çeviri alsın para gelsin peşindeler. Tutturmuşlar bi kalite masalı gidiyolar, sanırsın çevirilerde hiçbirşey anlaşılmıyor. Çok kötü olur hiçbişey anlaşılmaz cümleleri biri edirnede biri bağdatta olur olur ozaman eyvallah. Ama herşey anlaşılıyo ulan sen siz kıt sanız adamlar ne yapsın. Binlerce kelimelik oyunda 1 yere takılmış kalmış avunuyolar. He ya he.
-
"Bunun niyeti translate yamalar falan değil bağlı olduğu yere müşteri çekmek. Tüm konuda 4 tane resmi döndürüp döndürüp karşısına çıkarıyor insanın. Translateler forumdan gitsin yerine paralı çeviriler bassın burayı bunların kalite anlayışı bu."
Bu cümleyi neye dayanarak söyledin? Bu çıkarımda bulunabiliyorsan o halde senin de translate ekibinden para aldığın çıkarımında bulunulamaz mı?
"En kaliteli çeviri ile oynasın bende bu cevirei ile oynayım bakalım kim daha fazla ne anlamış ikimizde, aynı şeyi anlayacaz."
Hamburger sipariş verdin diyelim. Size bütün malzemeleri poşetin içinde karışık bir şekilde öylece verseler ve "nasıl olsa midenizde birleşmiyor mu" deseler kabul eder misiniz? Sizin kalite anlayışınız nedir? Bütün mesele sadece anlamak mıdır? O zaman bütün filmleri, dizileri, işletim sistemlerini, elektronik aletlerin tamamını translate ile kullanalım. Ne gerek var o kadar maddi külfete, çevirmene. Nasıl olsa anlıyoruz. Adam akıllı Türkçe içerik istemenin nesi yanlış?
-
bu olay uzay savaşları gibi devam edecek galiba .d
-
Bu cümleyi neye dayanarak söyledin? Bu çıkarımda bulunabiliyorsan o halde senin de translate ekibinden para aldığın çıkarımında bulunulamaz mı?
Tüm yorumları baştan sona oku hangi amaca hizmet ettiği gayet açık sadece ben değil 2 3 kişi daha bunu söylemiş. Gerçi siz okduğunuzu bile anlayamıyosunuz, bir kelime farklı diye yaygara koparıyonuz. Bir de gözlem diye birşey var, bazen sadece izleyip gözlemlersen neyin ne olduğunu sende analrsın. Translate ekibi çevirilerini parayla satmıyorki para aldığımızı söylesinler.
Hamburger sipariş verdin diyelim. Size bütün malzemeleri poşetin içinde karışık bir şekilde öylece verseler ve "nasıl olsa midenizde birleşmiyor mu" deseler kabul eder misiniz? Sizin kalite anlayışınız nedir? Bütün mesele sadece anlamak mıdır? O zaman bütün filmleri, dizileri, işletim sistemlerini, elektronik aletlerin tamamını translate ile kullanalım. Ne gerek var o kadar maddi külfete, çevirmene. Nasıl olsa anlıyoruz. Adam akıllı Türkçe içerik istemenin nesi yanlış?
Hamburger sipariş verdiğimde poşetin içine sıkışık geldiği zaman illaki itiraz edersin bu ney diye o karnını doyuruyor sonuçta. Çeviriler yemek mi ? Saçma bir örnek ama yine de cevap verdim. Aynı mantıkla bende size örnek vereyim. Hamburger satan bir büfe açacaksınız mekanı buldunuz yeri beğendiniz ama 2 dükkan aşağıda başka bir büfeci daha var kaporasını verip yeri beğendiniz yerde dükkan açmayacakmıssınız? Translate hamburger satan bir büfe ise, ücretli çevirilerde hamburger satan diğer büfe. Karşılıklı olması beni rahatsız etmiyo okduğum ve anladığım kadarı ile translate büfecileride rahatsız etmiyor tek rahatsız olan ücretli büfeci ve daimi müşterileri. İkiside ıslak hamburger yapıyolar, ücretlisi sosunu turşusunu bol koyuyor, translate büfecisi sadece ıslak hamburger satıyor. İkisiylede karın doyuyor ikisiylede işimizi halledebiliyoruz. Biliyorum saçma bir örnek ama sizin verdiğiniz yoldan gittim daha iyi anlayın diye.
