|
Forumda Teslaya sallayan elemanlar
-
-
aynısını geçen gün Namık Ekin için de yaptılar halter yüzme paraşüt tırmanma neler nelerle uğraşmış yıllarsa SAT komandosu olarak devlete hizmet vermiş tecrübesi belli olan 70 yaşında adama kolpacı diyorlar ve adam bunu söylerken 120 kiloyum demeyi de ihmal etmiyor -
tesla deyince tesla hissesi snadım
bende tam ticaret kafası var
-
hocam çok büyük birl şirketin adı bile Tesla
bu arada amerikaya giderseniz belki altınızda bile olabilir fena olmayan araçlar -
quote:
Orijinalden alıntı: dr.13
hocam çok büyük birl şirketin adı bile Tesla
bu arada amerikaya giderseniz belki altınızda bile olabilir fena olmayan araçlarbakalım hocam belki alırım
-
Hayatının sonuna doğru kafayı bozup rastgele şeylerin patentini almış olsa da AC ve 3 phase motorlar gerçekten önemli buluşlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Btesla deyince tesla hissesi snadım
bende tam ticaret kafası var
Bende böyle bi çene olsa, rothschild ailesine damat olarak girer, ailenin ekonomisti olurdum.
-
); -
Teslanın tek hatası fazla iyi kalpli olmasıydı insanlığı düşündüğü için tamam patentleri kullanmalarına izin verdi ama sefalet içinde öldü. Kapitalizm başkentinde bu kadar iyi kalpli olması bitirdi kendini
-
Tesla gay midir bakir ölmüş -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Bende böyle bi çene olsa, rothschild ailesine damat olarak girer, ailenin ekonomisti olurdum.
Alıntıları Gösterahahahaha foto ne zaman paylaşılsa her geçen gün gözüme daha yakışıklı geliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdamahahahaha foto ne zaman paylaşılsa her geçen gün gözüme daha yakışıklı geliyor
Alıntıları GösterBest model e katılması lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Best model e katılması lazım
Alıntıları Gösterrakibi olmaz orada
-
o bir bilim adamında olması gereken şey çıkarcı olmama konusunda kaybetti herkes milyon dolarları vururken o kendine göre doğruları seçti sonuç olarak efsane ama keşke herkes yanına oturup sen neymişsin diyip onu mutlu etseydi belki X100 mutlu olurdu ); -
quote:
Orijinalden alıntı: dr.13
o bir bilim adamında olması gereken şey çıkarcı olmama konusunda kaybetti herkes milyon dolarları vururken o kendine göre doğruları seçti sonuç olarak efsane ama keşke herkes yanına oturup sen neymişsin diyip onu mutlu etseydi belki X100 mutlu olurdu );aynı anda xd
-
helal olsun -
teslaya sallayan elemanlar muhtemelen şahinci tayfadır.
-
Ölmeden önce Edison özür dilemek istemişti ama lafı çakıp kabul etmemişti özrü kısaca çok kral ama bir o kadar da saftı biraz kendini ezdirdi gibi biraz ama üstadın Philadelphia deneyindeki rolü yeter tek başına -
edisonla olayları kanıtlı bir şekilde takip edebileceğimiz bir yer var mı hocam kim kimi nerde vurmuş her şeyin olduğu -
YouTubeda dMaxın Tesla vs Edison belgeseli bir de yanlış hatırlamıyorsam 4-5 bölümlük Tesla cinayetinin perde arkası diye bir belgesel vardı ikisi de iyidir
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletG Guest-89183934B demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Bende böyle bi çene olsa, rothschild ailesine damat olarak girer, ailenin ekonomisti olurdum. |
Benzer içerikler
- evliyken başkasına aşık olmak
- esenlerden fatihe nasıl gidilir
- üniversitede kınama cezası sicile işler mi
- kapağı açılmamış şarap bozulur mu
- asist plus 600 mg sıcak mı soğuk mu
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X