Selamlar, elektrikli renault megane ilanlarına sahibinden.com da mesaj attım, ısı pompası var mıdır diye. Bu araçları 0km. Olarak yaklaşık 1.5 milyon TL.vererek alan sahiplerinin en az 3 te 1 nin hiçbir fikri yoktu, 3 te 1 ide olmadığı halde olduğunu iddia etti.ancak 3 te 1 doğru ve dürüst cevap verebildi. Ülkede paralı ve eğitimli insanlar dahi araçlarından bi haber veya art niyetli < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 26 Mayıs 2024; 14:13:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnsanlarımız araç konusunda çok cahil ve bilgisiz
-
-
Ülkede eğitim yok ki eğitimli insan olsun.
Rastgele bir eğitim fakültesine git, bu memleket öğretmen yetiştirebiliyor mu de, hepsi yetiştiremez der.
Bizim ülkede artık gösteriş-cehalet-statü-her şeyi para için yapma modası var.
Otomobil sektörünün de içine ettiler. İnstagram vs. maaf etti.
-
Sıcak soğuk kliması var yazmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O da başka bir mevzu.
Doğrusunu yazalım madem:
Klima sıcak üflemez, kalorifer peteğine motor suyu gelir, motor suyu sıcaksa kalorifer motorundan gelerek peteğe çarpan hava ısınır, bu kaloriferdir.
Klima peteği ise klima aktifken içinden gaz geçer, gazla soğur. Bu da klimadır. Bu iki petek arasında klape vardır, siz sıcak soğuk yaptığınız zaman klape hareket ederek yönlendirir.
Bazı lüks araçlarda kalorifer ve klima için ayrı iki motor var.
Yurtdışında mesela VW'lerde harici ısıtıcı vs. de mevcut, ön tamponda elektrik girişi var, arabayı prize takıyorsun kışın motor ısınıyor.
Golf Plus 2.0 TDi model bir araçta vardı, akrabama ait. Arabayı sabah fişe takıyordu elektrikli devirdaim su basarak motoru ısıtıyordu.
-
-
Toplumda binde bir olan bir şeyi alıp göz önüne koyunca "toplumun genelinde var" olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 1 Haziran 2024; 3:32:31 > -
İnsanların daha farklı dertleri var gibi geliyor bana arabadaki detayları bilmeyebilir normal karşılamak gerekir. Düne kadar europa şahin concord binen insanlardık
-
Adam alır ata esege biniyormus gibi biner.. Motor ustası gibi her yerini bilmeye mecbur mu? Bu nasıl konu hacım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Haziran 2024; 8:42:24 > -
Elektrikli çaydanlık kullanmayı bilmeyip de son model araca binenler de var..Türkiye burası normaldir..gene de oldukça fazla bilen varmış diye yorumlayabiliriz
-
İnsanımız ile Türkiye ile hiçbir ilgisi yok.. dünyada insanların çoğunluğu otomobilden çok detay anlamaz. alır biner giderler.
Amerika gibi ülkeler bin beter bu konuda, cam suyu nereden konur onu bilen yoktu san diego'da, ısı pompası neymiş. eski otomobillere kendi yaptıkları tamiratları görseniz ilk gördüğünüz türk'e sarılırsınız. en gelişmiş ülkelerde bile motor yağı değişmeli mi bilmeyen, aynı yağ ile arabayı alıp kullanıp satan binlerce insan var.
-
Cahil değil 1,5 milyon verdiği aracın özellikleri bilmez olur mu. Salağa yatıyor. Sen arabandaki kusuru satarken söylüyor musun? Aynı mantık.
-
O da olabilir tabi.
bi araç bakmaya gitmiştim. telefonda özellikle sordum klima çalışıyor mu diye.
cevap çalışıyor.
aracın başına gittim kompresöre bağlı kayış bile takılı değil. kompresör boşta.
cevap: hava üflüyor ya...
mahalleli elimden aldı adamı...
-
Şimdi konuyu açana bir soru; sizin aileniz de özellikle de bayan taraflarında dediğinizi bilenler var mı? Yok. Bu durum da kendi ailene/akrabalarına da aynı ithamları etmiş olmuyor musun?