Filmler diziler işletim sistemleri programlar elektronik aletlerin hepsi şirketler çevirmen tutup onlara çevirtiyor bir kaz program ve korsan dizi film siteleri gönüllü yada kendi ekiplerinden birilerine çevirtiyor. Burda mevzumuz oyun oyun. siz kaliteli çeviri istiyorsunuz bir oyun için yıllarca beklemek istiyorsunuz 20 saatlik oyunu herbir zerresine nufuz ederek 80 saatte bitirmek istiyosunuz saygı duyarım. Ben zaten hep söüyorum ücretli çeviricilerde gelsin bu forumda çevirilerini yayınlasın ama gelmiyolar. Ben bir oyunu oynamak için senelerce beklemek istemiyorum, kalite anlayışım oyun oynanabilir ve anlaşılabilir seviyedeyse gömerim, oynarım affetmem benim kalite anlayışım budur. Oyun bir eğlencedir benim için kısıtlı vaktimi oyunlara harcayamam. Stres atmak zaman geçirmek için oynarım. Translate çevirisi var diye neden kaliteli çeviri yapılmıyor siz onu sorgulayın bence. Bir sokakta aynı ürünü satan 2 dükkan olabilir bu gayet normaldir. Çok kalite takıntınız var ise destekleyin muadili olduğunuz çeviri gruplarını, biz nasıl destekliyosak makine translate çeviriyi sizde destekleyin. Ben kimseye sepepsiz yere çamur atmam ama bana birisi laf söyledimi de altında kalmam. Genelde herzaman ilk hakarete mazur kalanlar translate çeviri kullananlar oluyor abartarak söylüyoum fetöcü gözüyle görülüyoz bu forumda.Halbuki bizim kimseye sövmek hakaret etmek gibi bir amacım yok stresimizi atmak zaman geçirmek biraz eğlenmek için 'translate çevirisi olsa bile razıyım yeterki ne yapcağmı bileyim' diyen bir kitleyiz biz. (katılmayanlar oalbilir kimsenin sözcüsü değilim) Klaite istiyosanız çeviri gruplarını ikna edin, destek verin daha hızlı daha kaliteli çevirileri kullanın. Bizde bunları kullanıyoz kimseye zararımız yok varsada kendimize sizene bizim kullandığmız çeviriden? Bence herkes işine baksın, oyununu oynasın, isteyen istediği çeviriyi kullansın olsun bitsin. Forumdan translateciler kovulsun demek nasıl bir kalite anlayışıdır ? Bu hangi seviyedir, ozaman bende kaliteli yama isteyenler başka foruma diye konu açayım ? etik mi olur ?
Daha yazacaam zibilyon tane şey varda uzatmak istemiyorum.
2 grupta forumda özgürce çevirilerini paylaşsın paylaşmalı kim neyi tercih ediyorsa oraya yönelsin beni hiç rahatsız etmez. Hiçbir grubunda fanatiği değilim sadece kim daha fazla üretirse işime hangisi gelirse onu desteklerim. iyi forumlar.
-
translate çöpü görmek istemiyorum evet çeviri ırkçısıyım
-
Siz daha bekleyin bu leş TRANSLATE düzeninize çomak sokmaya devam edeceğim vasata alıştırılmışların gözünü açaçağım ne kadar at gözlüğünü çoktan takan olmuşsa . Kötü kötüdür , değersiz değersizdir , bakın bakalım bu leş SNIPER ELITE 5 yamasından sonra doğru düzgün yama çıkmış mı ? Çıkmaz çünkü adam yolu çoktan kapatmış ilk gün leş yaması ile siz de vasata alıştırılmış savunucusu olmuşsunuz
-
Fark ettiysen bunlara cevap vermiyorum iyice kuduruyorlar geliyorlar kardeşim , şu ana kadar 6 7 şikayetim oldu küfür ve argo kullanımından bunların ağzı küfürbaz , banlanıp banlanıp geliyorlar . Neyi savunduklarını da bilmiyorlar adam kalite umrumda değil EVET, HAYIR yazsın yeter ben anlıyorum diyor çeviri de buna ne anlatacaksın :DD
-
Örnekler gayet yerinde. Ortada bir hizmet var sonuçta. Bu kadar uzun cümleler kurmanıza da gerek yok.
Karşı tarafın isteklerine saygı duyduğunuzu söyleyip davranışsal olarak tam tersini yapıyorsunuz.
“Ben oynar geçerim ya beni bağlamaz, benim için o kadar önemli de değil zaten.” şeklindeki düşünceniz oldukça bencilce ve topluluğa zarar veren toksik bir düşüncedir. O halde bırakın da oyuna saatlerini veren, oyunun hayatlarındaki yeri önemli olan kişiler karar versin.
Ben oyunlardaki dökümanlara kadar okuyan birisiyim yeri geldiğinde.
Sebep sonuç ilişkisi kuramıyorsunuz. Empati yapamıyorsunuz. Dolaylı etkinin ne olduğuna anlam veremiyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sana katılıyorum. Bir oyuncu olarak bir oyunun içine girmek hikaye den geçer zaten oyundaki en ufak detaydaki yazı sizin oynarken ruh halinizi değiştire bilir. Orada yazan yazı da o duyguyu geçirmenizi sağlayan bir etken. Örnek olarak batman oyunları sadece oynanıştan mı ibaretti hayır oyunun hikayesi altında yatan joker hikayeleri ile bir bütündü bunu bizler için sağlayan çevirmenlerin parmaklarından geçti. Bir düşün şimdi aynı oyun ama çeviri robot hikayeden %30unu anlarsın hikayeyi bir sonra anlayamaz karıştırırsın takip etme hakimiyetin düşer ancak ben bunları söylerken bir oyuncu olarak söylüyorum kimse yanlış anlamasın, ben oyun oynamayı seven biriyim. Üzgünüm ama robot çeviriye saygım var ama savunmuyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X