20 bayanın 19’u bu dediklerinizi bilmez. 20 erkeğin ortalama 8-9’u da bunu bilmez. Bilmek zorunda mı? Değil. Sanki milyonlarca araçta dediğiniz var da bilmiyorlar :) bu olmayan araçlar araç değil mi şimdi?
Araç bu yahu, getir götürünü yapar. Yurt dışında Türkiye’ye göre daha fazla denilen özelliklerde araçlar olduğu için onlar bilebilir . Bilmese bile dediğim gibi, aracı getirir götürür diye bakıyorlar. Bizim gibi, “vaaay passat’ı var” bilmem nesi var diye pörtlek gözlerle bakmıyorlar.
Bir de şu var adam 180 bg bir c suv için ne kadar yakıyor diye soruyor sonra yakıtı kendi yılda 5 km bile zor yaptığı dizel Manuel focusu ile kıyaslıyor sonra çok yakiyormus yeah diyor kürtaj dede gibi millet güler misin ağlar mısın
Ben erkek araç sahipleri ile muhatap oldum.evet kadınlar daha zayıf bu tür konulardan, eşim 7 senedir kullandığımız aracın hızını sabitleyemeZ.
Klimanın, ayarını, yönlendirmesini tuşlarla yapamaz ama çocuklarin servisini, kendi getir götürünu ,maşallah diyeyim bugüne kadar yapmıştır.
Ama arabayı ben alırım, ben aldım . alacağım para dökeceğim araç yada araçların özelliklerini yüzeysel de olsa bilirim
Altı üstü 1 sayfada , araç kataloglarında var zaten bu bilgiler.
Millet 1.6 milyon saydığı aracın kataloğuna bile bakmadan alıyorsa, sırf şekil görüntü, statü için alıyorsa. Bence evet cahildir. Hatta görgüsüz ve gösteriş meraklısıdir. Net.
Araç konusunda değil de yeni teknolojiler konusunda çok bilgisizler. Geçenlerde son model mercedes gördüm ışıklarda. Dayı telefonu kulağına götürmüş bağıra bağıra konuşuyor. Şimdi bu dayı apple carplayden falan anlar mı? Hele iş elektrikli araca gelince tamamen cahiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 8 Haziran 2024; 14:40:44 > -
Türkiye IQ ortalaması ile maymunların IQ ortalaması farkı sadece 2
Bizim zamanımızda araç alma hayali değil, araç üretme hayali vardı.
Bu halk akp hükümeti tarafından kasıtlı olarak gerizekalılaştırılmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 8 Haziran 2024; 14:45:28 > -
Valla elektrikli megane tüm Türkiye piyasasındaki açık ara en saçma en pahalı en alınmaz araç,
Onu alan adam zaten bilmez bilse almaz.
Kendini geliştirmeden teknolojiden dünyadan değişimden bi habersiz sadece yemek yeyip içip yatıp kalkan akrabaları şunu almış bunu yapmış gündeminden dışarı çıkamayıp, bu döngüde yaşayan insancıklar maalesef çok fazla.
Tipine bakarak akrabasına gösteriş için alınmış araçlardır hepsi.
iPhone alıp nokia 3310 gibi kullananlar gibi bu olayda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ülkede eğitim yok ki eğitimli insan olsun. Rastgele bir eğitim fakültesine git, bu memleket öğretmen yetiştirebiliyor mu de, hepsi yetiştiremez der. Bizim ülkede artık gösteriş-cehalet-statü-her şeyi para için yapma modası var. Otomobil sektörünün de içine ettiler. İnstagram vs. maaf etti. |
Sıcak soğuk kliması var yazmışlar.
|
Benzer içerikler
- değişenli araba alınır mı
- en iyi motor yağı
- peugeot partner 1.6 hdi kullanıcı yorumları
- ds7 alınır mı
- rsa yazılım
- opel corsa 2024 özellikleri
- mercedes 2024 fiyat listesi
- nissan qashqai 2024 fiyat listesi
- taigo bagaj hacmi
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X